סקס ורוקנרול

סקס ורוקנרול

לאחר שמיעה רצופה של שני האלבומים man - revelation וpsychedelic drugstore של aguaturbia שמתי לב שבשני האלבומים יש שיר בשם erotica שכולל מוזיקת רקע לגניחות עולות ומתגברות וזה העלה אצלי את הרעיון לשרשור- באיזה אלבומים או שירים או אמנים (חוץ ממרווין גיי) אתם רואים את החיבור בין הסקס לרוקנרול (אם נתעלם לרגע מהסמים שנידונו מספיק), מהם השירים הסקסיים שלכם?

Dartanyan

New member
החיבור הבולט ביותר

בין סקס לרוקנרול הוא פרנק זאפה. כן כן, הפרחח הצעיר נעצר כבר בשנותיו המוקדמות לאחר שנתפס מוכר פורנו. איזה פורנו אתם שאולים? אודיו של גניחות. כבר אז הבן-אדם היה גאון

melancholy man

New member
דווקא זאפה?

אחד הדברים שהכי סקסי בעיני ברוק אנד רול, זה החום והרגש, משהו שאצל זאפה (כן, כן, זה בסדר הוא גאון) כמעט ולא קיים מבחינתי, אתה יודע צודק, זה סקסי כמו פורנו, כלומר, ממש לא. רוצים סקסי? הרולינג סטונס המקודמיםזה סקסי, האנימלס זה סקסי, מאדי ווטארס זה סקסי, ג'ון לי הוקר זה סקסי, אפילו אלבום פסיכדלי טוב והזוי במיוחד בלילה חורפי זה סקסי, סרג' גינזבורג במלודי נלסון זה האם אמא של הסקסי, אבל זאפה? מעשיות המין של משה קצב נשמעות מעוררות יותר...

Dartanyan

New member
משה קצב מאוד סקסי

האמת שזה לא היה ברצינות יתרה, פשוט הסיפור הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש.. אבל אני מסכים איתך לחלוטין. ואתה יודע מה עוד סקסי? ג'ימי הנדריקס בהופעה.. לראות את האהבה שהוא עושה עם הגיטרה.. ובאופן כללי, לראות איך התופים משתלבים עם החשמלית ולשים לב לבאס שהרבה פעמים נשכח בצד אם לא רואים את ההופעה אלא רק שומעים.. לשים לב להרמוניה, לגאונות שבחלר משירים.. זה סקסי.

melancholy man

New member
כבר כתבתי כאן פעם

שלראות את הנדריקס מנגן גיטרה זה הוכחה שהבנות מסקס והעיר הגדולה לא המציאו את הטריק של להפוך מכשיר חשמלי לחלק מהגוף שלך ולעשות איתו אהבה... הנדריקס ממש עושה אהבה עם הגיטרה, יש כל כך הרבה אהבה ותשוקה שיוצאות ממנו לגיטרה שלא צריך לאהוב רוק אנד רול או בלוז בשביל להסחף עם זה. ובסיפור של משה קצב אין שום דבר מצחיק או סקסי, סתם איכסה.

bibi50

New member
דרך אגב זאפה בהופעה בניו יורק

בקטע הנקרא the torture never stops מגדיש את הסאה ! יש לו שם זמרת שלפי שם השיר עוברת עינויים אולם לפי הגניחות והאנחות והצעקות נשמעת בסך הכל כמזוכיסטית הנהנית מכל העסק. על כל פנים הגניחות לכל א ו ר ך השיר, והשיר הזה הוא ארוך, גורמות לי עינוי נפש למרות שזאפה מבריק בסולו גיטרה

strangebrew

New member
שירי משגל

השירים היחידים שאני מסוגלת לחשוב עליהם כרגע הם the great gig in the sky של הפלוידים. בנאלי, נכון. אבל האם יש באמת שיר גניחות מוצלח יותר? הזמרת מגיעה שם לשיאים שלא יאמנו ממש. מין שיר של לזרוק את הראש אחורה ולתת לפרטנר שלך לפרש אותו במובן הפיזי. השיר השני הוא strangebrew. מפתיע, נכון? אז האמת שמעבר להיות השיר הזה אחד מהשירים הטובים של קרים ובעיני גם בין השיאים של הבלוז רוק הפסיכדלי, הוא פשוט סקסי בטירוף! רק תקשיבו לקצב שלו.

strangebrew

New member
המשך

ממכר כמו טעם התשוקה עצמה. . . מתוק כמו תאוות הבשרים בשיא מימושה. . . אפל כמו שרק אישה סקסית יכולה להיות. . . ועדיין, אחרי כל כך השמעות הוא מצליח להכניס אותי לאווירה הנכונה ולעשות את זה על הצד הטוב והסקסי ביותר. ואם לא הייתה פה הגבלת תווים הייתי ממשיכה וממשיכה אבל נראה לי שהבנתם את הנקודה. נראה לי שהעובדה שאני מוקפת רק בנות 24/7 מתחילה להשפיע עליי /tapuzforum/images/emo13.gif

Barmelai

New member
כתבה

השיר strangebrew של להקת שמנת שהוזכר בחלק א הוא האחראי הישיר לחבילת הפינוק המתוארת בחלק ב נסה גם אתה ועולמות חדשים יתגלו לפניך

LEATHER REBEL

New member
כלומר...

