סקס לייב אין בית שמש

shiroosh999

New member
אני בשוק

שמישהו יכתוב עלינו! ועוד ב-ynet, כל מה שכתוב זה בעצם נכון....

מה זה קשור לבית שמש!?!?

זה סתם שימוש בשם של שיר שבמקרה יש בו את עירנו. אז?!? וגם אני רוצה להזכיר לכם שהשיר הזה צוחק על עירות הפיתוח והפרברים (ואני מסכים לכל מילה שהם אומרים) אז אני לא היתי מפרסם את זה בפורום. זה גם לא קשור בגרוש לבית שמש אלה לזוג אנשים שמזדינים באינטרנט אז אם אתה רוצה לעזור לכל בני ה12 וה13 למצוא מפלט מהעולם האמיתי אז לך על זה. כל פעם שאומרים בית שמש בתקשורת אז כל העיר מפרסמת את זה כאילו שזה הוכחה שאנחנו מפורסמים ושהבחירות שעשינו בחיים היו טובים ואז אנשים לא מנסים לשפר את חייהם אלה גאים בזה שאנחנו בעיתון. אה... אני רואה שגלשתי קצת, הייתי בשוונג. חחח...

MS6

New member
שיר על עיירות פיתוח?

יש לך את המילים במקרה?

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif במיוחד בשבילך!

live in בית שמש ביצוע: נושאי המגבעת מילים: אוהד פישוף לחן: רם אוריון, תמיר אלברט, אוהד פישוף, אדם הורוביץ ואלון כהן בכל סיבוב השמיים נעשים אדומים בין בוץ לביצה ללילות העירומים הלוך וחזור הלוך וחזור" מתגלגלת השמועה" המוסיקה אילמת, כוכב הרוק מת live in בית שמש קיצוני בצעדי מתקדמים גלגלים משתלטים על רקע נוסף-זה לא בידי אני ניגש לשערים הנעולים מחפש במי לפגוע הנערה שאני רוצה לאהוב היא גם זו שאני רוצה להרוג live in בית שמש אני כמו הדוקטור שטבע מתחיל הצער לחלחל טיפול נוסף ימית אותי בסך הכל החזקתי כל הלילה בידה, עד שהיא בכתה... אני לא יכול לשלוט בזה live in בית שמש

faith2

New member
שמעו, אני וענווה קצת התפרענו....

חחחח....אלו חדשוווות ישנות אמיר! רואים שאתה לא מתעדכן

AXER

New member
לייב אין בית שמש של "נושאי המגבעת"

תחפש באתרים שנותנים מילים של שירים או תוריד את השיר פשוט. זה שיר ביקורתי על עיירות פיתוח, שבזמנו פורסמו נתונים בכתבה על עיירות פיתוח אז הם החליטו להקדיש שיר למצב. במקרה הם בחרו דווקא את בית שמש.

AXER

New member
../images/Emo163.gifאו שזה היה בעצם איזה דווח

שהתפרסם.

למעלה