סקס ומחזור

• פותח הנושא qolo
  • פורסם בתאריך

qolo

New member
סקס ומחזור

שאלה לי אליכם חברים אתם עושים סקס בזמן שיש לה מחזור?

אם בא לשנינו, מה ההבדל?

בואי נגיד שהיא יותר תתנקה לפני שארד לה, אבל חוץ מזה מה נשתנה?

november76

New member
../images/Emo45.gif אבל תלוי עם מי

צריכה להיות מאוד נינוחה ומשוחררת בכדי שאשכב עם מישהו בזמן מחזור. אבל! בשום פנים ואופן לא אתן לו לרדת לי. עד כאן!

offנועה

New member
האם נוכל להציע לאדוני...../images/Emo21.gif

את האנטריקוט, או אולי פילה מיניון? האם אדוני כמובן יעדיף רייר - מידיום רייר? אולי אדוני זקוק למפית נוספת? בואנה, עכשיו הפכת לי את ארוחת הבוקר, אבל בכיף...

איך ידעת?

אני באמת מעדיף רייר. אבל מה הקשר, בחורה זה לא סטייק. הדימום מגיע מהנרתיק ואני כמה סנטימטרים משם מתרכז באותו היום רק בדגדגן, לי זה לא מפריע. היחידה שזה יכול להפריע לה זו היא, מבחינה פסיכולוגית. אני מבין שלגבי מין לא אוראלי, אין לכן תגובות כאלו נחרצות? יופי, כי לא אחת קראתי שהתכווצויות אורגזמה בנרתיק זה מקל על כאבי מחזור ומקרב את סיומו. גם אין לי שום בעיה לגרות את נקודת הג'י לקינוח ולצאת עם זוג אצבעות אדומות. זה טבעי, אז למה זה מגעיל? לדעתי מי שיש להן אישיו כאן זה אתן שלא מרגישות בנוח עם הגוף של עצמכן, בנות...

מה זה?

אני מכיר: בלו רייר מדיום-רייר מדיום דאן וול-דאן (יהודי) שרוף (נחת לגויים)

דרדקן

New member
בסרט Passenger 69 עם ווסלי סנייפ

הובילו חוטף מטוסים במטוס למשפט. הדיילת שאלה אותו, how would you like your stake והוא ענה לה bloody.

בדיוק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי שום בעיה עם לשכב במחזור ( עדיף במקלחת
) זאת תקופה של החודש שאני הכי חמה בעולם - אז למה לא לנצל את זה?
לגביי לרדת - רק עם טמפון וזה כבר תלוי בבחור - אם הוא מרגיש בנוח :)

אין לי בעיה עם זה

זה לא מפריע לי כלל רוב השותפת לא הביעו נכונות לכך אבל בעזרת מינון יתר של הורמונים הן שינו את עמדתן אגב עם טמפון אין כלל בעיה לרדת

חולקת עליך..

אנחנו גם מקיימים בזמן וסת, כי אני תמיד לחוצה בזמן הזה.. ולפרטנר אין בעיה עם זה. אבל לרדת לי במחזור?! בחיים לא!! גם שאני עם טמפון.. זה לא זה! ואנחנו בדר"כ משתגללים באמבטיה בזמן וסת.. הכי נוח.

את חולקת עלי ?!

לי אין בעיה לרדת בזמן המחזור אך את יכולה לחלוק על זה? אגב רוב הבחורות שאני מכיר אכן מאוד לחוצות לפני ובמהלך המחזור

dvr38

New member
די , אל תגזים, תן לה את המנוחה

הטבעית שלה, זה בריא, ככה מתחשק יותר..

למעלה