הפנטזיה שהכי מחרמנת אותי:
ושוב אני בצ'אט. כמו בכל פעם מאז שהשותף שלי עזב והותיר אותי חרמנית ולא מעזה להזדיין סתם בשביל הכיף. אז עושה סייבר. לך תבין. הפעם בחרתי בכינוי שמשתמע רק לאותו פן שאני מחפשת שישתמע: "מחפשת 3". מייד הפרטי שלי הוצף בפניות אין ספור.כל שנותר הוא לסנן. אז את כל ה"חמוד 27" למיניהם חסמתי, ונשארתי עם "חתיך מחפש מוצצת". דיברנו קצת בפרטי ועד מהרה התברר לי שהוא משעמם כמו קוצים במדבר. הגילוי הזה דווקא עשה לי טוב כי משום מה, בכל פעם שאני נכנסת לצ'אט עם שם מזמין, ונתקלת בבחור אינטיליגנט - אני שוכחת מהפנטזיה ומעוניינת להכיר באמת. כך שהיובש והריקנות של ההוא גרמו לי ללכת על זה. "מה היית רוצה שאני אעשה לך?" - הוא שואל. סיפרתי לו על הפנטזיה שלי והוא ביקש להגשים לי אותה. ביקשתי ממנו תמונה שלו ושל שני חברים שלו, לקחתי טלפון ואמרתי לו שאתקשר אליו כבר. באותו היום הכנתי את עצמי לחלום שהולך להתגשם - וגילחתי לגמרי. הכל. לקראת הערב התקשרתי והודעתי לו את כתובתי ומתי להגיע. לבשתי את סט הביריות השחור שלי, ומעליו בייבידול שחור . ללא תחתונים וללא חזיה. הלב שלי התחיל לפעום בחזקה, מפחד, מהתרגשות... את ההכנות סיימתי הרבה לפני השעה היעודה. כל היום רק פינטזתי על המפגש שוב ושוב והחרמנות שלי היתה בשיאה. חצי שעה לפני השעה היעודה כבר לא יכלתי להתאפק: השתרעתי על המיטה מרימה את שולי הבייבידול למעלה, מלטפת את עצמי ומדמיינת מה הולך לקרות לי היום. מתמתחת על המיטה, מרטיבה את אצבעותי בפי ומעבירה אותן על פטמותיי שמייד מתקשות ומזדקרות. משחקת בהן וצובטת קלות... שלחתי את ידי אל בין רגליי וליטפתי, מעבירה אצבע עדינה לאורך החריץ הרטוב ומחדירה... מוציאה ושוב מלטפת, לאט לאט, כולי בוערת מחרמנות... מתהפכת על הבטן ונעה על אצבעי, מתחככת ומשתפשפת, נאנחת... רוצה להפסיק, רוצה לחכות, לא רוצה לגמור עכשיו... אבל לא מסוגלת, גופי נע מהר יותר ויותר ובהתפוצצות אדירה אני מתפתלת על המיטה, וגומרת בקול. הצצתי בשעון - השעה רק 9:30. עוד חצי שעה.... המשך יבוא.