סקס בהאוונה

pachino05

New member
סקס בהאוונה

אין על הקובניות מוקדש לאחת שפשוט נעלמה והשאירה אותי בציפייה מתמדת מחכה עדיין למייל

pachino05

New member
סיגרים

חלק מהעיניין זה אכן סיגרים משובחים מועדונים מדהימים ומוסיקת סלסה חושנית הכל ביחד יוצר שם אווירה של סקס פשוט כיף ואם ביקרת בהאוונה אין צורך לספר לך שהבחורות שם הם פצצות מין מתקתקות שבוע טוב

Hastelloy

New member
הקובניות כמו רוב אמריקה הם סתם עוד ערבוב

של מולטים ו/או גזעים רבים אחרים אז בשביל מה אתה צריך לנסוע לקובה בשביל זה? יש את זה גם ככה ברוב יבשת אמריקה ואירופה.

עזוב אותך קובניות ברזיליות או עוד מדינה עם נשים "אקזוטיות" הגזע הלבן היה ונשאר הכי יפה והכי סקסי וזאת עובדה.

Hastelloy

New member
שום דבר רע פשוט אירופאיות הם הרבה יותר יפות

ראית פעם שחורה או איזה מולטית מקובה שנראת יפה כמוה למשל??

Surrealistical

New member
מצחיק איך שאתה מצהיר עובדות

"האירופאיות הרבה יותר יפות" התכוונת שבעינך האירופאיות הרבה יותר יפות. יש כאלה שבעיניהם כל מולטית יותר יפה מהבחורה הזאת.

Hastelloy

New member
עזבי אותך מ"יש כאלה" בואי נדבר תכלס ראית פעם

מולטית או חומה/שחורה שיפה כמו הבחורה בתמונה שהבאתי?.

תמיד יש יוצאים מהכלל בנוגע למשיכה אבל תכלס רוב אנשים יסכימו איתי שלבנות נראות הרבה יותר טוב משחורות או מולטיות.

Hastelloy

New member
איכס הם מכוערות במיוחד ריהאנה שכל תמונה

שלה רואים עד כמה היא מזיעה בשביל להיראות קצת סקסית.

ובכלל אף אחת מהן לא מתקרבות להיראות כמו בחורה לבנה סקסית או כמו זאת שהבאתי בתמונה ובקישור

pachino05

New member
חברה תתעוררו

הסקס הכי טוב בעולם הוא בקובה פינוק ברמות על

Surrealistical

New member
מה אתה יודע על רוב האנשים?

משהו אומר לי שלא עשית מחקר כלל עולמי בנושא ואתה מתבסס רק על דעותיך הגזעניות שנשים שחורות פחות יפות מלבנות באופן גורף.

לא רק שראיתי אלא ראיתי המון. יש המון בחורות אטיופיות ברחוב שלפי דעתי יותר יפות ממנה. וזה עוד בלי לכנס למפורסמים. ומה זה בדיוק מוכיח, לא הבנתי? ואם היתי אומרת שלא ראיתי וכי אני גם אוהבת בחורות אירופאיות זה היה מוכיח לך משהו? רק בן אדם בור היה רואה בזה הוכחה ניצחת לדעותיך מאשר סתם דעה אישית של מישהו שבמקרה תומכת בשלך.

Hastelloy

New member
רגע לאנשים שחורים ולבנים אין מראה שונה?

לאירופאים נוטה להיות מראה מסוים בעוד שלשחורים מראה אחר.אז מה "גזעני" בדיוק בלומר שאירופאים נראים יותר טוב?? דיי כבר להתחסדות הזאת

Surrealistical

New member
אתה לא יודע לקרוא?

