סקס ורוקנרול

Barmelai

New member
אז זהו שלשיר שירים על סקס

לא מבטיח סקסיות. איירין פאפאס בקטע הזה מעוררת קשת של רגשות חזקים החל ממבוכות קשות כשההורים נכנסים לחדר דווקא באמצע הקטע הזה וכלה בדחף בלתי נשלט לשלוף את הקלטת לפתוח אותה לשניים ולהעיף את השברים לצד אחד והסליל המגנטי לצד ההפוך והכל בתנועה אלגנטית אחת, דחף שאכן מומש ע"י המ"מ שלי בזמנו. ודווקא סקסיות לא נמצאת על הקשת הזאת אם הסולן סקסי כבר ממש לא חשוב על מה הוא שר והאמת גם לא חשוב עד כמה הוא יודע לשיר. הדוגמה הסקסית ביותר שאני יכול לחשוב עליה בהקשר הזה היא מרלין מונרו שרה HAPPY BIRTHDAY MR. PRESIDENT (לא, לא לנשיא קשה מצב, לג'ון פ. קנדי). אווווה, זה סקסי. מרלין הרי לא ידעה לשיר אחרת

melancholy man

New member
מדריך הטרמפיסט לסיקסטיס

כבר שנים ש"בדרכים" של קרואק הוא אחד הספרים האהובים עלי, הוא כמו שנאמר בכתבה, מעיין מבוא לכל שנות השישים, ואולי הספר הכי חשוב של כל דור הביט (עם כל הכבוד לגינזבורג ולבורוז הנפלא), ספר מרתק שמבאר ומסביר את כל מה שיקרה אח"כ כשמאות אלפי ילדים יקחו תרמילים על הגב ויצאו לדרך, לחפש את אמריקה כמו שקראו לזה סיימון וגרפונקל ולחפש את האמת ואולי בעיקר את עצמם והכתיבה הזורמת של קרואק היא תענוג נטו. בקיצור, אם לא הבנתם, מאוד ממליץ ולמרות שהתרגום לא רע בכלל עדיף להתעקש ולקרוא במקור.

Mr Mustard

New member
ספר מלא השראה

אחרי שקוראים אותו אפשר להבין בדיוק למה התחילו הסיקסטיז, רק הקריאה שבו דוחפת אותך לרוץ החוצה ולברוח מהחיים. ספר מדהים, וזורם להפליא, וכמו שנכתב בכל כך הרבה מקומות הוא הג'ז (ודווקא לא הרוק...) במהותו, מסמך ארוך, זורם ומאולתר שלא הולך לשום מקום, אבל בכל זאת משאיר אותך פעור פה. אני אישית לא קראתי את התרגום, אבל אני מאוד ממליץ לקרוא את הספר באנגלית- השפה היא לא קשה במיוחד והגמול אדיר.

sha na na revol

New member
סווייד!!!!!

Animal Nitrate The Drowners Metal Mickey Moving... הקיצר, כמעט כל האלבום. הסמית'ס, בניגוד לדעה הרווחת...Reel Around The Fountain!!!!, This Charming Man - כי אני אומר שצ'ארמינג מאן נכתב לג'וני. ניין איץ' ניילס - לא צריך הסבר. כל דבר שיש בו גלאם, בלי הרבה קונטקסט - זה פשוט עובד בשבילי. קצת מאניקס של לפני ובזמן האלבום הראשון - משהו פשוט בדינמיקה, פאנקיסטיות, חוצפה, סרקאזם... גם מהדברים ש'פשוט עובדים'. מקפליי כי מותר לי וזה מזכיר לי את הביטלס... ואיכשהו יש באווירה הרוקנרולית איזשהם אמפטמינים. הרבה דברים כביכול תמימים כמו 'ברבי גירל' או שירי בנות כאלה - כל עוד אין בזה שמץ רצינות, זה מתוק לדעתי ואף פעם לא מאבד מהקסם. ובלי קשר, כי דברים שהם אמורים להיות על סקס הם לא סקסיים אלא סתם מצחיקים בעיני... הורדתי שיר ג'אז חמוד שקוראים לו sixty minute man ואני ממליץ עליו.

sha na na revol

New member
שכחתי את פאלפ,

שזה בעצם סוג אחד של מוזיקה סקסית שאני לוקח\לקחתי ברצינות... בשיר Pencil Skirt למשל: I'll be around when he's not in town... ohhh I'll show you how you're doing it wrong.... ohhh ג'ארוויס קוקר איכשהו מלא בדוגמאות כאלה.

