סקס בצהרי היום מישהו מצטרף?
ש שלי.. New member 10/11/01 #8 אז נתחיל, כרגע יושבת בלבוש מינימלי מחכה שתבוא ותסיר מעליי ... עד שאתה מתקרב אלי ונוגע לא נוגע באצבעותיך ואני כבר חמה עליך, ואז אתה..
אז נתחיל, כרגע יושבת בלבוש מינימלי מחכה שתבוא ותסיר מעליי ... עד שאתה מתקרב אלי ונוגע לא נוגע באצבעותיך ואני כבר חמה עליך, ואז אתה..
D Domjuan New member 10/11/01 #11 טוב ננסה אני קרוב אלייך. את מרגישה את חום גופי. העצבעות מהססות ונוגעות בך מלתפות אותך. אני לוקח את הזמן לאת לאת מעיר אותך. מלתף ונוגע בך
טוב ננסה אני קרוב אלייך. את מרגישה את חום גופי. העצבעות מהססות ונוגעות בך מלתפות אותך. אני לוקח את הזמן לאת לאת מעיר אותך. מלתף ונוגע בך
D Domjuan New member 10/11/01 #16 נשיקה ראשונה אני מתקרב אלייך. שפתי הלכות נוגעות בשלך. אני עוצם עיניים ומנשק אותך. זרועותי מחבקות אולך וכל כולי איתך שפתיים נגד שפתיים.
נשיקה ראשונה אני מתקרב אלייך. שפתי הלכות נוגעות בשלך. אני עוצם עיניים ומנשק אותך. זרועותי מחבקות אולך וכל כולי איתך שפתיים נגד שפתיים.
D Domjuan New member 10/11/01 #12 אפשרויות אפשר בטלפון אבל אם את מעדיפה וירטואלי אז עדיף באודיגו 1 על 1
D Domjuan New member 10/11/01 #14 לא משנה אודגו הוא מערכת צאט הרבה יותר טוב ומהיר וכדאי לך לנסות יום אחד אבל כרגע אם אין לך זה לא רלבנתי
לא משנה אודגו הוא מערכת צאט הרבה יותר טוב ומהיר וכדאי לך לנסות יום אחד אבל כרגע אם אין לך זה לא רלבנתי
D Domjuan New member 10/11/01 #19 עלי אני פשות מאוד רומנטי ועדין ואוהב לענג ולאהוב. מה אני הכי הכי אוהב? ליתופים נשיקות פתיחות נרות ויין צונן
עלי אני פשות מאוד רומנטי ועדין ואוהב לענג ולאהוב. מה אני הכי הכי אוהב? ליתופים נשיקות פתיחות נרות ויין צונן
ק קימברלי. New member 10/11/01 #20 עכשיו אתה מדבר... למה דון גואם- תשים לב ככה זה כתוב. בכל אופן אני אוהבת גברים אוהבי רומנטיקה... אתה לא בפורום הנכון צריך לעבור לאהבה ורומנטיקה. למרות שגם בסקס יש הרבה רומנטיקה אז מה הדבר הכי רומנטי שעשית לבחורה? אתה מתחיל לכבוש את ליבי
עכשיו אתה מדבר... למה דון גואם- תשים לב ככה זה כתוב. בכל אופן אני אוהבת גברים אוהבי רומנטיקה... אתה לא בפורום הנכון צריך לעבור לאהבה ורומנטיקה. למרות שגם בסקס יש הרבה רומנטיקה אז מה הדבר הכי רומנטי שעשית לבחורה? אתה מתחיל לכבוש את ליבי