סקס בחוג לספרות (1)

סקס בחוג לספרות (1)

אני מדמיין, אמרתי לעצמי בפעם הראשונה. בפעם השניה, חשבתי שזה מקרה. בפעם השלישית הייתי חייב לשאול. אז שאלתי. יכולתי לצפות לתגובה דומה, לתגובה הססנית, לתגובה מתחקמת, לכל תגובה בעולם למעט התגובה שלה. מעבר לתוכן התשובה היא נאמרה בכזה בטחון, בלי להסס לרגע. היא לא השפילה את מבטה אף לו לשניה, וגם אחרי שסיימה את תשובתה הקצרה, היא המשיכה להסתכל בעיני, מחכה מעט משועשעת לתגובתי. היה זה אחד השבועות הראשונים בסמסטר א' בחוג לספרות באוניברסיטה העברית. עוד בתור סטודנט, למדתי להכיר את נבכי הפקולטה שנבנתה בניגוד לכל הגיון. מדרגות ומעברים שמובילים אותך ממחלקה למחלקה, לא משאירות לך שמץ של סיכוי למצוא את דרכך חזרה. השמועה אומרת שבסיום הבניה, הודיעו מנהלי האוניברסיטה לאדריכל שהצ'ק על עבודתו נמצא באחד החדרים בבניין. אפילו נתנו לו את מספר החדר. "אם תצליח למצוא את החדר, הצ'ק שלך" הם אמרו לו לפי האגדה. המהדרין מוסיפים שהאדריכל המתוסכל מסתובב לו עד היום ברחבי הפקולטה מחפש בתסכול את אותו חדר בתוך המפלצת שהוא עצמו תכנן. היום, כ9 שנים אחרי יומי הראשון בפקולטה, שלטתי בנבכי המסדרונות והחדרים בצורה מושלמת, מזמן כבר לא סטודנט מן השורה, אלא מרצה מתחיל באותו חוג בו התחלתי את לימודי, החוג לספרות. את הקורס "ספרות מהמזרח" העברתי כקורס בחירה לתלמידי שנה א'. כ-50 סטודנטים וסטודנטיות נרשמו לחוג ובתור מרצה מתחיל לקחתי את זה כמחמאה. באותו יום, בו החלטתי לשאול אותה, את אפרת, סטודנטית שמשום מה בחרה להשאר תמיד אחרונה באולם ההרצאות, היא עשתה במהלך ההרצאה את מה שעשתה בשני ההרצאות הקודמות: היא לא הפסיקה לנעוץ בי מבטים לרגע. אני מדבר והיא מסתכלת. לאורך כל ההרצאה בת 45 הדקות היא לא הורידה ממני את העיניים לרגע. ידעתי, או לפחות כך קיויתי, שנושא הקורס מרתק. זה עדיין לא הצדיק את המבטים האלה. סוף אוקטובר, ירושלים כבר מתחילה להראות סימני חורף, והיא במיני שחור ובגד גוף לבן, מתקדמת לאיטה לכוון הדלת ממשיכה לנעוץ בי מבטים בעיניה החומות. "אפרת, אולי זה רק נדמה לי, אבל אני חייב לשאול אותך משהו", עצרתי לרגע עיניה עדיין נעוצות בי כאילו כתובות לי תוצאות הגרלת הלוטו הקרובה בתוך האישונים. "שלוש הרצאות ואת, לא נעים לי להגיד, לא מפסיקה לנעוץ בי עיניים… זה נכון או שזה רק נדמה לי ?" היא הנהנה בראשה. "למה?" שאלתי. לא מכיר מישהו שלא היה מחויר על המקום למשמע התשובה שלה. המשך בקרוב ....

../images/Emo13.gif

היי... מה אתה עוצר באמצע? תמשיך, תמשיך...

get well

New member
../images/Emo141.gif...

מקווה שאני אספיק לקרוא את ההמשך לפני שאני יוצאת לעבודה..

