סקס וסמים

רוגרי

New member
סקס וסמים

הי. לא הכרתי את הפורום. נראה שחמים ונעים כאן.
רגע, נתרווח... נשים את הרגליים על השולחן... יאללה אפשר להתחיל:
ראשית, אם אתם לא בעד סמים, לא משתמשים בסמים ונגעלים רק מעצם הרעיון – יופי לכם, אבל תטיפו לי או לאוגר החמוד שלי.

חלק מהתחביבים של האוגר שלי הם שימוש בסמים. הוא אוהב במיוחד קוק, MDMA, LSD ובניגוד לרבים כאן במדינה דווקא לא מעשן יותר מידי...
מה הקשר לפורום סקס? כמו שבטח הבנתם מהנושא – האוגר שלי אוהב את השילוב שלהם. אממה, בניגוד למריחואנה ול.ס.ד שלא משפיעים על הזקפה, קוק ומדמא לעיתים (הסתבר לו שזה תלוי בכימיה עם הפרטנרית) עלולים לגרום להפרעות זיקפה קשות ולפעמים אף ללא יכולת להגיע לאורגזמה.
האוגר שלי בדיוק ציין בפני שהדבר נכון גם לגבי אוננות. הוא אוהב פורנו של אוגרים.
אבל מה, אם יש פרטנרית זורמת (והאוגר שלי מכיר המון אוגרות זורמות) שמבינה את המצב ויודעת שיכול לקחת זמן עד להגעתה של הזקפה המיוחלת – סקס וקוק / מדמא הוא הדבר הנפלא בעולם.

האוגר הפסיק את הריצה על הגלגל בשביל לשאול את דעתכן / דעתכם: בפעם הבאה – שווה לקחת ויאגרה? האוגר שלי מעולם לא לקח ויאגרה ונוח לו עם המצב כפי שהוא (שלפעמים יכולות להיות בעיות זקפה שמערבבים סמים וסקס – מקסימום הוא יורד הרבה לאוגרת המאושרת. הוא עדיין נהנה) אבל יש פרטנריות שמחייבות זיקפה.
מישהו ניסה? מכיר מישהו שניסה את השילוב? יודע משהו על הסיכונים?

אגב, מי שחושב שכשאני מדבר על האוגר שלי אני בעצם מתכוון למשהו אחר – לא כך הדבר. מדובר אכן באוגר. רק להבהרה...

סמים, סמים.

LSD זה סם של מטומטמים. אם יש לך טריפ רע, וטריפ רע זה רק עניין של זמן, אתה תקוע בו 8 שעות והרע הזה יכול להשאר אתך לשנים.

לגבי MDMA, תעזוב אותך מלהזדיין עליו, צא לרקוד עם חברים.

רוגרי

New member
מקווה בשבילך שאת כוסית

כי חכמה את לא. בעצם לא בטוח, אבל תגובה כזו החלטית, אלימה, חד משמעית והכי גרוע - עם טעויות שנובעות מבורות גורמות לי לחשוב כך.

בכל מקרה ביקשתי לא להטיף, לא?
ומי אמר שאני לא רוקד? זה סותר?
את קצת מגעילה אותי.

מה את עושה בערב? מעוניינת בריגוש? מבטיח לא להציע אפילו משהו שאת לא תציעי קודם...
מוכן להתערב גם שתופתעי :)

פונפון32

New member
ביקשת שלא יטיפו מוסר, יש כאלה שדחוף

להם להטיף גם אם לא ביקשו מהם:)
לגבי מה ששאלת, אמנם אין לי ידע בנושא שילובים בין ויאגרה לקוק וMDMA, אבל בטוח שתוכל למצוא ברשת אינפורמציה.
נראה לך שיש מצב שזה יכול להביא להפרעה בפעילות הלב?
לגבי הפרטנריות, אם גם הן עושות סמים אז מן הסתם הן מכירות את הקטע ולא יעשו עניין. אחרות זה סיפור אחר, אני מקווה בשבילך שתמצא בנות חמודות עם סבלנות:)

וואלה קראתי את התגובה שלה פעמיים לבדוק אולי

פספסתי משהו.
אלימה היא לא הייתה, החלטית גם לא ממש אבל מה רע בהחלטיות? מה ההבדל בין חד משמעי להחלטי? או שסתם רצית להראות כאילו אתה ממש החלטי, אבל אמרת בעצם שהחלטיות זה רע אז מה ההגיון?
טעויות שנובעות מבורות? היא לא אמרה שום דבר שממש הצריך ידע אלא רק הביע דעה אישית אז שוב אין בזה ממש הגיון.
היא לא הטיפה, אלא רק הציגה שימושים אחרים לאותם חומרים שהזכרת.
מגעילה אותך? לא נראה לי שאני או אתה מכירים אותה מספיק ובטח לא אחרי התגובה הבודדת הזאת שקראת כדי שתיגעל מזה. ומצד שני היא בטח לא צריכה את ההגנה שלי אבל התגובה שלך קצת הייתה יותר מידי בבשבילי

רוגרי

New member
אכן פספסת משהו

אני יכול לעבור שורה שורה בפוסט שלך ולהראות לך שאתה טועה.
אבל אתה אדום ואני כולה הגעתי לפני רגע. זה לא הזמן להיות קטנוני...

מודה ועוזב ירוחם

שטויות, הצבע לא אומר כלום אל תהיה גזען

זה לא שאני יכול לחסום אותך או משהו אז דבר חופשי כל עוד זה לעניין

רוגרי, מה יש'ך מירוחם?

