סקס וכושר

jacobf2

New member
יכולת אקרובטית כן אבל אורך המשגל

לא תלוי בכושר גופני אלא כאיבר עצמו.אם הוא מגורה חזק גם אלוף עולם בהרמת משקולות לא יוכל להאריך את משךך המשגל.

alfalf

New member
כושר בהחלט מסייע

אבל לא ישפיע על פרק הזמן עד לשפיכה. הוא ישפיע על היכולת הפיסית הכללית ועל הרגשתו הכללית של אדם. מי שמרגיש טוב מקרין את זה וזה בהחלט יכול לשפר את הסקס אפיל שלו.

ronite1

New member
סקס וכושר

חברה שלי טוענת שספורטאים יותר טובים במיטה ובשל הכושר שלהם הם יכולים להחזיק יותר זמן בסקס. אז לפני שאני רץ ומרים משקולות אני שואל אותכם- האם אתם מאמינים כי הדבר נכון?

jacobf2

New member
לפי עניות דעתי אם אתה מתכון.....

למספר המישגלים או זמן השפיכה אין שום קשר בין כושר גופני לכושר המיני.

אלי.מ

New member
סקס בחדר הכושר.

ראשית, תברר עם כמה ספורטאים החברה שלך היתה במיטה כדי לדעת אם זה נתון מהימן או סתם משהו שהיא קראה ב"לאשה". כושר זה דבר טוב בכל מקרה ביחוד עם לחברה שלך לוקח הרבה זמן לגמור ואתה צריך לפמפם הרבה. ולהחזיק מעמד ולא לגמור למרות החיכוך והגירוי זה כבר אימון מנטלי שלא שייך לכושר הפיסי. אז לך לחדר כושר ושיהיה לך רק אושר.

באמת מעניין...

בריאות וכושר טוב חשובים בכל תחום, ובכלל זה בתחום המיני. סבולת לב-ריאה טובה תסייע בביצועים המחייבים כושר גופני (למרות שהמאמץ הכרוך במשגל שווה לעליה של 2 קומות), אבל לא תשפיע על גורמים אחרים כגון, שפיכה מוקדמת. אדם המקיים פעילות גופנית סדירה מגביר את זרימת הדם לכל איבריו, כולל לאיבר המין, וכנראה זה גם מסייע בשיפור הפרעות זקפה ממקור אורגני. כל זה בקצרה. הקשר בין מין וספורט רב ומגוון, גם מבחינה מדעית-רפואית.

seeyou

New member
אין שרירים באבר המין!../images/Emo140.gif

שספורטאים יכולים להחזיק יותר זמן בסקס??? אין שום קשר! פשוט יש להם גוף יפה,ואולי מגרה יותר! גודל העבר המין אצל גברים זה מתנה מלידה.....שום תרגילים או לימודים יכולים לגרום "להחזיק" זמן רב... או שיש או שאין.... ברור שגם הבחורה היא חלק מהקושר שלו....

mcs26

New member
הספורט מחזקקק אין ספק

אני לא ממש ספורטאי , אבל אספר מנסיוני אני בן 40 ובשנה האחרונה התחלתי להתאמן יום יום בעיקר סיבולת לב ריאה אני יכול לומר לך שהיום אם אני רוצה אני יכול להחזיק בלי ליגמור גם שעה. רק שפשוט אני כבר מתעייף. פעם זה היה הרבה פחות לא יודע אם זה הגיל או הספורט נראה לי שזה הספורט.

למעלה