סקס בגלוי

foolisha

New member
סקס בגלוי

אוקיי אני ואמא שלי ישבנו יום אחד ושאלתי שאלה לגבי הפעם הראשונה...אני עדיין בתולה ויש לי חבר נוכחי שאיתו אני מתכוונת לקיים יחסי מין בפעם הראשונה.... בקיצור הגענו למה שאני והוא עושים במיטה חוץ מסקס...וסיפרתי לה רק כדי להרגיע אותה שלא תחשוב שהוא כופה עליי דברים כי הוא כבר בן 18 וחצי ואני עדיין לא בת 16... לא נתתי יותר מדי פרטים אבל נראה לי שאמרתי יותר מדי..מצד אחד יש לי הקלה כי אמא שלי מרגישה הרבה יותר בטוח והיא הייתה גאה בי בקטע שאני שומרת על עצמי וכו' אבל מצד שני אני במבוכה עכשיו ופחד שבכל פעם שחבר שלי יבוא אליי היא תחשוב על הדברים האלה.... אני ואמא שלי כמו חברות טובות והכל אני מספרת לה ואני 50% שמחה שסיפרתי ו-50% לא שמחה כי סה"כ היא הגיבה ממש כמו חברה טובה בקטע הזה.... מה אתם אומרים?..

Jade E

New member
אמא שלי גם כמו חברה טובה איתי.

אומנם היא לא הגיבה כמו חברה טובה כשסיפרתי, היא דיי הייתה בשוק. אבל אחרי זה היה טוב, ולא היו קטעים שפחדתי בכלל שהיא תחשוב על זה. כאילו, זה מוזר נכון. אבל אם היא הגיבה טוב אז מה יש לך לפחד ממה היא חושבת?

foolisha

New member
ת'נקס את צודקת....

תודה...

בתכלס ...

בתכלס הורים זה לא עם רע תזכרי שבסופו של דבר גם את תהי אמא וגם את תרצי לדעת מה הילדים שלך עושים אז תדעי שאמא שלך היתה בגילך לפניך והיא יודעת איך ומה זה. אה ואם היא לוקחת את זה בסבבה אז אל תדאגי מנסיוני אין סיבה למה היא תכעס.

בתכלס ...

בתכלס הורים זה לא עם רע תזכרי שבסופו של דבר גם את תהי אמא וגם את תרצי לדעת מה הילדים שלך עושים אז תדעי שאמא שלך היתה בגילך לפניך והיא יודעת איך ומה זה. אה ואם היא לוקחת את זה בסבבה אז אל תדאגי מנסיוני אין סיבה למה היא תכעס.

אני אישית

ממש אבל ממש לא בעד לשתף את ההורים בדברים האלה כי את כול מה שתצריך לדעת יש באינטרנט ובפורומים כמו זה רק אם יש בעיה אז צריך לשתף באופן מינימלי

אני לא מדבר על סרטי פורנו

ותמונות אני מדבר על אתרים מקצועים כמובן שפה ושם יש שיחה על זה עם ההורים אבל בשבילי זה פשוט מביך מכדי לדבר איתם ומה מקורות המידע שלך?

לי היו יותר מלא שיעור חינוך מיני

ביסודי ובתיכון עשו לנו סמינר בנושא, אני הייתי מאלה שאשכרה הגיעו והקשיבו. חוץ מזה יש את הספרים האלה שתמיד קונים לבנות 12:S

את רצינית?

את לא מספרת לאמא שלך אבל חושבת שאין שום דבר רע בזה שהיא תדע? טוב

כן, אני לא בקשר טוב עם אמא שלי

אבל אני רואה בנות שכן בקשר טוב עם אמא שלהן, וכן מספרות וזה לא גורע בכלל. אולי תסבירי מה רע בזה?

אמא שלי, ברגע שהיא גילתה

היא התחילה להכנס לסרטים בכל פעם שהיא ידעה שיש לי מישהו חדש.. וזה גורר לשיחות מציקות של "אל תעשי שטויות" בלה בלה וכאלה.. לפעמים זה סתם גורם לה לפחד בלי סיבה וזה יכול להציק

למעלה