סקס בהריון..-דיון!

gaspode

New member
אי אפשר להגיע לרחם בלי לעבור את צוואר הרחם...

והוא סגור ביום-יום.
שעות הפתיחה: לידה.

NoniB

New member
חחחחחח

הניסוח משעשע
אבל את צודקת לחלוטין.
מה שאנחנו מרגישות בקיום יחסים זה את המגע עם קצה צוואר הרחם... לא עם הרחם עצמו

ynlove

New member
אצלינו החיים ממשיכים כרגיל

מה שהיה הוא שיהיה.
לי ולו ההריון לא מפריע בכלל ביחס לסקס.
רק שאצלי החשק מאווווד ירד!
אבל זה עוד מההריון הקודם אז אפשר לאמר שקצת התרגלנו לירידה בתדירות

בונדית

New member
כל עוד יש חשק ואין מניעה רפואית בכיף

לצערי בחודשיים וחצי האחרונים אני בלי חשק לגמרי (לא שהיה היסטרי לפני כן אבל היה פה ושם)

בעלי מאוד נמשך אלי ומאוד רוצה אבל אני כאובה ומותשת ובחודש האחרון סובלת מאוד מטחורים ורגישות באזור וגם ההתקשויות בבטן לא עוזרות אז אצלנו שקט בגזרה.

מחכים לאחר הלידה, להחלמה ולחזרה לשגרה (לאחר הלידה הקודמת החשק היה מטורף)

מה זה סקס?

איזה כיף שאתם כאלה חרמנים!
בעיקרון אם אין התוויה רפואית נגד, אז לא צריכה להיות שום בעיה. הפחד הלא נשלט הזה של פגיעה בעובר הוא לפי מה שקראתי אחת הסיבות לכך שלנשים אין חשק (נוסף להורמונים והכל). אבל זה פחד לא באמת מבוסס.

נושא כאוב עד מאוד..

אני עם תפר צווארי משבוע 14 ולכן מאז ועד שבוע 36 יש איסור כניסה מוחלט לאזור. יש לציין שההורמונים שמשתלטים עליי בזמן היריון הם בלתי-אנושיים ואם היה אפשר, נראה לי שבכלל לא היינו יוצאים מהמיטה..

בעלי חרמן בכל מצב, עם או בלי היריון ואולי מחוסר הבנה של איך בדיוק המערכת עובדת, הוא ממש ממש לא מפחד על ההיריון/עובר וזה נראה לו דבר טבעי לחלוטין (לא בהיריון הראשון ולא בנוכחי עד התפר) וכנראה שגם זה מה שאני משדרת לו לאורך ההיריון. בהיריון הראשון לא היה תפר כך שעד שבוע 41++ היינו פעילים לחלוטין, כמו לפני ההיריון. נכון שלי היה קצת פחות חשק אבל זה היה רק בשבועות הראשונים ובאחרונים, כל האמצע היה הורמונאלי עד מאוד.
הפעם זה ממש ממש קשה לשנינו כי הוא לא יודע מה זה שאין סקס ואני הרבה יותר הורמונאלית מההיריון הראשון ותכל'ס, יש לי חשק כל הזמן. אבל אי אפשר לממש... לגביו אנחנו מוצאים פתרונות יצירתיים אבל לי הכל אסור (אפרופו האורגזמה שמישהי שאלה לגבי גיסתה) וזה מאוד מאוד מתסכל!!! חוצמיזה שגדל לי הפעם הציצי בטירוף וזה ממש עצוב לי שאני לא יכולה "להשוויץ" לבעלי כי מיותר לציין מה זה עושה לו... כשיגיע שבוע 36 המיוחל כנראה שבעלי יעבור לגור "שם", ככה לפחות הוא מתכנן...

מיקה 770

New member
תנו לי לעבור את השליש הראשון

לחלוטין ואז נדבר על חשקיים מיניים...

מבטיחה לעדכן.

למעלה