סקס בהריון..-דיון!

סקס בהריון..-דיון!

אשמח לפתוח דיון בנושא הזה..

אני ובעלי ברוך השם מאד אוהבים ונמשכים זה לזה; בימים רגילים (כשאני לא בהריון) אנחנו סוג של שפנפנים:)
ועכשיו כשאני כן ומכיוון שההריון יקר לנו מאד - הורדנו פרופיל מה שנקרא הן בתכיפות והן בתנוחות .
קשה לשנינו עם זה , וזה בעיקר קרה בגלל שאני לפעמים מפחדת שמא הסקס יפגע בעובר (לא הגיוני) ואני מפתחת סוג של סרטים אחרי שאני "מרגישה לחצים ברחם" - חשוב לציין שיש מצב שזה פסיכו-סמטי..
בעלי בנוסף- "מפחד לפגוע בעובר, מפחד ללחוץ לי על הבטן\רחם, מפחד שהזרע שלו יגרום לי לצירים"
בקיצור,כשהחרמנות מגיעה לשיאה (שכבר אי אפשר לחכות יותר) אנחנו שוכבים- מוסיפה שכבר בשליש הנוכחי (3) קשה לי להנות, כואב לי, לא נוח לי, לא מצליחה להתרכז, וקשה לי להגיע לסיפוק.. מצד שני אני משתגעת - אני צריכה ס-ק-ס!!!

האם אתן בעד או נגד (בהנחה שאין מניעה רפואית)
אשמח אם תשתפו ותספרו אם כן- איך הבעל מגיב לענין..
קצת מתסכל אותי הענין,
צרת רבים-חצי נחמה:)

פיצקי12

New member
בטוחה שזה יעודד אותך:

לפני חודש בערך בסקירה הראשונה הרופא איבחן שיליית פתח ואסר עלינו לעשות סקס!!!!!!!!!!
מותר לנו את כל המסביב אבל זה לא אותו הדבר ועכשיו עם הרגישויות יש גם פחות חשק
טוב, לא, חשק לא חסר... אני מתוסכלת מאוד וחולמת על סקס :)

בעלי מבין ומתחשב, אבל הוא נוסע לחול עכשיו לשלושה שבועות וזה מעציב אותי מאוד ואני מקווה שעד שהוא יחזור כבר יהיו חדשות טובות שהשילייה זזה לה,
החלק המעצבן הוא שאני יודעת שרוב הסיכויים שהשילייה תזוז, אבל בינתיים ביזבזנו את החלק הטוב והקל של ההריון, תחילת השליש השני, אחרי הבחילות ולפי הכובד, ודווקא בחלק הזה לא עשינו סקס...
כך שאני מקווה מאוד שאחרי הסקירה השנייה נחזור להשתולל, גם אם בעדינות :)

קודם כל בריאות העובר..

באמת מבאס אבל אם יש אזהרה רפואית אז תתמקדו בזה..
מחזיקה לך אצבעות שהשילייה תחליט לטייל לצד השני..

rhap

New member

אני אתחיל מזה ששליש שלישי לפחות בשבילי זה די באסה לסקס, אני חושבת שגם לבעלי אבל הוא בחיים לא יודה...הסיבה שייש בטן שבמצב רגיל לא נמצאת שם ולא סתם בטן בטן חיה! שזזה ובועטת ומשנה צורות ממש חיה
גורמת לקצת סיבוכים פסיכולוגים וגם אני סובלת מלחצים והתקשויות אחריי, אבל אנחנו משתדלים לא לתת לזה להרוס לנו, יש תנוחות שיותר קל בהן ולא מפעילות הרבה לחץ, אני חושבת שזה זמן טוב לניסוי של דברים חדשים ולכי תדעי אולי "תעלו" על משהו טוב וחדש

חחחח הצחקת אותי עם התיאורים..

גם בעלי לא יודה בחיים, מה שכן הוא מתבאס מעצמו שהוא לא מצליח לנטרל את החרמנות שלו:).
הבעיה היא שכמעט כל תנוחה לא נוחה לי:
אני למעלה- no way
אני למטה- הוא לוחץ עלי
מהצד (כפיות)- אני בקושי מצליחה להזיז את עצמי מפאת כאבי גב קשים מאד + הגודל.. .אוי הגודל...
מה נשאר? :-O
אני די פסיבית... באסה, ועד שאני כבר מצליחה למצוא ת'פוזה הוא כל כך חרמן ומגיע לסיפוק מהר כל כך שאני לא מצילחה להגיע לסיפוק בעצמי..:(

88justme

New member
דווקא נשאר משהו...

