סקס בגלוי

אז זאת אמא שלך

אני יודעת שכשהם גילו על אחותי היו הרבה צעקות, אבל בהמשך הדרך ממש לא עשתה בעיות דווקא עזרה.

ברור שאם אני אצטרך עזרה,

עיצה, או סתם אוזן קשבת היא תהיה שם ותתן מעצמה 700% אבל ככה זה כשאתה הופך להורה. המגננות עולות ואתה דואג לילד שלך.. וכשאמא\ אבא מגלה שהילדה הקטנה שלו שוכבת עם גברים - זה קצת מדאיג כי בסה"כ הם רוצים שתשמרי על עצמך.

ToryMaster

New member
אלא אם הם אשכרה סומכים עלייך

כמו ההורים שלי נגיד, שיודעים שאני לא אעשה שום דבר שיפגע בי. אם אימא שלך לא סומכת עלייך במאה אחוז [או על הבחורים שאת שוכבת איתם], זו בעיה אחרת, זה לא אומר שלא צריך לספר להורים ולהיות פתוחים איתם.

מי אמר שאמא שלה לא סומכת עליה?

אמא שלי היא החברה הכי טובה שלי. אני מספרת לה הכל.. אין אחד שלא הייתי איתו והיא לא יודעת את הסיפור שלו, אבל היא עדיין נלחצה כשסיפרתי לה. היא סומכת עליי בעיניים עצומות, אבל כאמא את לא מצפה שהיא תשאל ותזכיר שכדאי להיזהר? היא אמנם הפכה למעין חברה טובה, אבל זה לא גורע מן התפקיד ה"מקורי" בשום אופן, וגם לא סותר אותו.

ToryMaster

New member
באמת מה רע?

אני לא מדברת על זה בפתיחות עם אימא שלי כי יש דברים שאני רוצה שישארו ביני לבינו [לבין חפי, בסדר], אבל מה שצריך, את ראשי הפרקים - היא יודעת.

Night line

New member
אני אומרת שזה מצויין../images/Emo70.gif

גם אני הייתי ממש חברה טובה של אמא לפני החבר שלי (ביחד כמעט 3 שנים, מגיל 17) אבל אף פעם לא שיתפתי אותה במה שאנחנו עושים והתחלנו לעשות הרבה אז נהיה פער של דברים שאני לא מספרת לה ועכשיו אנחנו ממש רחוקות. אני לא אומרת שאם הייתי מדברת איתה על כל מה שאנחנו עושים הכל היה בסדר עכשיו, אבל זה בהחלט היה מצמצם משמעותית את הפער. בקיצור אני חושבת שזה טוב ובריא ובקשר לאי נעימות: אני הגעתי למצב שההורים של שנינו בטוח יודעים בלי שאמרנו להם, ועם כל האי נעימות שבעניין צריך להבין שהם בוגרים ומבוגרים אז הם לא מובכים מהחדשות האלה.

מבחית

New member
הורים יכולים להפתיע

במקרא שלי לטובה וזה היה שוק בשבילי לגמריכי הייתי בטוחה שהם יטחילו להטיף לי על לשמור על עצמי ולהזהר אבל ברגע שהם ראו שהחבר הראשון שלי בא לישון אצלי אבא שלי נכנס אלי לחדר כשעתים לפני שהוא הגיע ואומר לי "מיטל, אני ואימא שלך חשבנו שכדאי שיהיה לך כאלה" והגיש לי קופסאת קונדומים ואני הייתי פשוט בשוקקקקקק טוטליייי באותו רגע והייתי מתה מבושה (שלא נדבר שכבר שכבתי איתו פעם ראשונה עוד לפני זה) אבל האמת ההורים שלי היו תמיד בסדר מאז והפתיעו אותי, אף פעם לא התערבו לי או חיטטו לי וגם שפניתי אלהם בבעיות בקשרים שלי הם עזרו והאמת? אני אפילו נהנת יותר לדבר עם אבא שלי על הבנים שבחיים שלי הרבה יותר מאשר עם אימא שלי כי יש לו יותר נסיון ואני מדברת איתו דיי בחופשיות על הנושא הזה

i married Isis

New member
מה רע?

אימא שיכולה להיות גם חברה. יש הרבה אנשים שהיו מקנאים בך כרגע. פשוט תזכרי שאחרי הכול זו אימא שלך ולא צריך לפרט הכול מהכול. יש דברים שאת יכולה לשמור לעצמך.

למעלה