סקס זונות מניקים מגבניקים ותימנים!

• פותח הנושא id0a
  • פורסם בתאריך

id0a

New member
סקס זונות מניקים מגבניקים ותימנים!

מחר כולם להביא את אישור היציאה של הטיול השנתי וגם לא לשכוח להביא חתום את האמנה! מי שלא מביא מחר לא יוצא!(לפי דברי ההנהלה)

id0a

New member
שהייתם אמורים לקבל בתום האסיפה

שהיתה, למי שאין את האמנה שיביא איזה פתק מהבית שהוא מתחייב לא לשתות ואם הוא ישתה בטיול אז הוא ישלח הביתה.

פנטילון

New member
ווהוו מה פשר הקטנויות על הזו

החתימה על האישור הורים לא מהווה גם הסכמה לכללי מסגרת שכתובים בדף של הטיול?

פנטילון

New member
הממ

אם מועצת תלמידים לא מסכימה עם זה, למה ההנהלה כותבת שזו יוזמה של המועצה ושל ההנהלה? הפעילות נגד שתיה בטיולים היא לגמרי במקום אבל להביא אותי (או כל אחד אחר) למצב תמוה של "אבא, תחתום לי פה שאני לא אשתה בטיול" זה הגזמה מיותרת.

id0a

New member
אני אישית לא השתתפתי בישיבה של

המועצה שהחליטו את זה וכן אני אישית מתנגד לזה, אבל רב מועצת התלמידים בעד האמנה הזאת, ובדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה, הרב קובע.

Ms UnderstOod

New member
רוב?

אולי טל צפריר הסכים איתה.. וגם הוא היה מתון. דניאל הלזנרט בכלל עזב באמצע הישיבה. אפילו גיל שהייתה כביכול "דוברת" המועצה בעניין הזה, התנגדה ממש לרעיון. בקיצור, שוב שאיפותיה הקסומות של עינת יאירי מכוונות את המועצה.. באמת שאנלא מבינה בשביל מה צריך אותנו אם כל מה שאנחנו עושים זה להגשים את חלומותיה של עינת (ע"ע יום הניקיון המטופש הזה..)

Ms UnderstOod

New member
אתה לא יכול לפטור את עצמך כל פעם

עם המשפט הזה לא כזה קל להעלות רעיון ולבצע אותו לא עם המועצה הנוכחית ובטח לא עם ייאוש ותסכול

id0a

New member
אומנם אני לא הייתי בשנים קודמות

במועצת תלמידים, אבל אני לא זוכר שראיתי אותך בכמה פגישות האחרונות. המועצה הנוכחית זאת מועצה טובה מאוד, שמתפקדת טוב מאוד (אולי לא כולם), מעלה רעיונות וגם מבצעת אותם. אני לא יודע מאיפה הגיע הייאוש והתסכול הזה שלך בקשר למועצה, אבל גם דברים שהמועצה מעלה וגם דברים של עינת מתבצעים. סוף פסוק נקודה וחאלס לבכות נמאס לשמוע אותך מייללת. לכי תלמדי ברבין בתל מונד ותעזבי אותנו למנוחות עולמים. או שתלכי ללמוד עם ערבים בטייבה או אולי בשכם כי הם יקבלו אותך בזרועות פתוחות! טלי פחימה!

Ms UnderstOod

New member
חח..

אני אמנע מלהגיב, אני לא יכולה להתעלות על כזאת תגובה בוגרת.. ילד מעפן

id0a

New member
ת'אמת

בחיים שלי לא חשבתי שאני אגיע למצב של "להתעצבן" ממשו שכתבו באיזשהוא פורום, אז קודם צל"ש לך שהצלחת, כי כדי להצליח צריך להיות ממש טמבל.