נראה לי תנוחה הכי נוחה בהריון זה דוגי.

1. את לא צריכה לזוז בניגוד לתנוחה שאת למעלה או כפיות. פלוס גדול.
2. הוא לא לוחץ עלייך. מעולה.
3. הוא לא רואה את הבטן וככה לא רצות לו מחשבות בראש, "האם הוא מזיק לעובר" וכו' וכו'....

88justme

New member
אז ככה..

בדיוק נזכרתי שלפני כמה חודשים כשהייתי בתחילת ההריון שאלתי פה על סקס והדגשתי שאני ובעלי שוכבים בערך פעם ביומיים. אבל ככל שההריון התקדם הסקס פחת ופחת. מפעם ביומיים זה הפך לפעם ב3 ימים ואז פעם ב 4 ימים, ובקיצור עכשיו אנחנו לא עושים את זה יותר מאשר פעם אחת בשבוע, בדר"כ ביום שבת חחח. כבר כמעט הגענו לשבועיים בלי סקס.
פשוט לא ממש בא לי, ואף תנוחה לא נוחה, ולהגיע לסיפוק - זה סרט. והאמת רוב הזמן גם על הפעם בשבוע הזאת הייתי מוותרת.
וזה ממש מוזר לי כי לפני ההריון לא יכלתי בלי סקס, אחרי 3 ימים בלי כבר הייתי מרגישה שחסר לי.

אני חושבת שאין שום סיבה לא לקיים יחסי מין בהנחה שאין מניעה רפואית, זה מעולה וזה טוב.... כל עוד יש חשק! הלוואי והיה לי חשק...

ולגבי הבעל? היו ימים שהוא גם לא רצה כי פחד על הבטן וביקש ממני לוותר על תנוחות מסוימות שבהן הוא "התנגש" בבטן. לגיטימי. אז עברנו לתנוחות אחרות ועם הזמן הוא השתחרר והתחיל לפחד פחות על הבטן...

ולגבי החוסר חשק שלי.. למרות שהוא מממממממש רצה את ההריון, בפעם האחרונה שסירבתי לו כשהוא ניסה ליזום, הוא אמר בצחוק שההריון השני יהיה עוד הרבה שנים, רק אחרי שימאס לו כבר מסקס והוא יהיה מוכן לוותר עליו שוב למשך תשעה חודשים.

krina

New member
אצלנו זה נושא כאוב..

באחת הבדיקות הראשונות זיהו אצלי שליית פתח ואסרו לעשות סקס, כך שכמה חודשים היינו בתקופת יובש מורטת עצבים.
עכשיו, בסקירה המאוחרת השלייה עלתה והכל יופי טופי - רק שאני סובלת מכאבים מטורפים בזמן הסקס. ניסינו כל מיני שיטות ו-יוק - כאבים.
שאלתי את הרופא שלי והוא זרק שיכול להיות שזו פטריית הריון ואין מה לעשות (כמובן בלי לבדוק אותי, כסעעעמממקק).
מחכה לקבוע תור למומחה חיצוני ולנסות לעבור לרופא נשים אחר.

לגבי השאלות - אני בעד, הבעל מתוסכל למוות והלילה התעוררתי מחלומות ארוטיים ושכבתי מעוצבנת על כל העולם בידיעה שאני אפילו לא יכולה לפרוק את זה עם בעלי.

לילך 56

New member
לגבי פטריה

קחי הפניה מרופא משפחה למשטח וגינלי, תעשי את המשטח בעצמך, תדעי אם זה פטריה או לא וטפלי בהתאם, את לא צריכה לחכות עד שתחליפי רופא בשביל לפתור את הבעיה

sofush

New member
אצלנו גם

הריון תקין ואצלה הכל בסדר (אם כי, אצלי פחות
).
כבר מלא-מלא זמן אני סובלת מפטריה שמסרבת לעבור. גם יש תחושה של נפיחות וגודש וכל ניסיון לסקס נגמר בצורה מאד מתסכלת וכואבת. אני אפילו נמנעת מלנסות וכן חסר לי הסקס ובעיקר אני מתבאסת בשביל בעלי
...

