סקס כל יום

סירן

New member
סקס כל יום

אני נשואה 20 שנה. בעלי דורש ממני סקס כל לילה. הוא לא מוכן לתת לי הנחות. אין חופשות. כל השנים הסכמתי ועכשיו נמאס לי. הוא מסוגל להעיר אותי כדי לשכב אתי. אין לי כוח. נשבר לי. בנוסף כל הזמן הוא דוחף ידים. אני לא יכולה לעבור לידו בלי שהידים שלו יפלשו לגוף שלי.הוא כל הזמן מכניס לי ידים מתחת לבגדים. אין ביננו אף פעם נגיעות סתם או מסג' לשם הפינוק. כל דבר נגמר תמיד בסקס יש לי חברה שאומרת שאני צריכה להיות מוחמאת מזה שאחרי כל כך הרבה שנים הוא עדיין חושק בי. מענין אותי לשמוע את דעתכם

../images/Emo8.gif תימני?

תשמעי, אני אחלק את התשובה לשתיים. מצד אחד זה שהוא מאוד מיני, יותר ממך, אומר שאין מצב שאת מסתובבת רעבה
וזה מצב לא רע בהתחשב בעובדה שהתמונה מתהפכת בגילאי 40 צפונה, וגברים מתחילים לעשות קולות של שטיח כשנדרשים לעמוד בתדירות שנחוצה לאישה, גם אם היא בייב חמה והורסת. אז היחס ביניכם הוא לטובתך. מצד שני זה שהוא דורש, ואת נענית לו מבלי למחות גם אם זה לא מתאים לך, או שהוא כל הזמן לוקח כאילו היית צעצוע שלו, מלמד שאת אולי לא ממש נתפסת כאדם נפרד עם רצונות וגבולות ברורים משלך. אם זה ממש מפריע, ואת מרגישה שפולשים לך - את חייבת לשים לזה גבול חד! תסבירי לו שאלוהים ברא את יד ימין בדיוק לרגעים שהוא נורא רוצה, ואת - לא. במקרה הכי גרוע תשלחי אותו לגמילה למכורים לסקס, ותזרקי את כל הגת מהבית

מריוס זכריה

Member
מנהל
נכון מאוד, אבל בלי לפגוע

כי אם תעשי את זה בצורה פוגעת, הוא ימצא מישהי אחרת רק כדי להראות לך מאיפה משתין הדג. אז כן לשים גבולות, אבל בתקיפות אדיבה.

נומלה

New member
נראה לכם?

20 שנה היא זמינה 100%. עכשיו היא תתחיל לשים גבולות? לדעתי זה בכלל לא אפשרי בלי עזרה מבחוץ.

היא לא צריכה אמנם להיות תוקפנית אבל

מה, הוא לא רואה שזה לפעמים מפריע לה? ויכול להיות שאני נאיבית, אוקיי אני מקבלת את זה.. אבל, הוא בעלה 20 שנה, הוא עדיין ישחק במשחקי כוחות איתה אם היא תגיד לו שזה מפריע לה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
קשה לשנות סטטוס קוו...

טוב או לא טוב, זה עבד ככה עשרים שנה. פתאום היא מתעוררת. אוקיי, זו זכותה, כמובן. אם היא הייתה רוצה לזרוק אותו, מילא. אבל אם היא רוצה להשאר אתו בקשר, צריך לשמור על הקשר. הוא לא יקבל את זה בקלות.

סירן

New member
תשובה למריוס

אז בגלל ש20 שנה זה היה ככה - אז זה צריך להמשיך ככה. זה מפריע לי. כל הזמן דוחף לי ידיים רוצה סקס על בסיס יומי. לפחות פעם ביום. הוא בן 55.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אמרתי בבירור: זכותך להפסיק את זה

רק ציינתי שכדאי לעשות את זה בצורה טקטית. מצד שני, יכול להיות שאת סוחבת כעסים על 20 השנה הללו. ואם כן, צריך לטפל בכעס בנפרד. יש הבדל בין להפסיק התנהגות שלא טובה לך, לבין להעניש אותו. אז תחליטי איזה מן השנים את רוצה.

מלכוד 42

New member
ואיזה תדירות כן מתאימה לך?

סקס כל יום נשמע טיפה מוגזם, אבל אני יודע שישנם לא מעט מקרים כאלה... אז אני הייתי רוצה לשאול אותך מספר שאלות... למה פתאום נמאס לך מזה? מה באמת השתנה פתאום? האם כל הזמן לא סבלת את זה ושתקת ורק עכשיו את מביאה תרעומת.... או שכל הזמן היה בסדר ופתאום משהו השתנה? ובכלל.. מה היחס האישי שלך ליחסי מין? האם את נהנת מיחסי המין? נהנת רק מדי פעם? אף פעם?

seeyou

New member
שתפי את החברה(ות) בפעילות הגופנית שלו.

זה לא בטוח שאחרי כל כך הרבה שנים הוא עדיין חושק בך-פשוט יש "תקלה" בתפקוד המיני שלו מה שמפריע לך זה האיכות לא תואמת את הכמות? לדעתי,אילו היית מסופקת מינית לא היית מתלוננת. יוסי

סירן

New member
תדובתי אליכם חברים יקרים

יוסי צודק - האיכות לא תואמת את הכמות. בעלי פשוט לא מבין איפה הגוף שלו ואיפה הגוף שלי. הוא רוצה אותי זמינה 24 שעות ביממה. כל פעם שמתחשק לו הוא מושיט ידים. זה ממש הופך להטרדה מינית כבר. זה סיוט .

seeyou

New member
יש לזה תרופא../images/Emo193.gif

תדרשי ממנו להיות זמין 24 שעות ביממה
שחקי אותה שאת מגורה ורוצה אותו אפילו כמה פעמים ביום שחקי לו בבולבול בכול המובנים
זה אומנם ידרש ממך קצת "הקרבה" אך לדעתי הוא ישבר יותר מהר ממה שאת חושבת

אוי יוסי יוסי

לא מפחידים יונה עם יין הבחור חולה מין והגברת נושפת לגיל ההבלות אני חוששת שהיא תישבר ראשונה <בעצם כבר>

chenby

New member
אולי באמת הוא לא רציני איתך

ורוצה אותך רק בשביל הסקס :) סתם סתם, בגדול אני לא במצבך לכן אין לי עצה חכמה כי מנקודת המבט שלי אני כמו חברה שלך אומרת, אשרייך שאחרי 20 שנה בעלך עדיין לא מוריד ממך את הידיים. וזה נגמר תמיד בסקס, מה שאומר שאתם גם שומרים על כושר.. אם את לא מעוניינת כל פעם בסקס, תבהירי לו שלא מתאים לך כל הזמן, את לא חייבת לשבור כלים או לעשות את זה בכעס בכלל, אלא דווקא מתוך המקום המעריך, אני כל כך מודה לך שאתה חושק בי גם 20 שנה אחרי וזה כל כך לא מובן מאליו, אבל מידי פעם אני צריכה קצת מנוחה. אל תעשי מזה דרמה. אולי תבקשי שבת מנוחה.. :) או שתגידי לו אתה כל כך אוהב סקס, אני אוהבת את הפינוק שלפני, אז נעשה עסק, בשביל שאני אוכל לרצות כל הזמן, אני צריכה להתחמם..

למעלה