סקס בהריון

nat1989

New member
סקס בהריון

שלום לכולם. שמי נטלי, אני נשואה ובהריון מתקדם (חודש שמיני) ובזמן האחרון כל הזמן רוצה זין. אני כל כך חרמנית שאין לי לאן לנתב את זה ובעלי הסובל העיקרי... אני מפשקת רגליים בכל הזדמנות, איך שהוא מגיע מהעבודה אני מצמידה אותו לקיר ויורדת לו ומוצצת כאילו החיים שלי תלויים בזה, אני צופה בפורנו בזמן הפנוי ומחליפה תחתונים לפחות פעמיים ביום מהרטיבות. אני מתקשרת לעבודה עם רמיזות מיניות מאוד ברורות (למרות שאני ממש מתאפקת שלא), ומתי שרק אפשר אני זורקת אותו למיטה, מתיישבת לו על הזין ורוכבת. הבעיה שאני כל כך מוצפת בהורמונים שזה גם מעייף אותו והוא גם לא מסוגל לגמור כל כך הרבה פעמים ביום.. אנחנו כאילו לא מתואמים. אני מרגישה תמיד לא מסופקת והוא עייף ומפריע לו שהוא לא מצליח לספק אותי. האם זה קורה לכולן בהריון?! מתי זה עובר?

בשביל הספק

שזו אכן בחורה בהריון-
&nbsp
חכי ללידה וצפי משהו כמו חצי שנה בערך בלי יותר מידי חשק..
&nbsp
בנתיים, נסי לאונן, לשכב עם בעלך כשהוא בעיניין והוא לא חייב לגמור בכל פעם.

משמועות

מהשיחות עם אחותי... (נשבעת.. אני עוד לא הייתי בהריון)
היו לה תקופות שהיא לא יכלה שבעלה יגע בה ביש, והיו לה תקופות שהיא לא הכירה את עצמה מרוב רצון לסקס...

אז בין אם מי שכתב את זה זה באמת אישה או לא...

nat1989

New member
תודה!

את התקופות של היובש הקיצוני כבר עברתי. זה היה בתחילת ההריון, אבל זה לא היה נורא כל כך כי רק רציתי לישון. על זה אני מדברת.."לא הכירה את עצמה מרוב רצון לסקס", זה בחודש האחרון וזה מטורף. אני כמו גוש הורמונים מהלך.

nat1989

New member
100% בחורה ו100% בהריון

ו100% רוצה להיות כבר אחריי...

בינתיים זה מה שעושים.

The Antiproduct

New member
ברור שאתם לא מתואמים

את בהריון ומוצפת הורמונים והוא... אמממ, לא בהריון ולכן מוצף בהרבה פחות הורמונים. :)
כמו שאמרו לך כאן, צפי לתקופה לא קלה אחרי הלידה, והסקס לא תמיד חוזר באותה עוצמה או במהירות שבה רוצים. אבל למה שלא תעשו דברים שיספקו אותך ולא ידרשו ממנו עבודה מאומצת כל הזמן? מה עם ויברטור?

nat1989

New member
אין לי ויברטור (כי למען האמת, אף פעם לא הייתי צריכה)

חשבתי להיגמל מפורנו.. נראה לי שזה רק מחרמן אותי עוד יותר וגם כה אני לא בכושר פיזי לכל מיני תרגילי אקרובטיקה שהם קצת יותר מרכיבה ומיסיונרית. אני צריכה להוריד את סף החרמנות איכשהו.

The Antiproduct

New member
אולי זה הזמן להתחדש

להיגמל מפורנו זה סבבה, אני בתהליך בעצמי. אבל אצלי זה ממש לא הוריד את סף החרמנות. חוצמזה בתור אישה יש לך את הפריווילגיה שלי כגבר אין - את יכולה לגמור הרבה פעמים ביום. אז אולי זה הזמן לקנות איזה צעצוע קטן ולהשתמש בו כדי להרגיש יותר מסופקת.

