סקס באמצע היום.......

סקס באמצע היום.......

מה דעתכם??.... ספונטני....מעכשיו לעכשיו... ככה, לעזוב את העבודה....להמציא תירוץ הכי דבילי שקיים..... לבוא הביתה...להגיד שלום יפה לשכנים במעלית.... לסגור תריסים...להוריד את הבגדים בזהירות....כי בעוד שעה וחצי יש ישיבה עם המנכ"ל...צריך להישאר מגוהצים...
...וקדימה !!! להתלבש מהר, להרטיב את השיער, להחזיר אותו למקומו....לנסות להחזיר מבט של רצינות לפרצוף המסופק....ו... למהר לפגישה עם המנכ"ל. מה דעתכם??..... דעתי, נסו ....... האמינו לי, תרצו עוד !!!!

תבור.

New member
רגע חייב הסבר חייבת

ככה באמצע יום עבודה היחיד שזמין שמוכר לי הוא ויקטור.

זוכר את ההתייעצות.....

שלי איתכם....מלפני שבועיים.....כן, כן..... ....סקס בפגישה ראשונה כן או לא..... אז.....היה בפגישה השלישית.....ומאז...... אנחנו לא מפסיקים......ו...גם באמצע היום !!!!

כן.....כן......

זה הצליח !!!! אפילו "דיסקסתי" איתו את אותה שאלה ששאלתי אתכם....(כמובן, אחרי שעשינו
...) והוא אמר שמבחינתו, אין קשר בין עיתויי הסקס הראשון לבין רצינות הקשר !!! זה הגבר שלי !!!

מייקי69

New member
אוייסה !!!!!!

לאט לך, יא מתלהבת !!!! גבר שלי, שמה גבר שלי.... את תחכי שניה עם זה, את שומעת? בינתיים תתמקדי בסקס.

האמיני לי.........

הוא שלי !!!!(אם, אני רק ארצה ואם רק אחליט שזה מה שאני רוצה.) אולי.... את מתכוונת שלא בטוח שאני שלו....

תבור.

New member
חייבת שמעתי צליל תפוס ???

אופס התכוונתי צליל היסוס ... אם רק ארצה... אם רק אחליט... על זה בדיוק רציתי לדבר איתך......... זוכרת מה כתבתי (ההתלבטויות מתחילות אחרי הסקס ללא כל קשר למספר הסידורי של הפגישה) בכל אופן מברוק ובהצלחהההההההה בבחירה.

הצליל ששמעת הוא לא תפוס....הוא

מ-מ-ת-י-נ-ה.......יודע מה זה אומר?..... זה אומר, אני רוצה....אבל רגע, יש שיחה חשובה שאני מנהלת עכשיו.

chossy

New member
What time r u available please ??

can u please change your partner , so we can try it together in the middle of no where and in the middle of the day ?

אני לא מבין ממה אתם מתלהבים

בסה"כ היא תפסה זיון. בסה"כ זיון. לא יותר. ממה אתם מתלהבים ? אתם בני 20 ? מעניין אותי לדעת מה היתה התגובה שלכם אם גבר היה בא לפה עם כזו התלהבות ומספר על זיון שהוא תפס באותם תנאים. אני תמיד טוען שנשים מעיזות לעשות דברים שאוי לו לגבר שהיה עושה אותם.

פריירית!

את יודעת איזה כיף זה לעשות סקס במנהרה לשטיפת מכוניות?
זה רק צריך להיות זריזזזזזזזזזזזזז

רגע, רגע.......גברת מנהלת.......

את לא ממש יודעת מה יש לנו בלו"ז.... אנחנו מחכים רק למזג האוויר שישתנה.....שלא יהיה קרררר.....

ארזזז35

New member
חלום....../images/Emo13.gif

והחיוך שיש במשך כל היום על הפנים.......
))))))

אטיוד5

Active member
שתי הצעות ייעול

1 - לא לסגור את התריסים. 2 - למה לרוץ עד הבית כשיש לך מנכ"ל בחדר על יד? וכן, הצלחת לחרמן אותי.

מה פתאום? נראה לך?

אי אפשר!!!!!!!! פשוט אי אפשר!!!!!!!!! כי מה שווה סקס בלי החיבוק שאחרי, בלי להרדם מחובקים? טוב זה אולי בגלל שאני עוד קטנה ואפילו סטוץ אמיתי עוד לא היה לי... שדונת קטנטונת

למעלה