סקס באמצע היום.......

זיסי

New member
צודקת בהחלט

לפי דעתי שדונת צודקת!!!! אם בכל זאת מתחשק לך להתפלח באמצע העבודה אז בבקשה!!! אבל.... אל תחזרי ...תעשי את זה עד הסוף.. אם כל הלב וכל אהבה!! זיסי

Kereni1

New member
גדול !

ניסיתי ומומלץ לכול רק לשים לב בנושא המקלחת שאחרי....מביך הקטע עם שיער רטוב !

flail

New member
חפוז באמצע היום ../images/Emo8.gif

בטח זה הדבר הכי סקסי בחיים זה נותן טעם ליום התפל בעבודה, כשאת יודעת משהו שאף אחד לא חושב.. מה שעשית לפני שעה :)) איזה תירוץ נתת כשהלכת הביתה?

תבור.

New member
חפוז באמצע יום עבודה ../images/Emo59.gif

חברי לעבודה החליט לקבל את עצת חייבת באמצע היום ניצל את היעדרו של הבוס ביקש מאיתנו לגבות אותו וקפץ לביצוע "מצוות חפוז" באמצע היום עם אשתו. לאחר כשעה חזר נסער סמוק כשלחצנו עליו לספר איך היה סירב בתחילה לבסוף נעתר ללחץ ואמר : הגעתי הביתה נכנסתי בשקט מהכניסה האחורית להפתיע את אשתי מצאתי אותה נדפקת על השטיח בסלון עם הבוס שלנו. "איזה מזל היה לי כמעט נתפסתי על חם יוצא מהמפעל ללא אישור באמצע היום".

דיאבלו

New member
לקחתי את הרעיון שלך........

והנה אני זורק פה לחלל האוויר שזה מתאים לי!!!!!! הבעיה עכשיו רק למצוא שותפה לעברה!!!! מעניין איפה אני אמצא שותפה כזו (זרקתי רמז עבה לכל בנות הפורום) פחחחחחחחחחחחחחח די.

לקחתי את הרעיון שלְך...

והנה אני - מתאים לך? חוץ מהעובדה ש-230 ק"מ מפרידים בינינו - הכל מתאים פחחחחחחחחחח דינה.מית נדבת (ולא בקיבוץ)

ofro98

New member
למה הביתה ?

למה לצאת מהעבודה ולרוץ הביתה מדליק יותר להכנס לתא השרותים להפשיל ולתת לידיים לעבוד במיוחד אם התאים הם שלושה רבעים כאלו תארי לך את ההרגשה לצאת שניה אחרי ..... שכל הגוף שטוף בכיף ולהסתכל על כולם.......

תבור.

New member
בעייה בשירותים

בתאים הסמוכים נמצאים אנשים ואז שומעים את רעש המנוע ....

ניסיתי-עשיתי-נהנתי......../images/Emo9.gif

מגביר את האדרנלין להמשך יום עבודה פורה ומהנה יותר....... רק השתדלו להחזיר את צורת השפתיים שלכם/ן למקור-כי החיוך....החיוך....פשוט לא מש מהן....

אש לי

New member
מה קורה כשהוא עובד משמרת לילה

ועובד כחבלן ובאמצע ממש באמצע ניקרא לחפץ חשוד עוזב את "פירוק הפצצה"(אותי
) והולך באמת לפרק פצצה אמיתית.

ומה קורה כשהוא מתנדב

ביחידת חילוץ או במד"א ובאמצע הזיון הביפר מצפצף? . . . . . . . . . . . . . . . . . . הוא קם על הרגליים תכף ומיד והולך להציל את מי שמעד ..... (והיו דברים מעולם) דינה. למען המולדת

זאת אחריות ומחוייבות!

אם היה מי שיעשה את העבודה לא היו צריכים מתנדבים. נכון? וברגע שהביפר מצפצף - סימן שצריכים אותך עכשיו! החיסרון הוא בזה שהקריאה יכולה להיות בכל שעות היממה בין אם אתה בעבודה, בבית, בסרט או בארוחת ראש השנה עם אורחים

הזכרת לי סיפור.....

נזירה באה לאם המנזר, וסיפרה לה סיפור מוזר - "גבר תפס אותי בסמטה, והוריד לי את השמלה, אנס אותי החוצפן, ומיהרתי להגיע לכאן. מה לעשות אימי הטהורה, איך אסיר את הטומאה?" "רדי לגן אל העצים, וקחי לך 4 לימונים, תסחטי את כולם יחד - ותשתי בבת אחת". כך אמרה לה אם המנזר, וקולה נשמע קצת זר. "וזה יעזור לי במהרה?" שאלה הנזירה. "לא" ענתה האם, בספק "אבל את החיוך - זה יסלק....."

עמרש

New member
הצעת יעול

למה לנסוע הביתה אפשר לעשות את זה עם המנכל.

באמת רעיון טוב

אבל לא עדיף לימצוא מישהי מהמישרד הסמוך ולהיכנס איתה לשירותים ותחשבו על זה רונן

עבודה באמצע הסקס

חייבת !!! מה דעתך ככה באמצע היום לצאת קצת מהמיטה,באמצע הסקס ולרוץ קצת לעבוד ??? אה ? חשבת על זה ???

אני בעד../images/Emo66.gif

אני חושבת שזה יכול להיות נחמד מאוד ,רק שיש לי בעיה אחת הבת זוג שלי עובדת בקפריסין ובאה רק לסוף שבוע !

למעלה