סקס אנאלי

girlbat20

New member
סקס אנאלי

אתמול ניסיתי לראשונה סקס אנאלי ומאוד כאב לי. החדירה לא הייתה מלאה למרות שמאוד רציתי לנסות את החוויה הזאת גם כן. יש לכם טיפים איך להפוך את החוויה המענגת הזאת לפחות כואבת ויותר כייפית? כל עזרה והסבר יתקבלו בברכה.

Single Malt

New member
מזל טוב ../images/Emo3.gif

אפשר להתחיל בלקרוא את השרשור הזה ויש גם מעט כאן בעניין ואפילו עוד טיפונת פה... בהצלחה והכי חשוב בהנאה

קליבנוס

New member
הכנה לסקס אנאלי

כדי להנות מסקס אנאלי רצוי לבצע פעולות מקדימות באופן הבא: 1. בצע חוקן - קונים שפורפרת בבית מרקחת, משחררים אותה ברקטום ואחרי כמה דקות מוציאים הכל. 2. שטיפת הרקטום במים - אפשר בזהירות עם טוש ידני, צינורית או חוקן רפואי 3. שימון פי הטבעת בשמן תינוקות 4. הרחבת הפתח בעזרת חרוט מיוחד שקונים בחנויות אביזרי מין או אצבעות למעוניינות אשמח לעזור באימון ושעורי עזר

Single Malt

New member
הכל טוב ויפה מלבד שיעור אחד עבורך..

אומנות השירשור
בחברות אה...

חופ שיה

New member
דווקא לא הכל טוב ויפה

ההמלצה שלו על שמן תינוקות זו המלצה רעה ביותר , יש להשתמש בחומר סיכה על בסיס טיבעי. זה רצוי ומומלץ יותר ,ביחוד למשתמשי הקונדום, שכן השמן גורם לקונדום להתפורר.

Single Malt

New member
../images/Emo45.gif צודקת, לא ממש התעמקתי...

הגבתי סתם כי טעה בשרשור להודעה הנכונה ולא היה לי משהו יותר טוב לעשות באותו רגע

דורון57

New member
סקס אנאלי

אני בן87 אבל אני זוכר מעברי בכלא היטב את נושא האנאלי אם את מעונינית

florin21

New member
הכי חשוב זה סבלנות ולהבין שזה...

לא יכול להיות מושלם ומלא בפעם הראשונה. אם אתם שניכם רוצים להמשיך והצלחתם שתהיה חדירה, אפילו חלקית, קחו את הזמן וכל פעם, בלי לחץ , נסו להשתפר. העיקר פה זה הסבלנות ולא להיות מתוסכלים ומיואשים אם לא הכל מוצלח בפעם או בפעמים הראשונות. עוד משהו, את תמיד תראי שממליצים על שימוש בקונדום, זה בעיקר כדי להגן על הגבר מזיהומים אפשריים, העניין שעצם חבישת הקונדום פוגעת להם בזיקפה, ואם הזיקפה לא ממש טובה וחזקה אז ביחוד באנאלי זו בעיה ומפריע ואולי בגלל זה לא היתה לכם חדירה מלאה. נסו לפחות בחלק מהנסיונות לוותר על הקונדום, רק בשביל לראות מה הוא אומר ואם יש הבדל. לפחות אנחנו הרשנו לעצמנו את הנסיונות האלה. מצד שני יכול להיות שבלי קונדום הוא יגמור מהר מדי, אבל מה שאני מציעה זה פשוט לנסות דברים בלי לחץ ובהמון סבלנות. בהצלחה לכם! לגבי הכאב, כל הסיכויים שעם הזמן זה ילך ויפחת עם הזמן ותוכלי להינות יותר. ולאזהרות על זיהום, אם את שוטפת עם הטוש של המקלחת (אחרי שמורידים את הראש הזה עם החורים) אז לדעתי אין את הסיכון הזה בכלל.

dbsg

New member
הסכנה בסקס אנאלי ללא קונדום גדולה!

