סקספון סופרנו

mor-co

New member
סקספון סופרנו

ראיתי באיזה הופעה סקסופון סופרנו ונדלקתי על הצלילים. אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן, איזה דגם כדאי לקנות, ומה המחירים, והאם כדאי ללמוד עם מורה או שמספיק חוברת? ואם מספיק חוברת? איזה? תודה מראש על העזרה

לא מכירים מחירים אבל

בארץ זה יקר. עדיף לך ללמוד גם עם מורה וגם עם חוברת. לא מכיר גם חוברות. אחלה החלטה, באמת כלי מצויין.

.Mr. Wizard

New member
אני אולי אוכל לעזור...

קודם כל, אני אציג את עצמי. מנגן כמובן על סקסופון, אלטו. סקסופון סופרן גם מופיע הרבה בהרכבי ג´אז, אבל לפני שאתה מחליט להנעל עליו רק תזכור שיש עוד 12 סוגים אחרים של סקסופון... בכל אופן, טווח מחירים של סקסופון יכול לנוע בין 3000 ל16000 - הממש ממש טובים, אני מניח שסופרן יעלה משהו כמו 5000, מאחר שהוא קטן מאחרים ופחות מתוסבך. תזכור שנגינה בו קשה טיפה מפאת גודלו הקטן והאיצבוע הקשה. בכל אופן, לא תצליח ללמוד בלי מורה לסקסופון. תשמע לי. מה שכן הייתי מציע זה באמת לקנות חוברת שמראה את האצבוע, ולהתחיל מנעימות פשוטות. ככה תוכל להתקדם מהר. מקווה שעזרתי לך. Mr. Wizard

ilan d

New member
סקספון סופרן

כמובן שסקספון זה לא חלילית ויש צורך במורה רציני. אם לא, חבל על הזמן. לגבי איזה סקספון לקנות כמובן שהטוב בעולם זה "YAMAHA" לך לכלי זמר לחיים מחלקת כלי נשיפה ושם תקבל יעוץ.

למעלה