סקס כביטוי לאהבה?

Blomberg 8

New member
סקס כביטוי לאהבה?

נצא מתוך הנחה שאהבה ותשוקה הם בעיקרון שני דברים שונים. אנו אוהבים את ההורים ואת בני המשפחה שלנו, או אפילו את חיית המחמד שלנו, למרות שאין בינינו משיכה מינית. לעומת זאת קורה לפעמים שאנו נדלקים ונמשכים למראה גופם של אנשים שאף פעם לא היכרנו אותם, וקשה לומר שקיימות כלפיהם תחושות אהבה... אז שני דברים, אבל בכל זאת נסכים שהם די קשורים... ובכן עד כמה המשיכה המינית, או בואו נאמר הסקס, קשור אצלכם לאהבה? האם הקירבה הנפשית הכרחית לקיומה של קירבה גופנית? האם כשאתם נמשכים לבחור/ה זה מוביל אותכם לאהוב, או להיפך, ההתאהבות היא זו שמובילה לתשוקה מינית? ובמילים קצרות... עד כמה נחשבת האהבה בלב, כתנאי הכרחי לפיתוח קשר מיני? או יותר פשוט... האם הייתם מקיימים יחסי מין עם בחור/ה שנדלקתם עליו/עליה, אבל אין ביניכם אהבה? תודו שזאת שאלה לא פשוטה...

בעייני השאלה לא קשה בכלל

לא חייבים להיות מאוהבים עד השמים בכדי לקיים יחסי מין ... נקודה ... רות עבור ... ולשאלותייך --- > האם סקס קשור אצלי לאהבה - לא האם קירבה נפשית הכרחית לקיומה של קירבה גופנית - אם כוונתך היא שקירבה נפשית = אהבה, אז לא. האם משיכה מובילה לאהבה - התחלה טובה, אבל לא ההתאהבות מובילה לתשוקה מינית - ההתאהבות בהחלט מעצימה את התשוקה אין חוקים ברורים של שחור לבן בכל הנוגע לעניינים שבלב. יש קשרים שמתחילים בתשוקה מינית מטורפת ולא הופכים לקשר של אהבה; יש קשרים שמתחילים בקירבה נפשית על בסיס אפלטוני וצומחת מהם אהבה; יש קשרים שמתחילים כסטוץ בלבד ונוצר מהם קשר אמיתי ויציב. לך תדע איך הגלגל יסתובב לו בחיים...

orsher

New member
ילדה שוקולדית, ....how you doing...

דרדקן

New member
נו שוקו, משפט הפתיחה הממיס הידוע

של ג'ואי מחברים - How you doing? תוך כדי חיוך איטלקי טיפוסי והרמת גבות ממזרית. אני חושב שהוא התחיל איתך ולכן ביקשתי שתרגיעי אותו.

../images/Emo163.gif אני לא מרוכזת היום ...

וואלה? אתה חושב?? ואם הוא סקסי, רגיש, עדין ומעניק הרבה?? לא שאתה לא ... אבל תהיה רגוע, אביר שלי, הוא לא שלח מסר ...

דרדקן

New member
זה לא מרגיע

מדבריך משתמע שאם ישלח מסר אז אני לא צריך להיות רגוע. היית צריכה לומר, תהיה רגוע אביר שלי, גם אם ישלח מסר אתה היחיד בשבילי, ואל תדאג אם תמות בטרם עת יהיה מי שידאג לי, ברור.

עכשיו יותר טוב??

תהיה רגוע אביר שלי, גם אם ישלח מסר אתה היחיד בשבילי, ואל תדאג אם תמות בטרם עת יהיה מי שידאג לי! נכון שעכשיו אתה רגוע?

דרדקן

New member
אני יודע שכתבתי, התכוונתי אליו

אוףףףףף, הייתי מעדיף שתמצאי את מי שידאג לך אחרי שאמות, לאחר שאמות ולא בעודני בחיים. לא נראה לך הגיוני?

../images/Emo163.gif אוף, יש לי קשיי הבנה היום!

תראה ... תשמע ... גם אני הייתי מעדיפה כמה דברים ... אבל החיים זה לא מה שהבטיחו לנו ..

תראה, אחרי מה שקראתי היום על ג'קו

התחלתי לשקול מחדש את ההתלהבות .. לגבי הג'ינג'י ---> הוא מתוק, אבל מתוק מדי ... בנתיים אתה יכול להיות רגוע!! אם וכאשר יגיע מועמד ---> אודיע שבועיים מראש.

למעלה