אוףףף, באופן כללי, זה שאני בהריון לא אומר שהפסקתי להיות בת אדם! נמאס לי לשמוע ש"זה קורה בהריון" ולחכות ש"יעבור אחרי הלידה"!

krina

New member
תאמיני לי,

אני בטוחה שמי שאמר שהריון זה שמחה היה גבר.
לא שאני כל כךךךך סובלת, אבל תענוג גדול זה לא.

sofush

New member
חייבת להסכים איתך

אני אמרתי שאם גברים היו צריכים ללדת היה חופש לידה חצי שנה לפני הלידה ושנה אחרי

שלא לדבר על טיפול אמיתי גם בבעיות שלא קשורות לעובר... (נאמר בנימה מתוסכלת-משהו בגלל בעיות אורטופדיות שלי
)

natali802

New member
אני רוצה לומר לך בנושא זה

כרגע אני בשבוע 31+4. בשבוע 28 גילו אצלי קיצור צוואר ואסרו עליי לקיים יחסי מין.
אני לקחתי את קשה כי אני ממש אוהבת סקס ואת בעלי.
עכשיו אנחנו עושים את זה בקושי פעם בשבוע וזה ממש קשה...
גם הבטן מפריעה, גם החרדות שמא יקרה משהו/מזיקה לעובר שלי וכול הזמן תסריטים בראש
שאני מזיקה לעובר אבל (לי לפחות) זה ממש קשה.

סקר על ה
שלכם

לפני הכול אני אשתף במשהו אישי בזמן הסקס:
כשאנחנו בזמן חדירה (במהלך הפעולה) אם הוא ניכנס חזק מידי אז אני ממש מרגישה שהוא נוגע לי ברחם וזה מין כואב\לא נוח כזה ..סוג של לחץ כואב כזה ולפעמים יש לי כאבים אחרי \לא נוחות בבטן התחתונה והקטע הוא שאצלנו זה לא נעצר בפעם אחת וחותכים לישון \כול אחד לעיסוקייו אלא פעמיים \שלוש ברציפות
!
אני שואלת את החצי לפעמים והוא אומר שהוא מרגיש שהוא "ניתקע" במשהו כשהוא ניכנס ממש עמוק

אני אומרת לו שלא יעשה את זה במהירות וחוזק אלא בעדינות ואיטיות (לפעמים זה קצת מוריד מהחשק כשזה רק עדין ואיטי).
הלחץ\הכאב מהנגיעה ברחם -זה קורה רק כשיש לו גישה ישירה וחדה לרחם, אם נגיד אני מעליו זה לא מפריע לי .האם גם לכן זה קורה

האם יצא שהייתם בזמן
והתינוקי בעט\ה

איזו תנוחה הכי נוחה לדעתכן

האם יצא לכם להיות בזמן פעולה והחצי הרגיש את התינוקי מבפנים זז\בועט

איך אתן מרגישות עם הבטן בזמן ה

moranm4

New member
עונה

התנוחה הכי נוחה בשבוע 38 היא דוגי סטייל
החדירה היא ישירה ולכן צריך להיות עדינים
כל האזור כבר מוכן ונפוח בגלל המשקל של הרחם
אז בעדינות ולאט (ואם יש לו בעיה אז זה מה יש
)
כל הכבוד לכם על הפעמיים שלוש

לא מרגישה בעיטות בזמן האקט וגם לא בעלי
וכן זה קורה לשאלתך הראשונה שזה מהיר וחזק,זה הופך לי ללא נעים ולכן מורידים עוצמה ומהירות...

88justme

New member
עונה גם...

לא, לא קרה שהוא בעט, אבל אני זוכרת שצחקנו על זה לפני כמה זמן שהוא בטח נבהל מכל הפעילות ומחכה בשקט שהכל ירגע.
הכי נוח זה הדוגי..
לא, לא קרה שבעלי הרגיש בעיטות או תזוזות.
הבטן... הו הבטן... זה סיפור בפני עצמו. היא מפריעה לי מאוד בכל התנוחות חוץ מהדוגי. האמת שאפילו כשבעלי עושה לי מין אוראלי הבטן מפריעה לי... אני לא מצליחה לראות אותו ומה שפעם הרגיש לי מאוד סקסי ומגרה... עכשיו מרגיש לי מגושם ולא נוח וממש ממש לא סקסי ... אוףףף...

miki214

New member
קשה להאמין שהוא "נתקע ברחם"

אם תשאלי את הרופא שלך אני בטוחה שיש לו הסבר בנושא.
אבל תחשבי עם איזה מיכשור הרופא שלך משתמש באולטרסאונג וגינלי ובשביל להגיע לשם.. בספק שבן זוגך עד כדי כך מצוייד היטב :) למרות שאני בטוחה שהוא מצוייד היטב :)

למעלה