סקס בחוג לספרות (2)

הסמקתי. ראיתי שזה משעשע אותה. "אני …" הקול שלי בגד בי, "אני לא כל כך יודע מה לעשות עם מה שאמרת הרגע" גמגמתי היא סימנה לי לבוא אחריה ואני, כמו חייל שנפל לשבי האויב התחלתי במסע לעבר הלא ידוע. התשובה שלה עוד הדהדה באויר וחזרתי עליה בראשי שוב ושוב כלא מאמין, עוקב אחריה מנסה לא לאבד אותה בין גרמי המדרגות הרבים בהם עברנו. "אני בוהה בך מהרגע שראיתי אותך. אתה צודק" היא אמרה לי כמה דקות קודם לכן. "אני פשוט לא יכולה להפסיק לדמיין אותך ערום גוהר מעלי ומזיין אותי בטירוף"… וכך, באותו אחר הצהריים, במסע רגלי אחרי סטודנטית שנה א' בחוג בו אני מרצה, הלכתי כמסומם אחריה במבוכי הפקולטה, עד שנעצרה ליד דלת עץ עליה היה תלוי ברישול שלט קטן "אגודת הסטודנטים". "כשאני לא מזדיינת עם מרצים, אני בין השאר פעילה באגודה" היא חייכה וקרצה לי תוך שהיא שולפת מהתיק צרור מפתחות. היה זה חדר קטן, שלוחה קטנה של אגודת הסטודנטים בפקולטה למדעי הרוח, שני ארונות, שלושה שולחנות והמון המון באלאגן. "החדר לא מסודר" היא צחקקה מתנצלת, "אתה יודע, עובדים פה מידי פעם"… אפרת נעלה אחרינו את הדלת, הגיפה את הוילונות, משאירה אותי נטוע במקום, חסר מילים, לא מבין עדיין איך הגעתי לפה, מה אני עושה פה, ומה לעזאזל חלף לי בראש כשהסכמתי ללכת אחריה. במחשבה שניה ידעתי מה חלף לי בראש… אפרת ישבה על אחד השולחנות, מסתכלת עלי בדיוק באותו מבט שליוה אותי בהרצאות. לקח לי דקה להתעשת, התקרבתי אליה, נעמדתי בין רגליה הפסוקות, הנחתי את ידי על כתפיה, ואמרתי את המשפט היחיד שעלה לי בראש באותם רגעים: "אז, כשאת מדמיינת, את מה שאמרת שאת מדמיינת, מה קורה שם בעצם?" היא משכה את ראשי לעברה, ולחשה באוזני "קשה להסביר במילים", נראה לי שיהיה יותר קל להדגים", היא לחשה והחלה מלקקת את אוזני. המגע שלה נעם לי והעביר בי רטט לא מוכר. עד לפני חודשיים, הייתי במערכת יחסים בת שנתיים עם ליאת, שבמהלכה, לא זכור לי מתי ואיך זה קרה, הסקס הפך למשהו מאוד מונוטוני ובעיקר טכני. ליאת היתה בחורה מדהימה אבל בכל מה שקשור לסקס, היא לא היתה אלופת העולם. תוך שניות, כאילו התלקחה לה ברגע איזו שריפה בחלל החדר, מצאתי את עצמי מנשק את אפרת בטירוף, ידי מחבקות אותה, ולשוני עמוק עמוק בתוך פיה. והיא ידעה לנשק. הנשיקה היתה כל כך טובה שבאותו רגע לא רציתי סקס. כל מה שרציתי זה לנשק אותה לעד. משכתי מעליה את חולצתה, מגלה חזיה שחורה יפיפיה שעטפה זוג שדיים לא פחות יפים. התכופפתי לעברה, ונישקתי את פיטמותיה מעבר לחזיה. הן נענו לי, והתקשחו מייד. כשהפיטמות שלה איימו לפרוץ את החזייה בעצמם, הסרתי את החזייה מעליה, מקבל בחום לתוך פי את פיטמותיה הקשיחות. היא הסיטה את ראשה לאחור ונאנחה. ירדתי לאיטי, מנשק את ביטנה, עובר בלשוני על כל פיסת גוף שלה. היה לה מגע נעים, וריח נעים עוד יותר. טעמתי אותה בכל מקום אפשרי, ויכולתי להרגיש איך רגליה, באופן לא רצוני מרחיבות את הפיסוק שלהן, מתרחקות אחת מהשניה. נעמדתי על ברכי, מרים את חצאית המיני שלה למעלה. מעבר לחוטיני לבן, חיכה לי כוס רטוב. הסטתי את בד החוטיני הצידה, מפלס דרך ללשון רטובה עוד יותר. הנגיעה הראשונה של הלשון שלי באזור הדגדגן שלה הקפיצה אותה והוציאה ממנה גניחה חזקה. המשכתי. דקות ארוכות עינגתי אותה, מרגיש את הדגדגן תחת לשוני. במקביל, ובעדינות, החדרתי אצבע לתוך הכוס שלה, וחפרתי בתוכה מרגיש אותה מתכווצת. מבין האנחות והגניחות שמעתי את אפרת אומרת לפתע "חכה". היא נעמדה, מורידה מגופה את החצאית ותחתוני החוטיני, והלכה לכוון אחד הארונות… המשך בקרוב …

