סקס ווירטואלי

avi4444

New member
סקס ווירטואלי

שלום לכולם. מעוניין לקבל מידע על הסקס הווירטואלי. ראשית הייתי רוצה לדעת עד כמה לדעתכם זה נפוץ? האם ישנם גילאים מסויימים שהם עושים זאת יותר? האם ישמנ אוכ´ מסויימת שעושה זאת יותר וכו´. מה דעתכם על זה--האם זה דבר טיפשי, מגוחך וכו´.... אשמח לקבל תשובות תודה

יש חייה כזאת שנקראת התמכרות

לסייבר סקס... עכבר כתום דיבר על כך פה לא מעט הייתי מציעה לך ללכת אחורה בדפי הפורום זה לא יותר מדי דפים ולחפש דברים שהעכבר כתב על זה ואחר כך תחזור לפה ונמשיך לדבר על זה

קרן1

New member
סייבר סקס.

הינו אחד הגורמים להתמכרות, הרבה אנשים עושים סייבר סקס ואיתם חתך גילאים שונים, זה לא מוזר וזה לא מגוחך אנשיםמכורים לזה ועושים את זה, אני ארחיב בהזדמנות על זה יש לי בעיות עם המחשב וכבר כתבתי כמה פעמים כאן והכל נימחק לי ולא עבר. עד שהבעיה תוסדר חבל שאמשיך סתם לכתוב דברים . עכבר כתום כתב על זה בהרחבה תוכל לעיין עד אז מקווה שאימג´ין יחליף אותי כאן .

avi4444

New member
סייבר סקס

אינני מוצא את מה שעכבר כתום כתב. אשמח לקרוא עוד תגובות. אגב- אם חושבים שזה לא הפורום המתאים לשאלות אלו ולנושא זה אז כיתבו זאת. תודה

lady_anne

New member
הגדולה שמייחדת את הפורום הזה,

לדעתי, היא שהוא ברוב המקרים אינו שיפוטי. אף אחד לא יגיד לך אם סייברסקס הוא טוב או רע, מגוחך או מתוחכם. המון אנשים עושים סייבר סקס, בכל הגילאים ומכל הצבעים. אתה וודאי יודע שאין אפשרות לדעת עם מי בדיוק עושים סייבר (כמו בקריקטורה על שני השמנים שעושים סייבר ומתארים את עצמם ככוסיות של הלייף), וכל אחד יכול להיות בראד פיט או ג´ון בון ג´ובי. אני דבקה בדעתי וחוזרת ואומרת שכל עוד שומרים על הגבול בין הוירטואליה והעולם המציאותי (ותכף מאדאם תתן לי
בראש) - סייברסקס לא מזיק. מובן שאם המסייבר/ת נמצא/ת במערכת יחסים זוגית צריך לבדוק גם את תגובתו של בן/בת הזוג, כי לא זוג אחד ולא שניים התפרקו על רקע זה. עד כאן הנאום שלי להיום. צום קל וחתימה טובה.

e-magine

New member
ברוך הבא avi4444

מה דברים: ראשית, כן, יש בעולם מיליוני אנשים שעושים סייבר סקס, לא שאני מכיר את כולם, אני אומר את זה על סמך סקרים שנערכו. שנית, כמו שליידי אן אמרה, אנחנו לא שופטים כאן אף אחד, אלא מנסים לעזור אחד לשני. שלישית, כמו שמאדאם אמרה, קיימת גם התמכרות לסייבר סקס וקיים ויקוח בין מלומדים, אם התמכרות זאת היא תת קבוצה של התמכרות לאסקס או תת קבוצה להתמכרות לאינטרנט. כנראה שגם וגם, או קצת מזה וקצת מזה. אתה שאלת באופן כללי על סייבר סקס ולאו דווקא על ההתמכרות אליו, ועל כך הערותיי הן, שאם אתה רוצה לדון בנושא הסייברסקס באופן כללי, אז יש פורומים יותר מתאימים. אם אתה רוצה לדון בהתמכרות אליו, אז זה המקום. לגבי חיפוש הודעות של עכבר כתום, מה שאליך לעשות זה לחפש בראש עמוד הפורום לחצן וירטואלי עם המילים חיפוש מתקדם. לחץ עליו, ובתוך התפריט שם בצע חיפוש בתוך הפורום הזה, לפי שם משתמש ,"עכבר כתום" תגדיר לך תקופת זמן, אני מציע שתקח חדשים ינואר - יולי 2002 זאת לדעתי התקופה הרלוונטית.

מישהו קרא לי?

אז עכשיו הפכתי להיות מומחה לסיבר סקס? הא? ... חחחחח
מתמכרים לסייבר סקס, בהחלט מתמכרים. אני חושב שחלק מהיכולת שלי לצאת מההתמכרות לסייבר סקס הייתה ההפרדה בין ההתמכרות לו וההתמכרות לאינטרנט. ברגע שהפרדתי את הדברים היה לי קל יותר לבודד את הסיבות להתמכרות ולטפל בהן. סייבר סקס עונה על צורך מסויים, לרוב זה לא צורך בסקס, אלא משהו אחר שלא סגור באישיות של המתמכר. אצלי כנראה זה היה איזה ארוע מהעבר שהיה צריך להסגר ועל ידי הרצה חוזרת של כל מיני סיטואציות הוא נפתר, או לפחות הצורך לענות עליו בסייבר סקס הגיע לרמות בנות שליטה. אני מניח שכמו כל התמכרות בשלב מסויים נוצר איזה קליק שמפעיל רצף של תהליכים שבסופו אנחנו מוצאים את עצמנו בסיטואציה שאנחנו צריכים את הריגוש שההתמכרות מספקת לנו ברמה שאנחנו לא יכולים להתמודד איתו. בשורה התחתונה סייבר סקס היא התמכרות כמו כל התמכרות אחרת לאוכל או להימורים או לספורט או לאינטרנט. זה תופס אותך ואתה נשאב לתוך זה ולא מצליח לצאת. אני מניח שיש הרבה אנשיםשעושים סייבר סקס אבל לא מכורים אליו ואני מכיר לא מעט אנשים שסייבר סקס נשמע להם ממש משעמם. זה לא התמכרות להרואין שבפעם השניה שאתה משתמש אתה כבר תפוס לכל החיים, מי שנתפס לתוך זה נתפס, מי שלא לא. אני מציע לך להזהר. כמו שנכתב לפני, ההתמכרות לא פעם מפרקת זוגיות או סתם גורמת לאדם לאבד עניין בחיים ה"מציאותיים". חתימה טובה. עכבר

למעלה