סקס או מוות

סקס או מוות

לא יודעת אם זה OFF או מה.. ראיתי קטע קטן מפרק של "מחוברים" בו אחד מהגברים המככבים (תהרגו אותי, לא יודעת מי זה) רב עם אשתו על זה שהיא לא "חזרה לעצמה" לאחר הלידה (מבחינת משקל) ופחות או יותר נותן לה אולטימטום שתרד במשקל או שיפרדו. זה כבר היה חולני בעיני. אחר כך, רואים אותו שוב מדבר למצלמה, ומספר ש"עכשיו זיינתי את [לא זוכרת איך קוראים לה], או יותר נכון, זיינתי לה את הצורה" (אולי הוא פילו אמר "זיינתי לה את האמ-אמא שלה" - לא יודעת) ואז הוא פוצח באמירה על כך שלפעמים מגיע שלב במערכת יחסים שבו יש או סקס, או מוות. ואני תוהה - האם הא פשוט גבר מאד כן, שמתערטל מול המצלמה בפני כל האומה (תוכנית עם רייטינג די גבוה), או שהוא גבר מאנייק מארץ המאנייקים, לדבר ככה על אשתו בטלויזיה בזמן שמראים אותה מכניסה כביסה למכונה? ואתם - ככה אתם מדברים על נשותיכם עם החבר'ה? הייתם אומרים דבר כזה בטלויזיה? ואם אשתו הסכימה שיעשה את זה וידבר על כך ככה - האם היא פשוט ליברלית מדהימה או שפוטה שלו וסמרטוטה?

BazukaGirl31

New member
הוא גם וגם ../images/Emo13.gif

גם גבר כן, שמתערטל בפני המצלמה וגם גבר מניאק שמדבר "לא יפה" על אשתו בטלויזיה. אני רוצה להאמין שאשתו מספיק אינטליגנטית כדי להסכים לזה ממניעים אחרים פרט לכניעות, ושהוא מספיק רגיש אליה כדי לתאם איתה מראש את הדברים האלו. אל תשכחי גם שכמדובר בשיקולי רייטינג, צריך לקחת קצת בעירבון מוגבל את הסו קולד "חשיפה" הזו, ואני קצת סקפטית לגבי האותנטיות של הדברים שלו. אני אישית בטח ובטח שלא הייתי מתערטלת ככה בטלויזיה (בעיקר בגלל המשפחה המורחבת), אבל במרוצת השנים למדתי שלא כל דבר שלא הייתי עושה הוא בהכרח רע, ולאנשים יש מניעים שונים ומשונים לכל מיני דברים שונים ומשונים. דנה ספקטור, שאותה אני בד"כ ממש לא סובלת, כתבה יפה על החשיפה שלה ב"מחוברות" שהרבה מאד הישתאו עליה. בגדול, היא כתבה שהיא לא מבינה למה אנשים לוקחים את עצמם כל כך ברצינות, ולמה אנשים כל כך מפחדים לחשוף את עצמם, את מי שהם באמת, בפני כולם. אז ססססססאמו, היא לא מי יודע מה נהנית מהאימהות שלה, היא מחרפנת את בעלה בחפירות כל היום והיא עסוקה מאד מאד בעצמה - אז מה, ככה היא וזה מה יש. האמת? אני לא יכולה להגיד שאני לא מתחברת לזה. וגם אם נפרוט לפרטים את מה שהוא אמר, אולי נגלה שזה לא כל כך נורא?
התייפיפות לפנייך - אז הוא מתבאס שאשתו עלתה במשקל בהריון. תכל'ס, זכותו, ואני מכירה מעט גברים שלא היו מתבאסים מזה. גם מעט מאד נשים לא היו מתבאסות מעצמן. הוא גם חש צורך עז לספר לאומה שהוא זיין לה עכשיו ת'צורה - אז? כולה סקס (בין שני אנשים נשואים!), אולי כדאי קצת לשחרר קצת ולשמוח בשבילם?

nice and sleazy

New member
כותרות מפוצצות

תוכן פרובוקטיבי , פופוליזם קיימים בכל סוג של תקשורת אדרבא ואדרבא כשמדובר בריאליטי ועוד כזה שמצהיר על עצמו כחושפני. כמו בזוקה גם אני לוקח את הפתיחות הזאת בערבון מאוד מוגבל כנ"ל את כניעות האשה ( בל נשכח שצ'ק לא קטן ייכנס לחשבונה) . ברור שלא כל אחד יכול ו/או מספיק מעניין כדי להחשף כך .. אבל מי שכן אני אומר סחתין . יש דרכים גרועות יותר להתפרנס .

איך נפלתם בבור המצחין הזה של הTV

הכל שם מפוברק, הכל מפלסטיק זול. בגירוד קל של הציפורן אתה מסיר את הציפוי שפרוש שם על הכל. אל תאמינו לכל דבר שמשדרים שם. יותר מזה, תפקפקו בהכל כי הכל זה לחם ושעשועים. מה שהכי עצוב שהילדים שלנו גדלים לזה וחושבים שאלה החים האמיתים. כל ה"מתערטלים" לא באמת מתערטלים. בסה"כ שואו של אגו מנייקים לאנשים משועממים.

seymore butts

New member
מצטרף למפקפקים באמינות

אני בטוח שהנחו אותו מה להגיד. כמו ברוב הריאליטי, הם מחפשים רייטינג, ולא מהססים לביים ולתדרך את המשתתפים אם זה מה שנחוץ להשגת המטרה.

למעלה