לא, לא, לא.....

אתה לא משאיר את אפרת ככה ערומה באמצע החדר של אגודת הסטודנטים, עם המרצה שלה... אתה לא משאיר את אפרת ואת המרצה חרמנים ככה... זה לא יפה... גרררררר... מחכה להמשך!!!
ולמקרה שעוד לא אמרתי, תודה!

סקס בחוג לספרות (3)

5 דקות לאחר מכן, אם היה נכנס מישהו לחדר, לא היה לו סיכוי לזהות את אותו משרד קטן, אותה שלוחה של אגודת הסטודנטים. יש מאין היא הוציאה מהארון קופסה קטנה עם מנעול עוד יותר קטן. בזה אחר זה היא שלפה מתוך הקופסא, עשרות נרות ריחניים בצבעים שונים ושני בקבוקונים של שמן מסאז'ים. "תכננתי כבר שבועיים את המפגש הזה" היא חייכה. לא רציתי להגיע לא מוכנה. כשהיא הדליקה את אחרון הנרות, וכיבתה את האור המחזה היה מדהים. עשרות נרות הקיפו אותנו, מטילים את הצל של שנינו על הקירות, והחדר התמלא במגוון ריחות שונים שהתערבבו להם לאיטם. מאחורי הארון התגלה לו מזרן, שנפרש לאחר כבוד על השולחן הגדול ביותר שהיה בחדר. "תשכב", היא אמרה לי מצביעה לעבר מיטת הטיפולים המאולתרת שנולדה לה פתאום על השולחן. שכבתי, בגדי עדיין לגופי, רואה בזוית העין את גופה הערום של אפרת מתקרב לעברי. היא פרמה את כפתורי חולצתי בזה אחר זה, מתעכבת על כל אחד ומחייכת. היא ליטפה את בטני, את חזי, את פני, ממשיכה להסתכל כל העת לתוך עיני. כשלגופי לא נשארה פיסת בד אחת, היא טפטפה לתוך ידיה מעט משמן העיסוי, והחלה מעסה את כל גופי. מלטפת, מעסה, מוסיפה מידי פעם נשיקה לאזור בו היא טיפלה בידיים מסורות. כל נגיעה שלה העבירה בי רטט. הידיים הנעימות שטיפלו בי, היו מחוברות לבחורה עדינה ורגישה, ומדהימה. אור הנרות הוסיף לה מראה מסתורי משהו וריגש אותי עוד יותר. היא לא פספסה אף סנטימטר מגופי. למעשה היא דוקא כן פיספסה … לאורך אותן דקות ארוכות, שכבתי לי שם, פעם על בטני, ופעם על הגב, כשזקפה אדירה פוקדת אותי. היא הקפידה לא לגעת ולו לרגע אחד בזין המזדקר שעמד לו שם בגאון. היא נגעה מסביב, קרוב, קרוב מאוד, אבל הקפידה שלא לגעת בו עצמו. כרבע שעה לאחר מכן הייתי כולי משוח בשמן הריחני, לאחר מסא'ז מדהים ומפנק, וחרמן. חרמן מתמיד. קמתי מהשולחן, חיבקתי אותה. נשקתי לה שוב. כחתן הנושא את כלתו בליל חופתם הרמתי אותה, את אפרת, בשתי ידי והנחתי אותה בעדינות על המזרן. היא הביטה עלי ועצמה את עיניה. בחרתי בבקבוק השמן השני, טפטפתי על שתי ידי, והתחלתי מעסה את כפתיה. ניכר היה בה שצמרמורות עוברות בגופה עת נגעתי בה. עברתי לבטנה, שדיה, ידיה, רגליה, ירכיה, כפות רגליה, מקפיד כמוה, שלא לחצות את הגבול שבין רגליה, משאיר אותה רטובה וחמה. עברה כשעה מאז נכנסו לאותו משרד קטן. הנרות המשיכו להאיר אותנו, מציירים על הקירות כל תנועה ותנועה שלי, כשהיא לחשה "אני רוצה אותך"... המשך בקרוב …..