הסברתי בדיוק בתגובה אחרת. ציטוט:
"זו ההצהרה שההעדפה האישית שלך זו לא העדפה אישית אלא עובדה ידועה ומוכחת ושאנשים עם עור מסויים פחות טובים (לא משנה אם זה בתחום החיצוני או השכלי) מאנשים עם עור אחר"
וזה בכלל לא משנה שלשחורים ולבנים יש מראה שונה. כי להגיד ששחורים נראים שונה מלבנים זה הבדל של שנות אור ממה שאתה אמרת.

Hastelloy

New member
כמו שאמרתי קודם:מה ההבדל בין זה לבין

לקבוע שריהאנה היא כוסית כעובדה? או שקובניות הם סקסיות כעובדה?.

תעשי לי טובה באמת יש לך בעיה עם זה שאני קובע עובדות במקום לציין שזאת "רק דעה"?? הטיעונים שלך מפגרים הרי כל אחד פה יודע באמת למה את לא אוהבת את מה שאמרתי וזה כי את לא אוהבת את זה שאני מציג שחורים כ"פחות טובים" מלבנים בתחום מסויים וזה נשמע לך כמו משהו שנאו נאצים או לאומנים לבנים אומרים.

אני מציע שתחשבי בפעם הבאה לפני שאת קופצת וקוראת לאנשים "גזענים".

Surrealistical

New member
לצערך הרב

אתה ממש לא במקום שאתה יכל לייעץ לאחרים "לחשוב יותר" מכיוון שאתה לא עושה את הפעולה הזאת בכלל.
וכן, מאוד נחמד מצדך שסוף סוף קלטת שהבעיה בתגובה שלך היא שאתה מציג שחורים כפחות טובים מלבנים. שזאת בדיוק ההגדרה של גזענות. מה שלא מובן לי למה אתה מנסח את זה כאילו זה משהו מוחבא ולקח לך זמן להגיע לתובנה הזאת.
אז כן, אתה בהחלט גזען, ואתה בהחלט יהודונאצי ובהחלט חסרה לך מודעות עצמית שאתה לא מבין זאת.

ההבדל הוא (ועצוב שצריך להסביר את זה לאדם בוגר) שריהאנה היא פרט. להגיד עליה שהיא סקסית זה לא אותו דבר כמו להגיד שכל השחורות יותר סקסיות מלבנות, וההפך. כי כשאתה מצהיר עובדה שלילית ומציג כיותר נחותים (חיצונית, שכלית או נפשית) קבוצת אנשים מבלי לבדוק כל אחד ואחד מהם אתה משתמש בהכללה. ואם ההכללה הזאת נובעת ממקור מוצעם של אותם אנשים, צבע העור שלהם או העדה שלהם זוהי הצהרה גזענית.

Hastelloy

New member
אני מההתחלה אמרתי שהבעיה העיקרית שלך

זה שאת לא מסוגלת להבין שאם שחורים ולבנים נוטים להיראות בצורה מסוימת אז אין שום בעיה בלקבוע שאחד מהם נראה טוב יותר מהשני,כן יש שחורות מסוימות שנראות טוב יותר מלבנות מסוימות אבל אני מדבר כאן באופן כללי.

את לא מצליחה להבין את זה כי את עסוקה בלקרוא לי גזען במקום לחשוב על ההיגיון בזה או בצביעות שלך כשאת מתעלמת מיזה שאנשים אומרים שקובניות הם סקסיות(מה זה לא הכללה? זה לא קשור לגזע?)ואני בטוח שאת גם תתעלמי מיזה אם תראי מישהו אומר ששחורים נראים טוב יותר מלבנים.כי השורה התחתונה בהודעות שלך היא שאסור לעשות הכללות שנוגעות לגזע בלי שום קשר אם הם נכונות או לא,וזה סתם התחסדות מטופשת של ילדה שלא מסוגלת לחשוב לבד.

Hastelloy

New member
"אסור לעשות הכללות שנוגעות לגזע" כשזה

מציג שחורים כ"פחות טובים" מלבנים כמובן.שכחתי להוסיף את זה

למעלה