דמעה ובובה
כשקראתי לראשונה את התגובה של בובה לגביי בגידה , אז המחשבות הראשונות שעלו לי היו : "איזה יופי שיש לה אמון מלא בבן זוגה, ככה זה צריך להיות, איזה בגרות ורציונאליות היא מגלה" והסיבה היחידה שלא העלתי את זה על המסך,היא מהסיבה הפשוטה שהמחשבה שבאה לי אח"כ היא NEVER SAY NEVER וחשבתי לעצמי, שסיטואציה כזו מתבטאת בשני כיוונים שונים : מצד אחד אוהבים בלי סוף,ואם הבן זוג מעניק הכול אז יהיה ניסיון לתקן את המערכת ולסלוח על הבגידה מצד שני , עלול להיווצר מצב של "איך הייתי כ"כ עיוורת, הוא כ"כ היה צבוע איתי, שיקר לי לאורך כל הדרך, איך אוכל להאמין לי שוב" ועכשיו אחרי שדמעה חמה הגיבה בדרך שהיא הגיבה , דווקא כן יש לי מה לכתוב אז ככה בוביבה , באמת NEVER SAY NEVER מהבחינה שהכול תלוי בנסיבות אני חושבת שהאמון המלא שיש לך בחברך זה דבר מושלם, לצערי לא למדתי עד עכשיו להאמין באופן טוטאלי במערכת יחסים,בבן זוג , כל חיי למדתי מה זה לחשוד, ורק במשך ה18 חודשים האחרונים אני לומדת איך כן לתת אמון באנשים . הפחד שלי והחשדות שלי הביאו לסיטואציה שאיבדתי את מערכת היחסים שהייתה לי (כלומר,את התקופה היפה והאופטימית במערכת היחסים הזו , אח"כ כל מה שנותר זה חודשים מכוערים במיוחד). בעיניי את לא צריכה לחשוד ולהמשיך לתת אמון מלא כל עוד חברך הוכיח ומוכיח לך כל הזמן כי הוא אכן ראוי לכך. אני חושבת שאם הייתי בסיטואציה שבה הכול היה נראה מושלם בעיניי , הייתי מקבלת סטירה לפנים אם הייתי שומעת שחברי בגד בי ,אבל!!! כמו תמיד, הכול תלוי בקונטקסט, אם החבר/בעל היה בפגישת עסקים בחו"ל (כמו שאמרה לי השותפה המקסימה שלי) והוא ראה מישהי מושכת והזדמן לו סטוץ חד פעמי עם מישהי שאינו מכיר ולא בקשר איתה אז יש מצב לסליחה (וכמו ששותפתי אמרה : שיבוא וילמד אותי במיטה את התרגילים שהיא לימדה אותו) אבל אם חברי היה בקשר ממושך או אמר מילים כדוגמת המילים שציטטתי בהודעתי למעלה , אז הייתי מרגישה שבאמת הוא היה צבוע כל הזמן וזה היה מהווה בשבילי בסיס לשבירת האמון בו,ובמערכת אני חושבת שהייתי מצליחה להבין מדוע בן זוגי "רעה בשדות זרים" דווקא אם הייתה ביננו תקופה מתוחה וזה מה שהיה אצלי לפני כמה חודשים,אחרי שגיליתי את הבגידה של האקס, עשיתי מייד חשבון נפש עם עצמי והצלחתי להבין למה עשה זאת . כי אני באמת לא הייתי במקומות מסויימים בסדר וגם במקרה הזה עדיין כמו שראיתם היה לי ממש קשה לתת בו אמון , וזה נגמר ..