סקס בהאוונה

Surrealistical

New member
אבוי אבוי

אתה כל כך עסוק בלנסות שהוציא את עצמך צודק שאתה כותב שטויות על ימין ועל שמאל. אני לא אתייחס ישירות למה שכתבת כי זה כבר באמת יהיה מתחת לרמה שלי להתחיל להסביר לאדם בוגר מילה במילה מה שרשמתי. אני אגיד ככה: אתה גזען. הוכחת את זה שוב ושוב מאז שהכתבת את התגובה הראשונית שלך. ולא משנה כמה תצהיר שאין בעיה לכתוב ככה וככה. מאז קלטת שהדעות שלך באמת נתפסות כהצהרות גזעניות ע"י רוב האנשים אז אתה מנסה להוציא את עצמך צודק ע"י כך שאתה מתווכח על דברים שאין מה להתווכח עליהם. צודק כבר לא תצא. ולא משנה כמה תבלבל בשכל שאתה לא מבין למה "זה מותר" ו"זה אסור".
כמו שכבר אמרתי: אתה ממש לא במקום של לקרוא למישהו ילדותי וחסר הגיון או להגיד להם "לחשוב יותר". כשתגיע לרמה סבירה בתחומים האלו אז נדבר. עד אז אתה יוצא פשוט בדיחה. ממליצה לך להפסיק ללכת עם הראש בקיר ובמקום לנסות להוכיח משהו שכבר לא ניתן להוכיח אז תנסה להשתמש בראש שלך לשם שינוי ובאמת להבין למה ההצהרות שלך כאלה גזעניות. אולי תבין למה להצהיר דבר שלילי על קבוצת אנשים זה שונה מלהצהיר דבר חיובי ("קובניות סקסיות") ואולי תבין שאם קבוצת אנשים נראת שונה זה לא מלמד כלום על היופי שלהם באופן כללי. יש לך זכות לדבר רק על דעותיך האישיות ואם אתה עושה מעל ומעבר ומדבר על עד כמה הם פחות יפים מאחרים כידע אוניברסלי אז אתה תמיד תצא גזען.

Surrealistical

New member
ואני עוד אציין

שכתבתי לך במפורש שגזענות זו הצהרה שלילית על קבוצת אנשים. העובדה שאתה מביא לדוגמא משהו שהוא הפוך ממה שרשמתי (ממתי להגיד שמישהו סקסי זה שלילי?) מלמד על כך שאתה עד כידי כך נואש להוכיח שאתה הצודק וכולם טועים שאתה מבין את מה שנוח לך להבין ממה שאחרים כותבים לך.
כנראה שכאשר אין טיעונים קבילים אז ממציאים כאלה.

Hastelloy

New member
למה נראה לך שאת יכולה להמציא את המונח הזה

מחדש? אני אמרתי שלבנים נראים טוב יותר משחורים אז מה הקשר בדיוק "הצהרה שלילית"?,את סתם ממציאה פירושים והגדרות שונות למושג "גזען" מבלי להבין בכלל מאיפה המילה "גזען" באה ולמה בכלל המציאו אותה.

וזה בסדר לא לדעת ולא להבין לבד אבל יכולת פשוט לקרוא טוב יותר על המונח "גזענות" ולקרוא את השורה הבאה
"גִּזְעָנוּת היא עמדה, שלפיה, בקרב בני אדם מתקיים קשר בין מוצא ביולוגי (וסממנים גופניים המעידים על מוצא כזה) מחד, לבין תכונות אופי וכישורים קוגניטיביים מאידך"
(השורה הראשונה בערך "גזענות" בויקיפדיה)

אבל במקום זה את התחלת להמציא הגדרות חדשות למונח הזה באופן אידיוטי ונואש, הרי השורה התחתונה שלך בכל מיקרה היא שמה שאמרתי פשוט לא נשמע טוב לאנשים מסויימים ובעיקר מתחסדים כמוך שנורא רגישים לכל דבר שעלול להיתפס כ"גזעני" נגד שחורים או שאר אנשים לא לבנים.

אין לי בעיה שמישהו יקרא לי "גזען" סתם כי הוא לא אוהב את מה שאני אומר אבל מה לעשות למונח הזה יש משמעות והקשר אחרים ואת סתם עושה מעצמך צחוק עם ההגדרה המבולבלת והדבילית שלך ל"גזענות".

Hastelloy

New member
אז תעשי לעצמך טובה מותק בפעם הבאה

תשאלי את אמא שלך אם את לא יודעת משהו את לא יכולה פשוט להמציא הגדרות חדשות למונחים כשנוח לך ולא לצאת אידיוטית כשיבהירו לך את המשמעות האמיתית שלהם.