כבר אמרת את זה קודם, ואני רק רציתי לחדד את העובדה שאגווהטורביה היו בעלי טעם טוב... ומה שמעניין נוא שהם פעלו במדינה דיקטטורית. איך לא עצרו אותם, איך?

Durutti Line

New member
שכחת לומר גם "חוץ מגנסבורג"

יש לי כמה, אני מתקשה להיזכר כרגע בכולם. יש את Why Won't We Do It on the Road? מהאלבום הלבן של הביטלס.. יש את לו ריד והוולווט אנדרגראונד שהם מאוד מיניים מבחינות רבות (ויש להם גם שירים שעוסקים בנושא). ויש כמובן את הבחירות היותר אישיות - דייויד בואי, הרולוינג סטונז, ה-Doors, שבחרתי פשוט משום ש.. בואי בצעירותו, ג'אגר בצעירותו ומוריסון בחייו נראו כ"כ טוב
, ולמעשה הם בין היתר עזרו לי להבין לפני כמה וכמה שנים שאני ביסקסואל. אז עד היום ונצח כשידברו על סקס ומוזיקה, לשלושת האישים האלה שמורים מקומות מיוחדים.

melancholy man

New member
למה חוץ מגינזבורג?

נכון הוא יהודי ומכוער, אבל אני חושב שזה דווקא נותן תקווה

Durutti Line

New member
../images/Emo6.gif גאווה לאומית אה? ../images/Emo13.gif

התכוונתי לומר שזה כ"כ מובן מאליו שסרז' גנסבורג = מיניות ולהיפך, שאין שום סיבה לציין אותו. ואגב, לא רק מלודי נלסון. כמעט כל דבר שהוא עשה. החל מהשיר המוקדם Scenic Railway בסגנון הג'אז-קברט, שיר שרומז באופן שובבי מאוד לאותה תקופה ל.. צעצועי מין (שימו לב לשורה האחרונה של השיר), דרך שיתופי הפעולה עם ג'יין בירקין, מלודי נלסון אח"כ, עוד כמה שירים נוטפי מיניות מכל תקופה ומכל אלבום כשאחד האחרונים והשנויים במחלוקת הוא Lemon Incest. הבנאדם הזה הוא פשר הביטוי "סקס ורוק'נ'רול", אתה רק פותח עטיפה של תקליט שלו ואתה נרטב.

melancholy man

New member
תראה.. תשמע...

העם היהודי מצטיין באיזה חוסר סקסיות מובנה, הסקס אפיל היהודי נע בד"כ בטווח המסוכן שבין יהודונים ממנהטן סטייל פול סיימון או וודי אלן ו... בהעדר דוגמא טובה יותר, לימור לבנת, תמיד חשבתי שסרג' הוא דוגמא נפלא שאפשר, עם הלוק המנצח שמשלב את עימנואל הלפרין ושאול יהלום (כן חברים, מטאפורת שאול יהלום חוזרת לפורום ובגדול ...), להיות סקסי עד כדי כך שג'ין בירקין ו BB (לא אני אני לא מתכוון לנתניהו וגם לא לביבי היקר שכותב כאן) יפלו לרגליו כפרי בשל, זה סוג של נחמת עניים אתה יודע. לעצם העניין מסכים,תמיד נוטף מכל מה שהוא עושה סוג מאוד סקסי של זימה, הוא לא באמת עובר את הגבול לפורונו ומצליח ליצוא אווירה סופר סקסית, אתה יודע, אולי אתה צודק, זה קצת יותר מידיי ברור מאליו.

gryphon music

New member
איירין פאפאס מרביצה גניחות דוחות

אצל "בנה של אפרודיטה" על פני קטע שלם ב "666" כאילו היא עושה מספר עם השטן . נראה לי שזה מה ששבר בסופו של דבר את דמיס רוסוס שהעדיף תמיד rain and tears על פני sex and beers . לא רוקנרול אבל חלקנו גדלו על דונה סאמר,והביצוע הארוך של "אוהבת לאהוב אותך בייבי" מזוהה אצלי לפחות להתעוררות המינית הראשונה לצד אן מארי דוד בשמלה אדומה ובלי צמות קורעת לך את הנשמה על במת האירוויזיון. עקב ארוע טראומתי במעוני החדש נבצר ממני להגיב למסכת העלבונות שספגתי בשרשור "ג'סטין היווארד"
יבוא יומכם .

למעלה