סקס אחר

סקס אחר

בעוד אני משוטטת לי בנבכי אתרי האינטרנט המועדפים עליי, נתקלת אנוכי בפניה משגעת ומרהיבה ביופיה, בדומיין שכזה, חמודי וסגלגל מעל חלון הרשת שלי. בדומיין הנ"ל מוצגים לראווה שני פלאפונים מקסימים ביופיים (וגודלם, וצבעם) המשגלים אחד את השני לדעת. כן, משגלים אחד את השני מכל מני כיוונים. בתנוחה האחת, הסלולרי המצוי פותח את מפרציו בעוד השני נכנס לתוכו בהובלת האנטנה. בתנוחה המתבקשת השנייה- האחד שוכב פתוח לרווחה, והשני פתוח מעליו והם נעים אחורה וקדימה ולמעלה ולמטה. את התנוחה השלישית קצת קשה להסביר, אבל לדעתי אחד פשוט דופק את השני מאחורה. בטח לא חשבתם שאעמוד בפיתוי, ואכן, החץ הססגוני שלי קפץ בדילוג ונחת על התופעה, ולחץ. הובלתי בעדינות לחלון מהממם, העוטה את המילה "סקסי" בכל פינותיו, ומעוטר בצבעי הורוד על נטיותיהם והוללותיהם. נחמד, חשבתי לי. ואז חלון קטן הודיע לי בהתרגשות כי "איה כן גומרת", וכי הוא מוכן לחשוף בפני את שיאי הסקס, משפטי הSMS הכחלחלים, תנוחות, אביזרים, וסקס בטעמים שונים. אבל מה? יש קאצ´. העולם המופלא הזה נמצא מאחורי התחברות לספק כלשהו של חברת סלולאריים (ואיך לא שמתי לב לזה קודם כשהסלולארים ריקדו לפני בשלל תנוחות? גם אני תוהה) אבל יש מוזיקה,סקסית. בכלל, הפלאפונים האלה נורא מדליקים (וזה אפילו לא משחק מילים משעשע). תנסו, סתם בשביל הקטע. והקאצ´. ומי יודע, אולי גם תלמדו משהו שלא ידעתם לעשות קודם (ועוד בביצוע של מכשיר סלולארי). יחי הטכנולוגיה? לא ממש. אני לא רוצה שום סוכנות שידוכים שמתקשרת בין הפלאפון החמודי שלי לאיזה מוטורולה משנות התשעים, עי" אנרגיה סולארית. בכלל, אני מעדיפה לעשות את זה בעצמי מאשר להשיג את זה לפלאפון שלי. ואולי זאת רק אני.

סקס מוכר, ובגלל זה משתמשים

בכל ענף הפרסום בנשים יפות ובגברים מהממים אז מדוע לא במכשירים סלולריים?

למעלה