סקס אינסטנט - שינה

דנטל

New member
סקס אינסטנט - שינה

מתי קמת היום? מתי תלך/י לישון, לדעתך? ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)?

../images/Emo199.gif

מתי קמת היום? קמתי ב11 [העירו אותי ~ בערך
] מתי תלך/י לישון, לדעתך? 2-3. ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? לא אני לא יכול להירדם צהריים, לא יודע למה פשוט לא יכול. שבוע טוב

shaharrr53

New member
עונה.

מתי קמת היום?12 ומשהו מתי תלך/י לישון, לדעתך?לא יודע ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)?כן

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

מתי קמת היום?11 וחצי מתי תלך/י לישון, לדעתך?3-4 תלוי אם יהיה משעמם, ואם יהיה מרתון "חברים" ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)?לא

../images/Emo42.gifעונה

מתי קמת היום? בערך 12 ומשו מתי תלך/י לישון, לדעתך? לא יודעת סביבות 3, 4 ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? כן

מגניב :]

אני חייבת להיגמל ממגניב
אז ככה, מתי קמת היום? בפעם הראשונה, אחיין שלי קפץ עליי בתשע וחצי נראה לי וקמתי..בערך, ואז הוא הלך עם אמא שלי לחברה שלה, וישנתי עוד בנתיים, ואז הוא חזר בעשר וחצי והעיר אותי שוב, ואז הוא הלך לישון גם..וישנתי עוד, ואז הוא קם באחד עשרה וחצי והעיר אותי כרגיל
אבל לא הלכתי לישון עוד
מתי תלך/י לישון, לדעתך? 3-4 ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? לא נראה לי..

mafakit

New member
חחח..../images/Emo3.gifכתבת סקס במקום סקר../images/Emo67.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

מתי קמת היום? המ..תכננתי לקום ב-9 לעבוד אבל אחותי נסעה בבוקר אז מרוב הרעש התעוררתי ב7 S: מתי תלך/י לישון, לדעתך? המ..בטח כרגיל.. בסביבות 1.. ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? לא..

דנטל

New member
אופס ../images/Emo93.gif../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif (כל כך מתאים לי)

דנטל

New member
שינה

מתי קמת היום? שמתי שעון ל- 10:20 ויצאתי מהמיטה ברבע ל- 11 בערך. מתי תלך/י לישון, לדעתך? בטח לא לפני 6 ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? אני מתעדת לישון בין שמונה בערב לעשר.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifעונה-

היום קמתי ב-7 כי הלכתי לעבוד עם חברה שלי בסינמה סיטי
מתי אני אלך לישון? אין לי מושג. וכן.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif שינה.

מתי קמת היום? רבע ל11. מתי תלך/י לישון, לדעתך? 1-2 בטח. ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? לא.

יותר חכם מתלמיד כיתה ו' ../images/Emo29.gif

מתי קמת היום? ב 10 וחצי בערך .. כי הייתי חייבת לקום מוקדם
מתי תלך/י לישון, לדעתך? הוממ ב 6 או 5 כמו כל יום
ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? לא .. ישנתי היום 4 שעות בלחץ ..

נוגעע

New member
../images/Emo222.gifעונה

מתי קמת היום? 9.. יחסית מוקדם. מתי תלך/י לישון, לדעתך? אין לי מושג.. ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? כן. לא זוכרת מתי..

I R i T 94

New member
אממ. ../images/Emo217.gif

נראלי כרגיל, קמתי היום ב10 וחצי, הלכתי לישון ב2 וחצי.. אבל בדרך כלל (חופש) אני הולכת לישון בסביבות 3-4, וקמה ב10 +-.. לא ישנתי במשך היום, אני בכללי שונאת לישון.

Temarius

New member
עונה D:

מתי קמת היום?11:00 מתי תלך/י לישון, לדעתך?אני משערת שב- 23:00 או ב- 00:00 אבל בטח אני ארדם רק שעתיים אחרי XD; ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)?יאפ, צהריים

SILVER LADY

New member
חחח מתאים לי ../images/Emo3.gif ונועוש תבין ../images/Emo3.gif

מתי קמת היום?13:00.והייית צריכה לקום בשש וחצי לעבוד והברזתי בטעות
מתי תלך/י לישון, לדעתך?2 וחצי כזה.. ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)?הלוואי אבל רק התלוננתי שאני עייפה אחרי 13 שעות שינה

I L O V E MCR

New member
מוכשרת שליD::../images/Emo129.gif

את היחידה שאני יכולה להעלות על דעתי שתבריז בגלל שהיא ישנה כל כך הרבהP: חיית מיטה שליXP

../images/Emo199.gif../images/Emo29.gif../images/Emo199.gif

מתי קמת היום? ממ העירו אותי ב11 בגלל המנקה, אז עברתי לישון בחדר של ההורים וקמתי ב12 וחצי כי העירו אותי שוב.
מתי תלך/י לישון, לדעתך? אין לי מושג. אולי בסביבות 3. \: ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)? לא.

המפ. ../images/Emo219.gif

מתי קמת היום?9:45. רק כי הייתי צריכה לעשות בייביסיטר. מתי תלך/י לישון, לדעתך?מאוחר מאוד. ישנתי כל הצהריים עד הערב. ישנת מתישהו במהלך היום (לא משנה אם צהריים או ערב, אלא שינה בנוסף לזו של הלילה שהיה והלילה שיהיה)?כן.

למעלה