סקס וכושים

אש אש

New member
כבר שאלתי אותך בפורום אחר

למה מעסיקים אותך הכושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם??

../images/Emo6.gif סתם,לא מעסיקים אותי הכושים

אלא הסוגייה ש"הכושים מעדיפים שמנות".מאיפה היא הוציאה את זה?

ritarita

New member
ההודעה המקורית היא די רצינית..

ונראה לי שהיא מתכוונת ל'שחרחרים' שבגברים הישראלים.. משמע-מרוקאים, תימנים - כן..זה נכון..רובם אוהבים כשיש מה לתפוס.. (מי כמוני יודעת) אבל אם נחזור ל'כושים'.. אצלי זה מתקשר עם בחורים שחורים כמו בסרטים (אל תשאלו אותי איזה) ושם זאת כבר פנטזיה...של לבנות.. זה עובד גם הפוך.. ואיך זה יכול להתקשר להרזיה? נו..אחרי כל הפתיח שלי..עוד לא הגעתן למסקנה...? טוב..נו..רמז.. הרבה..הרבה..פעילות גופנית...

הבנתי,הבחורה די גזענית

אם היא קוראת לעדות המזרח כושים

ritarita

New member
לאיזו בחורה את מתכוונת..

זאת עם בעיית ההשמנה... זאת לא הבעיה היחידה שלה.. אז סביר להניח שהיא לא ממש חושבת על מה שהיא אומרת.. אז פשוט לא נראה לי שניתן לשפוט אותה במצבה..

LCA

New member
לא נראה לי

שהבחורה מתכוונת ל'שחרחרים' שבגברים הישראלים אלא יותר לכיון של העובדים הזרים...

niva99

New member
בלשון פוליטיקלי קורקט

קוראים להם אפרו אמריקאים. בתוכנית הטראש דוגמת ריקי לייק רואים תדיר שזו באמת ההעדפה שלהם. בפסיכולוגיה קיים מושג שנקרא :אחוות הדחויים. גם השחורים וגם השמנות אינם מיין סטרים ולכן קיימת המשיכה.

Vdrums

New member
בארץ אין אפרו אמריקאים...

ויש אנשים שאוהבים שמנות וזה לא משנה צבע העור. תזרקי אותו...

niva99

New member
תזרקי אותו זה טוב

בארץ יש אפרו אמריקאים -קהילת הכושים העיבריים + עובדין זרין (טוב הם אפרו לא כ'כ אמריקאים). ומה עם "אחינו שחורי העור" ?(אהוד בנאי).ראה אדיס אבבה.

Vdrums

New member
עובדים זרים כן. אחינו

מחבש, נדיר למצוא מישהו כזה עם צברית. הם די נעולים על הקהילה שלהם.

מוותק

New member
אני חייבת לומר שכשאני קראתי את

ההודעה שלה כבר ממש לא עניין אותי אם היא גזענית או לא... הבחורה כותבת שהיא רוצה להתאבד...

ritarita

New member
חבל שאי אפשר לדעת..

כי אולי זה פשוט צורך שלה להוציא קיטור.. יש אנשים שרק מדברים.. וזה מה שעוזר להם.. אפשר רק לקוות שהיא אחת מהם..

למעלה