סקס-טקסט
לסקס-דוקטור המתוק שלי, שלום! כשאני חושבת עליך, ישר מחייכת ומסמיקה, וכמו בסקס-טקסטים באמת מתחיל להיות לי חם שם למטה, מאד חםםם. הסקס-טקסט שלנו נכתב ברוטב, נכתב על סדינים שנרטבים חופני-סוד
והגיבורים הם חיות דמיוניות - שלא קיימות בספארי אבל נולדות כל זיון מחדש. קולותיהן מרעידים קירות של חדרי מלון... כשחדרנית מידפקת על הדלת כי נגמר הזמן, ודורשת שנצא משם כבר! "רוצָה אותךָ עוד" גנחתי במקלחת הראשונה ההיא, כשבדקת את חום גופי במד-זין שלך. כמה שעות הייתְ רוצָה עוד?, התעניינת תוך כדי שמעכת לי את הפיטמות. עניתי "המון". כמה ימים? שאלת. "בהחלט". כמה חודשים? "מממ... כן!" עניתי ונעניתי בנשיקה חודרנית במיוחד, כיאה לזאב ערבות שפוגש חיה קסומה באמצע אגם במדבריות הצימרים. שנים? הקשיתָ. חייכתי, "כנראה שלא!" וככה הגדרנו לנו את מסגרת הזמן הנכונה לסיפור שאנחנו כותבים ביחד. אוחח, שוב נרטב לי דף בסיפור שלנו, וזה רק מהמייל ששלחת לי הבוקר... יש לי תופעות לוואי של התמכרות, דוקטור, מתי הסקסתרפיה הבאה?!
לסקס-דוקטור המתוק שלי, שלום! כשאני חושבת עליך, ישר מחייכת ומסמיקה, וכמו בסקס-טקסטים באמת מתחיל להיות לי חם שם למטה, מאד חםםם. הסקס-טקסט שלנו נכתב ברוטב, נכתב על סדינים שנרטבים חופני-סוד