סקס ורוקנרול

AdiX

New member
IKE and Tina Turner

אייק וטינה טרנר בהופעה בפריז 1971. קטע סקס מטורף, יש לי רק את התקליט אבל הגניחות נשמעות כל כך ולגריות ואמיתיות ממש כאילו הם עושים את זה על הבמה. בכלל יופי של הופעה, מומלץ לחובבי הז'אנר

AdiX

New member
הז'אנר

התכוונתי לחובבי R&B לא לחובבי סקס. במחשבה שני בעצם למה לא? נראה לי שהסבכתי.

Barmelai

New member
לא רק בזה הסתבכת ../images/Emo13.gif

הגברת טרנר היתה אישה מוכה, אייק היה בעל מכה, יתכן מאוד שהגניחות על הבמה שאתה שומע הוקלטו בדיוק כשאייק התחיל לחנך את טינה.

Jflyaway

New member
אייק וטינה טרנר בהופעה 1971.

זה מתועד ב DVD שעצא לשוק לא מזמן והוא מ ד ה י ם ! ועוד משהו - זה היה צמד אדיר. פשוט ענק. אני לא אוהב את זה שההתייחסות היא בד"כ ליחסים ביניהם. זה רכילותי בלבד. מה עם הערך המוסיקלי והבידורי? כמה אנשים טרחו באמת לחקור ולהקשיב? כמה יודעים על ההפקה של פיל ספקטור לאלבום שנשא את השם RIVER DEEP MOUNTAIN HIGH?

LadyG

New member
האלבום הזה River Deep Mountain High

בעיני הוא שעתו היפה של פיל ספקטור. הייתי מכורה לאלבום הזה בתחילת שנות ה- 70. הזרקתי אותו דרך האוזניות. הסאונד שלו הטריף אותי. אלבום עם המון "צבע", רגשות ותשוקות.

Jflyaway

New member
זאת ועוד - הוא יצא ברימאסטר נהדר

15 שנה הם הקליטו והופיעו. אני ממליץ לכולם על האלבום, וגם על הלייב מ 1971, והלייב מ 1966, זה שיצא ממש מייד עם River Deep Mountain High וגם על SO FINE - אלבום ענק מ 1968 שאני אישית נורא אוהב

AdiX

New member
אפרופו פיל ספקטור

לפני כשנה כשנסעתי להופעה של Cream הייתי בחנות לתקליטי יד שניה בדרום מנהטן. בעל החנות, ששיך לדור ה"הוא" סיפר שהוא ראה הופעה של הנדריקס לא רחוק מהחנות בקפה ווה, ואז נכס איזה חבר שלו שסיפר שראה את Cream בפילמור. ואז הוא טורח לספר לי שלא מזמן הוא שמע הקלטות של פיל ספקטור מהסלילים המקוריים!!!!! למות מקנאה!! כנראה שלא נולדנו במקום ובזמן הנכונים. לפחות הוא הרשה לי להדליק סיגריה בתוך החנות שלו בצהרי היום כנחמה. דבר שבניו יורק יכול לגרום לו ולי לנזק רציני.

melancholy man

New member
איק וטינה טרנר

שילוב בעייתי, כי את אי אפשר לאהוב, כי הוא סוג של חלאה ולטינה אף פעם לא הצלחתי להתחבר, אבל השילוב בינהם יצר את אחד ההרכבים הכי כייפים של עולם הרוק וה r&b. לפני כמה ימים ראיתי שוב בטלוויזיה את הקומינטמנטס של אלאן פרקר, סרט שאני לא באמת מת עליו, אבל הוא הזכיר לי שוב למה אני אוהב סול ו r&b כי כמו שאומרים שם, זה מוסיקה שבאה מהביצים ומדברת ישר ללב, בלי בולשיט, זה גם מה שיפה אצל איק וטינה. פשוט ומדליק ופוגע בדיוק במקום הנכון.

Liorking

New member
אני רואה ששכחתם מישהו

דייויד לכי? לא, דייויד בואי! עזבו את סוייד, הם רק הושפעו מדייויד בואי. הוא התחיל עם כל המיניות הזו. אל נשכח גם את הרולינג סטונס, עם מלא שירים עם תכנים מיניים, כאשר הגדול מכולם הוא Satisfaction.

melancholy man

New member
איך בואי התחיל אם הסטונס היו קודם?

ואגב העניין של מיניות ורוק אנד רול, זה משהו שצריך לכתוב עליו משהו יותר ברצינות, אבל גם זה התחיל מהבלוז, תשמעו מאדי ווטארס ובו דידלי ותבינו כבר...

sha na na revol

New member
אבל

אתה לא יכול להשוות את איך שמיק ג'אגר נראה לאיך שברט אנדרסון נראה. I'd speak no further...
באמת? חשבתי שאוסקר וויילד התחיל עם המיניות הזו... נו נו, סרקאזם. ברור שהם חיקו אותו, אני פשוט לא מקבל את צורת ההתבטאות.

למעלה