סקס בטבע

סקס בטבע

חבר שלי הציע לי שנעשה סקס בטבע והרעיון נשמע לי מעניין... מקום שטוף שמש עם צמחייה יפה... יש בזה משהו מאוד טבעי וטהור. אנחנו נראה היטב אחד את השני.
אבל אני מפחדת פחד מוות מחרקים ואני לא רוצה לבדוק כל שניה שאין איזה חרק שמתגנב אלינו... מה עושים??? הוא אומר שזאת פנטזייה שלו כבר הרבה זמן...

מקסימום

תעקצי ע"י עכביש...ותהפכי לספיידרמן

redredhead

New member
פורסים שמיכה

ומקווים לא להעקץ בתחת או להנשך בשפתיים...
אם זה באור יום, זה נראה לי פחות נורא מאשר בלילה כשהתיקנים יוצאים לטייל...

קטניפ

New member
ותרסיס נגד מעופפים

אין מילוט מהם בימי הקיץ החמים

החנון גר במושב וכל טיול רומנטי בשבילי המושב נגרמת בזה שאני נראית כמו מסננת
אז אין סיכוי שאחשוף את ישבני לטבע בלי תרסיס בהישג יד נגד חרקים

והאמת? זה די מוציא לי את החשק
אבל אני מקווה שאתם תהנו

הוא עשה את מה שרציתי...

עכשיו אני חייבת לו. חוץ מזה שזה יכול באמת להיות מעניין...
ננסה. אם לא ילך אנחנו פשוט נפסיק. יכול להיות שזה גם לא יהיה מה שהוא חשב...

קטניפ

New member
מה את רצית??

ספרי, זה מסקרן וחתולים לא אוהבים להישאר סקרנים

אני לא מבין את העניין

מה הוא מדסקס כ"כ הרבה?
יום אחד בחיק הטבע שישלוף קונדום ויתן לך לבחור על המקום, אתם תמיד מתאמים את הסקס שלכם ועורכים משאל עם לפני בחירת המיקום? יש לכם גם קצין קישור שעושה לכם את כל ההכנות והניירת?

לגבי החרקים - אם זו בעייה אצלך, אז אפשר באוטו. ומה הקשר לסקס? אני לא מבין מה ההבדל בין לעשות פיקניק בחיק הטבע לבין להזדווג, לפחות בהיבט של החרקים.

שלישית, כל המקומות האקזוטיים האלה לסקס זה סתם. משהו שמוערך בלי סיבה. עלים, חול, רוח, אין גישה חופשית לגלידה מהפריזר אחרי. מקלחת. אפילו סתם להרדם כפיות זה לא מעשי. אולי תתגברי על עצמך פעם, שיעשה על זה V ושיבין לבד שזה לא היה כזה אטרקציה. אבל אם את הולכת על זה, תהיי נחמדה ותתני לו את ההרגשה שזה רק את והוא. בלי לזיין את השכל על נמלים.

ועוד דבר - חרקים זה הפחותה שבבעיותיך. מה עם עקרבים? ערצבים? נחשים? עכברים? איפה שיש חרקים יש גם חיות יותר גדולות שאוכלות חרקים. תחשבי על זה!

תשובה

לא תמיד אנחנו מתכננים את הסקס שלנו... אבל כשמדובר בסקס בטבע כן צריך לתכנן. יש דברים שצריך לקחת וצריך למצוא מקום. הוא לא מעוניין באוטו,הוא רוצה על שמיכה בטבע.
ההבדל בין הסקס לפיקניק חוץ מזה שזה סקס וזה פיקניק... זה שבפיקניק לבושים,בסקס לא. ולכן, כאן גוברת הפרנויה... אני תמיד בפחד מחרקים שיפלשו לי לתוך הבגדים כשאני יושבת בחוץ,אז כשאני ללא בגדים בכלל? הפחד שיטפס עלי משהו... וואי וואי וואי.
בשבילו זה כן אטרקציה, הוא אוהב את זה ומפנטז על זה כבר הרבה זמן... עניין של טעם ;)
ולגבי השורה האחרונה... מטרת התגובה היא לא להוריד ממני את הלחץ???

אתם לא חייבים להוריד בגדים

על זיון מרוכסן שמעת?
שהוא יתפשט אם בא לו, את תבואי בחצאית עם גרביים ארוכים ורק תסיטי הצידה את התחתונים. ואל תשכחו לצלם ולהעלות לפורום.

לפעמים עושים משהו רק בשביל בן הזוג, גם אם אין לך הנאה אישית מזה. לגיטימי ויש בזה סוג של הנאה בפני עצמה.

מטרת התגובה, כמו כל התגובות שלי, זה לתאר את המציאות בצורה הקרובה ביותר לאמת

ואגב, יש גם בעייה שאת עלולה לחטוף התקף וגיניזמוס מהלחץ שמישהו יראה אתכם. לא נעים. חשבת על זה? רק שזה לא יקרה כשהוא בתוכך. הכי גרוע זה כשאת מעליו כשזה קורה. תזהרי.

חשבתם על לעשות את זה בעמידה ?

זה אפשרי בחיק הטבע - כשאת מתכופפת קלות
בנוסף הסיכוי שמשהו יעקוץ אתכם קטן מאוד.

וואו

נקרעתי מצחוק מהשרשור הזה. באמת. זה כזה שרשור עירוני.

במיוחד בשבילכם כתבתי מדריך איך לעשות סקס בטבע:

1. לצאת לטבע
2. להזדיין

זהו. זה כזה פשוט. פעם, לפני הרבה שנים, כשבני אדם חיו בטבע, היה אפשר לוותר על שלב מספר 1

אם את ממש לחוצה מהטבע הנוראי והאיום את יכולה לקחת איזו שמיכה או מחצלת לפרוש על הקרקע.

לגבי מיקום - אם זה באמצע השבוע, אין בעיה - מחוץ למסלולי הטיולים כמעט אין נפש חיה ובכל מקרה אפשר לשמוע שאנשים מתקרבים ממרחק...

אתם יכולים תמיד להכנס בשבילים לאיזה יער סתמי של קק"ל, למצוא פינה להחנות את הרכב, לקחת את השמיכה, בקבוק מים, מגבונים לחים, קצת אוכל אולי ויין, לצעוד דקה או שתיים ולהתרחק מהשביל וזהו. זה לא ביג דיל. באמת.

פעם עשינו את זה על חוף הים

היה רומנטי וסקסי והכל עד שג'יפ של צה"ל בסיור האיר עלינו עם הפנסים....

למעלה