Surrealistical

New member
דבר ראשון

אל תקרא לי מותק כי אני לא חברה שלך ואף פעם לא אהיה.
דבר שני, אתה האידיוט הכי גדול כאן. הוכחת את זה שוב ושוב.
דבר שלישי, בשיא הטיפשות שלך אתה אפילו לא יודע מה ההגדרה של גזענות, אני הסברתי לך ועכשיו אתה משחק אותה חכם בלילה.
אם באמת הית מבין משהו מהחיים שלך ויודע באמת משהו על הגדרות מילים לא הית רושם 80% ממה שרשמת כי הית מבין איזה בור אתה מציג את עצמך.
לפחות נראה שהבנת לפחות חלקית עד כמה עלוב אתה נשמע עם הטיעונים שלך כי עברת מטיעונים ללנסות להוציא אנשים אחרים כטיפשים, כמובן שללא שום בסיס, אבל אתה הרי לא צריך בסיס לעובדות שאתה זורק. הגיון בריא זה לחלשים, נכון?

Hastelloy

New member
לא צריך להיות חכם בשביל לקרוא בויקיפדיה

אבל צריך להיות טמבל בשביל להמציא מחדש מושגים בשביל שיתאימו למה שבא לך לומר.
וזה לא אני הוצאתי אותך כטיפשה זאת את עשית את זה מה לעשות,זה למה גם אמרתי לך לחשוב בפעם הבאה על מה את מדברת וללמוד במקרה ואת לא יודעת במקום סתם להמציא שטויות.

wild orchid

New member
איכס.

Hastelloy

New member
איכס עאלק היית מתה להיראות כמוהה

את מדברת כאילו את ברמה שלה בכלל

wild orchid

New member
אני ברמה הרבה יותר גבוהה.

אם זו הרמה שלך, אתה כנראה בתול חרמן שכל חתולה בלי חזיה נראית לך כוסית.
GET SOME SEX, MAN.

Hastelloy

New member
אם כבר בתולים חרמנים(ולסבות)נמשכים לריהאנה

האלי ברי ועוד כונפות מכוערות שמופיעות בכל מקום

wild orchid

New member
ועכשיו לסיכום...

תראה חמוד, כתבת פה הודעה נחרצת ומצד שני מבזה ומסריחה מגזענות. אני מבינה יפה מאוד מאיפה זה בא. אתה סה"כ מנסה להוכיח לסביבה שאתה גבר סטרייט וזיין על. אני בטוחה שאתה לא יוצא מהיוזר שלך כדי החברים החטטניים יוכלו לקרוא ולהשתכנע שאתה אכן סטרייט. אבל מה הבעיה? אתה לא באמת כזה ו\או שאתה בתול חסר בטחון. את זה אפשר להסיק מהמתקפות שלך על כל מי שחלילה חושב אחרת ממך, אתה פשוט מתחיל לרות חצים לכל עבר. אתה מסריח מחוסר בטחון והיסטריה שמתחוללת בך. אתה מת מפחד שמישהו יערער אותך ויחשוף את האמת. האגרסיה המופרזת שלך אגב, נובעת מהאשכים מלאות שלוחצות חזק חזק עד כאב.
לפי כך בתול עם אשכים לוחצות עליך:
א. לגשת לפסיכולוג ויפה שעה אחת קודם.
ב. למצוא מי ירוקן או תרוקן לך את הביצים (ואם אין אחד כזה בנמצא, אתה תמיד יכול להשתמש באצבע).
בהצלחה בכל אשר תבחר.

Hastelloy

New member
מישהו התקיף אותך מותק? כולה אומרים לך

שהיית מתה להיראות כמוהה אז בשביל מה להיעלב ככה ולהתחיל לנסות לזרוק עליי ירידות נוסך "אתה הומו" או "בתול חסר ביטחון"? את גם ככה נשמעת כמו סתם כונפה מכוערת וחסרת ביטחון עם איך שאת קוראת לדוגמנית הזאת "איכסס" אז זה לא כל כך יעזור למצב האומלל שלך אם אני אהיה הומו או בתול

wild orchid

New member
כל חתולה בחצאית נראית יותר טוב ממנה.

וקצת יותר ברצינות, האלי ברי נעמי קמבל ומריה קארי (במיוחד לפני שהפכה לבימבו) מכניסות אותה לכיסן הקטן.

Hastelloy

New member
נו באמת האלי ברי נראת ממוצע ומטה

וכך גם מריה קארי,לא מבין מה את מתלהבת מהן או איך את לא רואה שנעמי קמפבל פשוט מכוערת.

wild orchid

New member
אם האלה ברי נראית לך ממוצעת ומטה, אתה צריך

לבדוק את הנטיות המיניות שלך או את רמת הטסטוסטרון.

למעלה