סקס בנישואין

collins1

New member
סקס בנישואין

היי אנשים אני זקוק לעזרה.אולי אני דפוק אבל אשתי ואני נשואים חמש שנים.אני מאד אוהב סקס אשתי מעולם לא ממש הייתה חיית מין,אבל לפחות הייתה מעוניינת מידי פעם נאמר פעם בשבוע.בשנתיים האחרונות המינון ירד באופן דרסטי ויכולים לעבור חודש חודשיים,ואם אני לא ממש לוחץ אין מצב שהיא תיזום.כבר ניהלנו שיחות אינספור בנושא היא אמרה שזה ישתפר שזה משבר שיעבור,שהיא לא שלמה עם המיניות שלה,מה שלא עשיתי התחשבות והבנה לא הוביל לכלום,אחרי שיחות יש איזה זיון לצאת ידי חובה(כך אני מרגיש)וזהו,אני מרגיש שניסיתי הכל. מה אתם ובעיקר אתן מציעות לעשות? מעולם לא בגדתי למרות שיש לי הזדמנויות רבות אני עדיין מאמין באהבה,ואם לא אהבה לפחות לכבד את הבן אדם לו נישאנו בכך שלא נעשה מה שלא נרצה שיעשו לנו. מה עושים

seeyou

New member
Sex is a matter of physics

Love is a matter of chemistry אני מאמין שהמינון "נקבע" לפני החופה
פעם היה "מקובל"
בירח הדבש כאשר לאישה לא היה "ידע" בסקס אז אתה מאד אוהב סקס.
גם אם לה אין "תאבון" מיני מפותח יכולת "להסדיר" את המינון לפני החופה היום אחרי 5 שנים אני מניח שזה קצת מאוחר לשנות דברים-הרגלים-והעתיד לא מבשר טובות יוסי

chenby

New member
אולי

לכו יחד לסדנת טנטרה.. או מקום שבו תוכלו לחשוף אחד מול השני מה אם אוהבים, איך אתם יכולים להיות פתוחים וחמים יותר אחד עם השניה, מה היא רוצה שתעשה כדי שלה יהיה טוב, כדי שהיא תרצה יותר. כל עוד אתה מדבר עליך וכמה אתה חרמן והיא לא נותנת, זה אני מתארת לעצמי יכול לסגור אותה יותר, אתה מאשים (גם אם לא בכעס) היא מגיבה- זה משבר שיעבור.. כשכבר יש סקס, אתה לא מרשה לעצמך להנות ממנו - כי אתה מסיק שזה לצאת ידי חובה.. (ואולי לא?) כשתתחיל לחשוב על איך היא תהנה, באופן טבעי אתה תהנה.. ואולי סדנת טנטרה יכולה לעזור לכם להפתח ולהקשיב אחד לשניה. אולי יעוץ מיני, אין לי מושג. אבל זה קשור להקשבה ולא להסקת מסקנות - שהן תמיד דעה ולאו דווקא האמת האובייקטיבית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מסכים עם חן, אבל אני חושב שדרוש צעד מקדים

לכל זוג יש מתחים על כל מיני נושאים: סדר ונקיון, כסף, הורים, ילדים עוד. אני מניח שגם לכם. אפשר לנחש שאולי המתחים האלו גורמים לאשתך להסתגר מינית. זה הגיוני, כי אתה אומר שמלכתחילה היא לא הייתה חיית מין. מה שזה מרמז הוא שאצלה, כסגנון חיים, מתחים בחיים מתנקזים לחסימה מינית. אז תמיד היא סבלה מזה, אבל זה החריף עם המתחים של נישואין. לכן אולי יש מקום לשיפור התקשורת ביניכם, כצעד מקדים לעצות המצויינות של חן. אחרת, זה עלול להיות כמו נסיעה עם הנדברקס: שמים יותר גז והעסק עדיין לא זז. ואז המתח והתסכול רק יגברו. לכן עצתי היא: כמה שיחות ייעוץ שיעזרו לכם לפתוח את הסתימות בתקשורת, ואחר כך מה שחן כתבה.

מה אתה, בחורה?

לבחורות יש עניין כזה שאם זה לא עם הבעל/החבר זה לא שווה - אתה גבר, יש לך עוד כמה אופציות - בתשלום, באינטרנט, בעבודה, כבשים, עיזים, ארנבות. אפשר לחשוב, כולה סקס - בשביל זה להרוס חיי נישואין טובים? לך תפתור את הבעיות שלך בעצמך ועזוב את האשה המסכנה לנפשה (גם ככה יש לה מספיק צרות).

גארוטה

New member
קשה לתת תשובה רצינית

לשאלה שמנוסחת בכזו תמציתיות וחוסר רציניות כאילו שאתה מבקש מתכון לעוגה, מה אתן מציעות לעשות? ומי אמר שמה שיציעו כאן שמתאים לאחת מתאים גם לאחרת? האם ניסית לחשוב למה היא ככה, למה לא בא לה, למה אין לה צורך וחשק, האם היא בכלל נהנית ומסופקת? ואולי לא ולכן היא מחפשת איך להתחמק ורק אחרי שאתה עושה לה את השיחה של יחסינו לאן היא נעתרת לך מחוסר ברירה? נראה לך הגיוני שאשה שנהנית מסקס תחפש איך להתחמק ממנו? ובכלל, כאשר שואלים שאלה כזו ומצפים לתשובה רצינית, חשוב לתת פרטים שיכולים לתת קצת אור על המצב כמו: אם יש ילדים, אם היא אולי אחרי לידה, גיל, מצב רוח באופן כללי, מסופקת או לא מחייה, כל כך הרבה גורמים שיכולים להשפיע שאפילו לא חשבת שיש צורך לציין כדי שבאמת תקבל עיצה מחכימה.

אייבורי

New member
לכו לטיפול זוגי

אין אבקת קסמים שתהפוך את אישתך לחיית סקס. יש צורך בתהליך ורצוי לעשות אותו עם בעל מקצוע. בכל מקרה הפעלת הלחץ שאתה עושה גורמת מספיק נזק

אני באותו סירה שלך

מציע לך לבדוק אם אין לה בעיות של כאבים בנרתיק או ןסטיבוליטיס ועוד דברים שיכולים לגרום לזה גם אצלינו הייתי מאוד מתוסכל מזה שהיא לא רוצה ואפילו ראיתי בזה משהו שהיא לא מספיק חושבת עלי שאני לא במקום הראשון אצלה בראש עד שהתברר לי שיש לה בעיות בענין שגורמות לה לא לרצות את זה וזה כבר עזר בהסתכלות שלי על כל זה אחרת בהצלחה

למעלה