The Antiproduct

New member
כל דבר יודעות הן

לצייר ולאונן
גם בפות נוגעות הן
מזדיינים כאן כל הזמן
על כיסא ועל שולחן
ובסוף הוא מתעלף
חבל שאין לי דילדו... :(

Sharoman

New member
את צריכה חמצן ומים

ויברטור תלוי רצון.
וזה באמת יכול להיות הזמן למצוא אחד.
אני יכול להבטיח לך שבעלך יהנה לא פחות ממך לראות אותך מאוננת מולו (גם ללא ויברטור) בימים שהוא עייף, עסוק או חסר כוחות.
ומשם כבר תוכלו להתקדם יחד

ויברטור רק מוסיף לחיי מין שלכם, אבל כמובן שרצוי לוודא שאת קונה את המוצר שהכי מתאים לך ובאיכות טובה!

לא זה לא קורה לכולן

כי כל אחת עוברת הריון בצורה שונה
אבל אני מכירה את זה מעצמי למרות שאצלי זה היה ככה כל ההריון מתחילתו ועד סופו ואפילו אחרי שילדתי.
כשיש תקופה כזו כמו שאת מציינת לרוב זה עובר אחרי הלידה כי לרוב הנשים יש ירידה בחשק המיני ויש מצב שהיוצרות בינכם יתהפכו
&nbsp
עוד קצת ....

&nbsp
&nbsp

G מאסטר

New member
עונה מהצד הגברי

את בתקופה כייפית של המון חשק ותשוקה והורמונים מדהימים..
לכןממליץ לך להנות ולמצות את זה עד הסוף,עם כמה שיותר סקס.
עוד מעט יהיה שם בינכם יצור קטן מתוק אך תובעני שיוריד לכם
את המינון והכוח לסקס..אז תפנקי את עצמך בכמה צעצועים רוטטים
ומענגים שלדעתי גם ידליקו את בן זוגך והוא יהנה איתך יותר.
זה טיבעי ומדהים בעיני לראות אישה בהריון..מדליק אצלי את כל המוח והגוף
אצלנו למשל השליש האחרון היה סשן אחד ארוך של סקס ללא גבולות..
חוץ מזה היתה לי מאהבת בהריון שניפגשנו כי היא
היתה מתוסכלת מבעלה שממש " ניגעל " ממנה ולא נגע בה כלל !!
לכי תביני...הזוי ומוזר.
לי זה היה מעולה כי אני מאוד נימשך לנשים הרות ומיניות .
אין חוקים זהים לכולם והכל אינדיבידואלי לכל אדם..אז זדיינו כל עוד
אתם יכולים ורוצים ונהנים

Lady Godiva7

New member
לא יודעת אם זה קורה לכולן..אבל גם לי זה קרה..

וגם אחרי הלידה זה חזר מהר מאוד..

דוזורם

New member
בקשר ל"בעיה" שלך

היי
וכן
זה שלב כזה, גם אישתי הייתה ככה
רק שלא התלוננתי חחח
מצטער על הדיבור אבל זיינתי לה את הצורה גם 5 פעמים ביום
עכשיו עם הילד מתגעגע לזה חח

אבל זה לא כל הזמן, שבועיים לפני הלידה היא לא הייתה מצליחה להישאר ערה, ישנה כל הזמן

אם הוא ממש גמור
למה שלא תקני לך איזה דילדו?

עגלשון

New member
איך אני אוהב את כל העשירים האלה שמספרים על הצרות שלהם

אל חשש עוד מעט יתהפכו היוצרות וישובו דברים על תיקונם.

עגלשון

New member
זה לא מאז

עיני עוד היו צרות לפני הייבוש.
כולם חושבים שנעלמנו בגלל הייבוש אבל האמת המרה היא שהיה סכסוך שכנים ארוך וממושך, את מבינה, עיני כולנו צרות וזה עשה לנו צרות.

למעלה