סקס זונות מניקים מגבניקים ותימנים!

• פותח הנושא id0a
  • פורסם בתאריך

Ms UnderstOod

New member
חפי

מאז שנהייתי אוהדת בית"ר העולם הרבה יותר מנוכר כלפיי :( זה בטח זה

פנטילון

New member
../images/Emo41.gifשיווי משקל כימי!../images/Emo115.gif

את יכולה להשקיע יותר אנרגיה לעבודה רק אם האנטרופיה (דרגת האי-סדר) שלך תגדל. הפתרון הוא לשרוף את היומן שלך בשביל שתוכלי לעשות יותר. (חבל שרק דסי יבין את הבדיחה הזו :[) ולנושא, מועצת תלמידים הופכת אנשים לשופלים. אני שוקל לשלח מכונית צעצוע על שלט ממולכדת לחדר של עינת.

מסתבר

New member
שיווי משקל היסטורי!

אי שם בשלגים של מצרים... איפה שנפל על אלכסנדר מוקדון פיל במהלך המהפכה הצרפתית

Ms UnderstOod

New member
../images/Emo6.gif עצוב מה..

הזכרת לי גונן, את הטענה שמקריות היא הגורם מספר 1 למוות בעולם שמעתי סיפור על אחת ששכבה להשתזף על היאכטה שלה באחד מהימים (ים ברבים), ובדיוק מעליה טס מטוס שהוביל פרות. קיצור נפלה בדיוק עליה פרה והיא סוג של מתה..

אז למה את במועצה אם את לא יכולה

להשקיע בה? באמת אופיר, אני מבינה ומסכימה לגמרי שלא לכל אחד יש את הכוחות ואת הזמן להשקיע בדברים כאלה. אבל אם אין לך - למה את מכניסה את עצמך למסגרת שדורשת ממך את זה?

Ms UnderstOod

New member
כי זה התחיל עכשיו

בחודשים האחרונים ואני לא אפרוש מהמועצה כי באותה מידה אני יכולה ללכת לקפוץ מבניין, מה הקטע? מה זה ייתן לי? אני אעשה כמה שאני יכולה וזהו.

id0a

New member
לא, אני לא יוצא לשנת שירות

ומשאלתך יוצא שאם אני לא יוצא לשנת שירות אני לא תורם לקהילה. אז בואי ואומר לך משו, אני מקבל את הסיפוק שלי בהתנדבות של משו אחר ולא בתרומה לקהילה וללכת לעזור לנכים,חולי סרטן עניים או סתם אנשים שחושבים שהם צריכים רחמים. בהתחלה את באה ואומרת שאין לך אנרגיות ואת מתוסכלת, כסיבה ללמה את לא "מעורבת" במועצת תלמידים, אבל עכשיו את אומרת שזה לא מצדיק...? אני לא מבין. עזבי מועצת תלמידים, יש דברים יותר חשובים על הפרק.

pine·apple

New member
-תשאירי את נדב מחוץ לזה-

הוא, יחד עם פיפי וגיל סוסמן (נדמה לי?) באו לעינת וביקשו לקחת על עצמם את הטקס. זה נקרא יוזמה ועל זה פועלת המועצה, לא רק על עינת יאירי כפי שאת טוענת..

הודעת התנצלות

סליחה גברת ניר, אני מתנצלת בשמי, בשם עינת ושם כל המועצה שלא נתנו לך הזמנה אישית מעוטרת בגדילי זהב ומדיפה ריח ניחוח של חלבלובית החורש. על כל פגישה יש מודעה בלוח מודעות וחלק מההודעות על הפגישות מועברות גם במייל. עובדה שכולם יודעים שיש פגישות. אם היית מחפשת היית מוצאת. בלי זיבולים אופיר, תעשי טובה.

ועוד דבר או שניים

1. כמו ששירה אמרה - מועצ"ת בנויה על יוזמה, תכונה שכנראה שאת לא ניחנת בה מי יודע מה. תגידי לי משהו - את העלית משהו השנה? לקחות על עצמך משהו השנה? סליחה סליחה, לא נגרע מהרעיון הנהדר של ביצפר "רבין".. סליחה, שלך, לאיסוף כספים לסופשנה (חוץ מהכמה מאות שההורים כבר משלמים על זה). נזקף לזכותך. את יכולה לרשום V ליד "עשיתי משהו במועצת תלמידים". 2. אמרתי את זה אלף פעם ואני אגיד את זה שוב - כל אחד שיש לו רעיון לעשות משהו - יכול לעשות אותו, אפילו בלי מועצת תלמידים (קחי לדוגמה את עניין דחיית הטיול השנתי ששיר רז הריצה יפה מאוד), ואני בטוחה שאם למישהו יש רעיון רלוונטי ובר ביצוע והוא יעלה אותו בפני מועצת תלמידים - תהיה היענות. אל תבואי לפגישות אופיר, המועצה בינתיים מתפקדת יפה מאוד בלעדייך ואיתך, אבל אם את לא מתערבת (לא מעורבת, מתערבת) אז גם אל תבואי בטענות, בטח שלא בפורום כזה. כואב לך משהו? דברי על זה עם המועצה. תאמיני לי שכולם יתייחסו לזה ברצינות. אבל בשביל להעלות את זה מול המועצה את צריכה להגיע לפגישות, קחי בחשבון, שתוכלי לארגן הסעות עם ההורים שלך.

Ms UnderstOod

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי שירה.. שתקי אבל באמת שתקי את אל תדברי איתי על יוזמה.. מכיתה ג' מחנכים אותי ליזום ואני מוכנה לשים איתך, אחד מול אחד, שאני יוזמת יותר ממך. תגידי לי שירדתי נמוך, את הובלת אותי לשם. אני מזכירה לך את התגובה המקסימה שלך מלפני כמה שבועות "כוסאמק עם התנועה המזדיינת שלכם", נכון? הדברים שאני עשיתי דרך התנועה לוקחים את כל ה"יוזמות" שלך במועצת תלמידים, אני מבטיחה לך. ודרך אגב שירה, המועצה תתפקד יפה מאוד גם בלעדייך ובלי עוד הרבה אנשים. אבל אין לך שום סמכות וזכות (אבל יש לך את החוצפה, זה בטוח) להגיד למישהו לבוא או לבוא. ממש עיצבנת אותי עכשיו, אז פשוט שתקי ואל תגיבי על זה. חוצפנית.

Ms UnderstOod

New member
אה ו..

סליחה אם יצאתי קצת תוקפנית.. את יודעת, אגרסיות משתחררות מטיול שנתי וזה.

id0a

New member
שניה אני אקפוץ אליך שאת בבגדים של

התנועה ואסגוד לך, סבבה ?

אולי אני אלבש בגדים של התנועה

ואתה תמצוץ לי! אני לא מקלל פריקים אז שאתה ושירה לא תקללו את התנועה!

id0a

New member
אני לא מקלל את התנועה אני מקלל

את הסגידה המטומטמת שלה לתנועה. וחפי אתה יודע טוב מאוד שאני בעד תנועות נוער.

מה סגידה מטומטמת?

היא פשוט מרגישה (ואני שותף להרגשה הזאת) שהתנועה העניקה לה כל כך הרבה דברים,שהיא פשוט אוהבת אותה מאוד. זאת לא סגידה,זאת אהבה. אם אתה בעד תנועות נוער למה אתה לא באחת?

למעלה