לא מספיק שמשעמם להם שם רצח ואפילו סקס חם להם מדי לעשות, אתה עוד יורד עליהם עם המודה-ועוזב הזה?

טוב, צ'מע (נדבק לי קצת הסגנון הזה, מה לעשות, אני שולח התנצלות בוטה לך ולכל שאר הקוראים): LSD לא ניסיתי, וויאגרה לא ניסיתי, ותמיד (טוב, כמעט תמיד, עד אחרי הפעם השניה) - האוגר שלי עומד כשאני רוצה. בעצם, הוא מזכיר יותר לוטרה, אבל עזוב. לא קשור.

מסקנה: בלי LSD ובלי ויאגרה - הכל בסדר. עד פה.

אבל האוגר שלך מתלונן שהוא עייף כשהוא לא צריך להיות עייף, הפרטנריות שלך פתאום צריכות "סבלנות" (תגיד, לא עדיף לך לזיין אותן עוד קצת בזמן שבו הן "סבלניות"
בשבילך?!) - ואתה עדיין בטוח שהסמים הם הדבר הכי נפלא בעולם לאוגר שלך.

איש חביב, תעשה מה שאתה רוצה. זה עולם חופשי, פחות או יותר, ו... וואלה.. אני ממש לא איש שיפוטי. באמת. אז אין בעיה, קח ויאגרה לסדר את הנזק של האקסטות לאוגר. ותשאל בפורום השני, שימליצו לך על תרופה אחרת לסדר את הנזק לכבד וללב אחרי ערבוב בין ויאגרה לכימיקלים, ו... אה - אל תשכח למלא בדרך לוטו כדי שיהיה לך כסף לשלם על כל הג'אנק הזה (רק מה, תשתמש בכסף שלך, כן? כי להרבה אנשים נגמר הכסף ואז הם מעצבנים אנשים אחרים וגונבים להם רדיו-דיסקים מהאוטו בשביל עוד ויאגרות ו-MDMA ו-LSD ו-HEROINE שזה בכלל מדליק וגם קצת קוק וקריסטל פרסי ולימון סיני).

באמת, אם זה מה שאתה רוצה לעשות עם החיים שלך - תעשה.
שיהיה לך הכי בכיף.

ואגב סקס עם אוגרים... http://www.xhamster.com

לא רק כוסית

גם בעלת נסיון גדול משלך.

LSD זה סם של מטומטמים שמשחקים רולטה עם המוח שלהם. מאיפה לי? מנסיון.

MDMA זה סם מעולה לריקודים, לחברים, למסיבות. זיון אחרי זה יכול להיות נחמד אם יש סבלנות לזיון של שעות. אבל הכי טוב והכי כיף זה לחזור הביתה, לשתות תה ולקחת ווליום. ואז מסטול ונינוח.. תזיין לאט לאט ובכיף גדול.
קוקאין מעולה בשילוב עם אלכוהול, אבל זה אחד השילובים הכי לא בריאים לגוף שלך מבחינת סמים. זה שילוב שיוצר רעלים במעטפת הלב ושוב ידוע כמעקב גמירה שמוסיף עוד קושי על הלב. לא שזה מה שימנע ממך לקחת את זה, לפחות שתיהיה מודע.

יש הרבה מאוד מחקרים בנושא סמים ואתה יכול למצא אותם ברשת. גוגל! אני זוכרת לטובה תוכניות של ה BBC בנושא.

אני לא נגד סמים, אני נגד צורכי סמים בורים. תשכיל את עצמך.

יש את התוכנית המפורסמת של הBBC משנות ה60

על LSD משמה נכגזר כל סמפל אפשרי בסצנת הטראנס

רק אותי זה מחרמן..?

מתה על הידע...

על הניסיון..

ועל הביטחון העצמי שלך.

אם את מחפשת תלמידה...

טנקס. נבהלתי קצת

ועכשיו אני יותר רגועה..

אולי היא תפתח קבוצת לימוד
אם ישנה כזו התעניינות...
סקס על סמים
או סמים על סקס.
ושיהיה גם לימוד מעשי כמובן.

גם אותי. מחרמן בטירוף

חוכמה, שנינות, יכולת חשיבה ויכולת
ורבלית...אח..!!

וכשזה מחובר לגוף סקסי ולאטיטיוד הנכון
אני נכנעת בשניות ובלי קרב..

שלא תבין אותי לא נכון אבל .. אחשלו אתה מה זה דפוק ! (זאת לא הטפת מוסר זאת קביעת עובדה שרירותית בשטח.)

עם המחירים של הסמים שאתה מדבר עליהם אף בנאדם שפוי לא היה מבזבז אותם על האוגר שלו ככה שאו שאתה טרול מטומטם (שוב לא הטפה אלה קביעת עובדות) או שאתה סתם איזה ילד מחוצ'קן שמשעמם לו בחופש הגדול ...
עאלק "האוגר שלי בדיוק ציין בפני שהדבר נכון גם לגבי אוננות. הוא אוהב פורנו של אוגרים.
אבל מה, אם יש פרטנרית זורמת (והאוגר שלי מכיר המון אוגרות זורמות) שמבינה את המצב ויודעת שיכול לקחת זמן עד להגעתה של הזקפה המיוחלת" עד כמה אתה חושב שאנחנו מטומטמים ? (שאלה רטורית שלא דורשת מענה .)

למעלה