sha na na revol

New member
לכן התוספת

מותר לי ומותר לי, מותר לי ומותר לי!
חוץ מזה, שהם לא רעים וצריך להסתכל על המוזיקה שלהם וממה היא מושפעת. מבחינתי, למצוא מישהי לסוע איתה לסיבוב הופעות של מקפליי... זה יהיה הכי קרוב לתקופת להקות הקצב שאני אוכל להגיע. לא הרבה להקות עושות מוזיקה כיפית כזאת. רוב הדברים שבחרתי... יכול להיות ויכוח מה מהם נכנס לפנתיאון הרוק ומה לא, במיוחד שהאמן הכי מוקדם שאולי עושה לי משהו זה מוריסי. אבל אני מדגיש, זה היה דיון פתוח לפי מה שהבנתי. אבל לא הרבה יכירו את השיר שציינתי, זה משהו כמו משנות ה-40.
אי אפשר להגיד שאני לא תורם לגמרי.

Liorking

New member
אתה בפורום אגדות רוק

אפשר לדבר על להקות ניינטיז ואייטיז טובות (עד כמה שיש), אבל מקפליי?! מה טוב בהם? כל ההשקעה ב"מוזיקה" שלהם ומה אפשר להגיד עליהם? שהם טובים? לא, סתם "חמודים", "נחמדים" "כיפים". אם האמן הכי מוקדם שעושה לך משהו זה מוריסיי (אין לי שום דבר נגד הסמית'ס, אני דווקא רוצה להכיר אותם יותר), אני חושב שאתה צריך להסתכל פעם נוספת באיזה פורום אתה נמצא.

melancholy man

New member
ה מקפלי היחיד שאני מכיר

זה הדמות של מייקל ג'י פוקס בבחזרה לעתיד, לפי הסרט הוא המציא את הרוק אנד רול, אתם מדברים עליו?
לעצם העניין, בתוך השרשורים אפשר להגיד הכל בהנחה שזה קשור לנושא השרשור, ובאמת שלי אין מושג מה זה מקפלי, אז רק הערה קטנמה, זה שמישהו שומע דברים רק מהסמית'ס צפונה, ממש לא אומר שאסור לו לכתוב כאן אם בא לו.

Anuerysm

New member
מקפליי היא להקה צעירה מזמננו

הרבה אומרים שהם סתם חקייני רוק מגעילים, רוב הקהל שלהם עשוי מנערות בגילאי 12-14 והקשר היחיד שלהם לפורום הזה, הוא שדלטריי שיתף איתם פעולה כשעשו קאבר למיי ג'נריישן.

sha na na revol

New member
אגב,

לא התכוונתי שאני שומע דברים 'מהסמית'ס צפונה'... אבל אם תסתכל למשל בבלוג שלי תבין אולי למה אני מחשיב את המוזיקה לפני הסמית'ס כ'חלבית' מדי מבחינת סקס אפיל. לא היה משהו שקדם לאייקון של מוריסי במוזיקה אך לעומת זאת, רבים שניסו לחקות אותו בגלל שהיה לו משהו מיוחד.

Jflyaway

New member
תראה .. ../images/Emo13.gif אתה צודק...

גם אני מחשיב את המוזיקה לפני הסמית'ס כ'חלבית' מדי מבחינת סקס אפיל. מזל שמוריסי היה זה שהביא את ה ב ש ר נ י ו ת לרוק נ רול! ובאמת, לא היה משהו שקדם לאייקון של מוריסי במוזיקה... שלא לדבר על מתנזרי-סקס חנונים צמחונים שמאלניים כמו ג'ים מוריסון ו/או מיק ג'אגר .. מה שנכון נכון. LONG LIVE WEB ENTERTAINMENT לא יודע מה הייתי עושה בלי זה

sha na na revol

New member
חחחח

לצחוק על עצמי אני יודע. אני נהנה מזה לפחות כמוך.
אבל אמרו לפני, האיש יודע מה זה קאמפיות והוא משתמש בה יפה מאוד. אני אוהב אותך.

Jflyaway

New member
גם אני אוהב אותך.

ותאמין לי העיקר האהבה. כל היתר = שטויות. וכשכותבים שטויות, כדאי לקחת בחשבון כמה צחוקים פה ושם. מזל שבאופן יוצא דופן יש גם מי שיש לו חוש הומור לגבי עצמו
GOD BLESS YA

sha na na revol

New member
מילא אם דיברתי רק עליהם...

אבל סתם הזכרתי אותם, לא התכוונתי לפגוע באף-אחד. הם היו סה"כ איזשהו אזכור לקראת הסוף.

למעלה