במיוחד אם זה בן זוג חדש ואין מספיק פרטים. לא שוה לקחת את הסיכון!כשנשואים זה כבר אחרת.השמים הן הגבול!

girlbat20

New member
דווקא לא השתמשנו בקונדום,

כי הבחור הוא אקס שלי, ולמרות שהוא שוכב עם אחרות, ואני שוכבת עם אחרים, אנחנו עושים זאת רק עם קונדום, ומרשים לעצמנו לשכב אחד עם השני בלי קונדום ובלי חשש למחלות. תודה על ההתייחסות.

מלינק ללינק ללינק...

באחד השרשורים שהמליצו לך מצאתי את זה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=3342 אני חותם על כל מילה ורק מוסיף: * רק חומרי סיכה יעודיים כגון KY, זה לא יקר ונמצא בכל בית מרקחת. פי הטבעת והמעי הגס מאד _לא_ אוהבים שמנים. רק בסיס מים! * אין דבר כזה "יותר מדי ג'ל". כאן זה לא הנרתיק ואין לחות טבעית. * לאט, לאט, לאט ובשלבים. מישוש מבחוץ, אצבע קטנה, אצבע שניה... בפעמים הראשונות זה יכול להיות תהליך של עשרות דקות כדי ללמוד להנות ולהרגע. צריך פרטנאים עם המון סבלנות. לא להאמין למה שרואים בסרטי פורנו. * חוקן שמוקן, חייבים קונדום. שום שטיפה וסבון לא יהרגו את החיידקים והפרזיטים, ואינפקציה בצינור השופכה זה מאד לא נעים, בנים! * לפה כבר יש יותר אופציות להגנה עצמית מאשר לפי השופכה, אבל יש עדיין הרבה סיכון. קיים מוצר חסימה דנטלית (מיועד לרופאי שיניים) שאשמח לדעת איפה משיגים. מעין דף לטקס מאד גמיש שאפשר ללקק דרכו בלי סכנת מעבר חיידקים ונגיפים. זהו לסיכום... אם עושים את זה נכון, זה יכול להיות מאד כיף וגם בכלל לא מסוכן.

dbsg

New member
תגובה לנושא!../images/Emo20.gif

תראי אני נשוי המון זמן אך אף פעם לא ניסיתי את זה. אמנם דיברנו אני ואישתי על זה אך היא לא בדיוק מתלהבת למרות שזה מסקרן אותה ואני לא לוחץ בכיוון למרות שגם הייתי מעונין לנסות פעם. אך מה אני מדבר על עצמי כאשר המטרה היא לנסות לעזור לך ולבן זוגך. לפי דעתי קודם את צריכה להיות מאוד מגורה לזה וזה ניתן להשיג על ידי משחק מקדים מצד חברך. לפרט?טוב לרדת עם הלשון להוסיף אצבע אחת ואחר כך עוד אחת. קודם מקדימה ואחר כך בפי הטבעת. במידה ואת לא מוכנה כלומר רטובה אין טעם להמשיך כי יהיו לך כאבים במידה ואת כן מוכנה ניתן להמשיך הלאה בעדינות. במידה ועדיין כואב תפסיקו ושבן הזוג שלך ימרח ואזילין על איברו דבר שיקל על חדירה ויחסוך כאבים. בדיוק כפי שעושים חוקן כשיש כאבים.דרך אגב השיטה היא גם יעילה גם בחדירה רגילה מקדימה כשבחורה לא רטובה מספיק ומרגישה כאבים וזה אני אומר לך מניסיון שלי עוזר. טוב,אני מקוה שעזרתי כצד תנסי ותגידי אם זה עזר? במידה ועדיין כואב אל תעשי תנוחה זו כי הענין בסקס טוב זה להנות ולא לסבול ואת לא צריכה להוכיח לאף אחד שום דבר. תשימי לב שגם שחקניות פורנו מקצועיות לא תמיד מתלהבות לבצע תנוחה זו. להתראות לך ובהצלחה!

למעלה