Ms UnderstOod

New member
אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות

אז דבר ראשון תתבגר.. שנצטט לך חלק מההודעה שלך?"סוף פסוק נקודה וחאלס לבכות נמאס לשמוע אותך מייללת. לכי תלמדי ברבין בתל מונד ותעזבי אותנו למנוחות עולמים. או שתלכי ללמוד עם ערבים בטייבה או אולי בשכם כי הם יקבלו אותך בזרועות פתוחות! טלי פחימה!" אוקיי, רוצה תשובות? א. לא קיבלתי הודעה על ש-ו-ם ישיבה בזמן האחרון. כי אני מבטיחה לך, שאם יש ישיבה שאני יודעת עליה - אני נמצאת בה. כמובן בוא לא נתעלם מהאי מיילים של עינת שאני ~תמיד~ מוצאת יום אחרי שפג תוקפם (ואני בודקת אי מייל מדי יום) הייאוש שלי בא מהעובדה שהמועצה, להבדיל משנה שעברה, פועלת על קומץ תלמידים. אז יופי, היא פועלת ומתפקדת נהדר, אבל על חשבון דעותיהם ורצונותיהם של ה"חברים" האחרים. ועינת עוד מעיזה לבוא אליי ולטעון בפניי שאני לא באה אליה ומתעניינת מה הולך. למה שאני אתעניין בכלל, מה נשאר לי לעשות? למשל, זוכר את טקס רבין שעשינו? היינו צוות גדול ואירגנו את הטקס ויצא ממש יפה והיה גם כיף לעבוד על זה.. פתאום גיליתי שעינת "חילקה" את תפקיד הטקס [יום השואה] לנדב, ושהוא אחראי על זה. לא שהייתה ישיבה והיה חלוקה לתפקידים - נדב עושה את זה. כי עינת אמרה. אז גם זה תורם לתסכול שלי מהדרך שבה המועצה פועלת.. ושוב, הלוואי שהייתי יכולה לדעת על ישיבות. אני סטונדנטית חופשית למחצה - אני בקושי נמצאת בביצפר - ואם לא מודיעים לי על ישיבות מראש אני פשוט לא יכולה להגיע אליהן כי אני תלויה בהורים שלי להסעות. סבבה? אוי, בכיתי יותר מדי? דאם

Ms UnderstOod

New member
אה וד"א

דווקא כן הייתי בישיבה עם עינת על הנושא של האלכוהול בטיול השנתי.. וכן הבעתי את דעתי שם וכן העליתי רעיונות מתונים יותר וריאליים יותר משל עינת לא זכור לי שראיתי אותך שם

id0a

New member
נכון, כי לא ידעתי מהישיבה הזאת

אבל קחי 4-5-6 ישיבות אחורה, שם היית ? לא זכור לי...

Ms UnderstOod

New member
אולי תקרא הודעה אחת למעלה

וסתם שאלה למחשבה אתם מדברים איתי פה על יוזמה.. מן הסתם בין השורות יש גם תרומה והשקעה וכו' תגיד לי עידו אתה יוצא לשנת שירות? ותן לי לקטוע את הדיון הזה עכשיו כי אני רואה שמאז פולין נהיית ממש שמוק אז הנה בפסיכולוגיה יש דבר כזה שנקרא "שיווי משקל". זה נכון גם לגבי האנרגיה שקיימת בגוף. כמות האנרגיה היא קבועה, ובגלל זה אם האדם (מבחינה נפשית) משקיע את עצמו בלהתמודד עם משו, האנרגיה לדברים אחרים מעטה. לא רלוונטי עם מה ~אני~ מתמודדת כרגע, וגם לא מעניין (קצת מעניין
). נכון שאני לא צדיקה בסדום, שהייתי יכולה להתקשר לשירה כל ערב לודא אולי בטעות שוב עינת מתכוונת להודיע על ישיבה חצי שעה אחרי שכבר הלכתי לישון, לקפוץ לעינת לחדר לשאול מה הולך, להגיד לנדב שאני מתה לעזור בטקס יום השואה - קה, נכון, אבל האנרגיות שלי לדברים כאלה הן אפסיות. ואם המועצה הייתה מתנהלת (מבחינה טכנית) כמו שצריך - ואני מדברת על להודיע על ישיבות מראש, לודא שבאמת כל חברי המועצה יודעים על הישיבה ומי שלא בא לשאול למה לא, אז היה לי יותר קל לסדר את עצמי ולבוא. אני אומרת לך שיש אפילו כמה ישיבות שלא ידעתי על קיומן.. עזוב ישיבות שגיליתי עליהן אחרי שהן כבר התקיימו. אז קה, כל אחד היה צריך ללכת כמה צעדים לכיוון הצד השני. אבל המצב הוא כזה ושנינו יכולים להמשיך אמ.. להטיח אחד בשני האשמות אבל אין לי כוח והתגובות שלך מעצבנות אותי ממש זכיתם לשיעור פסיכולוגיה מזורז. תגובות בוגרות יתקבלו בברכה סוף פסוק, נקודה וחאלס.

דעתי (למרות שלא שאלתם...)

שניכם צריך קצת להירגע,זה כולה מועצת תלמידים בתיכון לא ישיבת קבינט. אז חלק עשו קצת יותר,חלק לא באו לישיבות כי לא ידעו או לא רצו,זה בכלל לא משנה. בסך הכל מועצת תלמידים בתיכון,לא הדבר הכי חשוב בעולם. בטח לא משהו לריב ולהסתכסך עליו. why can't we be friends?-sublime

למעלה