סקס בחוג לספרות (4 ואחרון)

אני מסתכל על אפרת. אפרת מסתכלת עלי חזרה. מסביבינו עוד כ-50 סטודנטים שלא מודעים להחלפת המבטים, והמשמעות שמאחוריה. עבר שבוע בדיוק, אותו מקום אותה שעה ושוב הרצאה לחוג לספרות שנה א'. אני מרצה, ומגניב אליה מבט מידי פעם. נזכר איך לפני שבוע בדיוק, כשגופינו משוחים בשמן, עשינו אהבה לאור נרות. נזכר איך חדרתי לתוכה באחת, גורם לה לצעקת עונג. נזכר איך גופי השתלב עם גופה של אפרת ששכבה תחתי, מתפתלת, גונחת, נאנחת, צועקת עם כל תנועה שלי. היה זה זיון שהיה בו הכל. תשוקה, עונג, שכרון חושים, ריחות, זימה, ריגוש, ובעיקר טעם של פרי אסור. גהרתי מעליה, מזיין אותה בחוזקה. גופה נענה לי ברצון. קורא לי להמשיך ולהגביר קצב. ידי נשענו על קצה המזרון, חיזקתי את אחיזתי, וחדרתי אליה עמוק ככל שיכולתי, נושך מידי פעם לסרוגין כל אחת מפיטמותיה. אני מרצה, ואפרת ממשיכה להתסכל, נועצת בי עיניים, מגניבה לי מידי פעם קריצה. אני מרצה ונזכר, איך הפכתי אותה על בטנה, הרמתי את עכוזה וחדרתי אליה מאחור, אוחז במותניה ומזיין אותה לכל גניחותיה הרמות. מרצה, ונזכר איך שכבתי על גבי והיא דהרה עלי מרגישה אותי עמוק בתוך גופה. מרצה ונזכר איך לקראת סיום חזרנו לתנוחה המסיונרית, ובריקוד אחרון של כמה דקות, ריקוד מושחת, ריקוד מהיר יותר מכל קודמיו הבאתי אותה לגמור, גומר יחד איתה בתזמון מושלם. נזכר איך התפוצצתי עמוק בתוכה מרגיש את זרעי ניתז לתוך גופה. נזכר איך שם, באותו חדר קטן לאור נרות, ישבנו לנו על המזרון , ערומים, מסופקים, והתנשקנו ארוכות ממאנים לצאת משם. השעון הראה כי נשארו לי מספר דקות לסיום ההרצאה. הסתכלתי בפעם המי יודע כמה לכוונה של אפרת. היא ישבה לה שם במרכז האולם, מחויכת, מסתכלת עלי ומסיטה את מבטה לכוון ידה, כמסמנת לי, תראה, תסתכל … מרחוק יכולתי להבחין כי בידה היא החזיקה את צרור המפתחות של אגודת הסטודנטים. היא החזירה אלי את מבטה, ופגשה במבטי המחויך. הנהנתי. סוף מוקדש לך …

../images/Emo25.gif

וואו!!! עשה לי חשק לשני דברים: קודם כל למסאז' טוב משולב בסקס מדהים, דבר שני, למרצה מהחוג לספרות...
תודה...

../images/Emo45.gif מצוין!!!

מעולה מעולה מעולה!!! כתיבה מעולה! שתבין(ו) הסיפור הזה עשה לי צמרמורות בכל הגוף, בלי קשר לגירוי מיני בכלל (בנוסף על גירוי מיני
)

למעלה