סקסי

guysta

New member
סקסי

עוד מישהו חושב שקרור אויר\אויר שמן הרבה יותר סקסי מקרור מים משעמם?

45degrees

New member
ברור../images/Emo70.gif אם אתה נושף לה בעדינות

בתנוך האוזן תוך כדי עיסוי ממוקד בשמן של אזורים ארוגניים זה הרבה יותר טוב מאשר עם אתה סתם מלטף לה ת'תחת עם ידיים רטובות כי בדיוק עשית פיפי !!!

guysta

New member
סטיה?

פיפי?פויה. מעצבן המונופול הזה של קרור מים.

guysta

New member
הנקודה,כן.אבל זה הוא שדחף את נושא הפיפי לעניין. לא לעניין. בחורה בפורום אופנועים? לא האמנתי עד שראיתי. חזקי ואימצי

shirshir6

New member
שוווו????../images/Emo12.gif

תודה מותק.... אבל... אני ממש לא היחידה כאן... אנחנו אמנם מעטות אבל יש כאן לא מעט רוכבות. מה כל כך מפליא?? בוא אני אתקיל אותך : אני רוכבת כבר 4 שנים....
בידידות
כבר שעה....שעה... שאני מנסה להעלות את הפאקינג הודעה הזו!!!!!!!

shirshir6

New member
היייייייייייייי../images/Emo46.gif

אני אישה חולה!!!!!!!
ופצועה!!!!!! חבולה!!!!!
זה לא יפה!!!!
חי חי חי

D the kid

New member
היי סוטה ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נו
ירדה הנפיחות ?
תרגישי טוב מלאך

shirshir6

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אני מתההההה

ט'אנקס דארלינג
קלטת את האייקונים החדשים?
בוגע למרשמלו - יש לי מתכון מדהים!!! להמיס את המרשמלו בתוך סיר עם קצת רום. לקחת שקית של פצפוצי אורז (כאלה שאוכלים כמו קורנפלייקס בבוקר), לשפוך את הפצפוצים לקערה גדולה, על זה את המרשמלו, לערבב טוב טוב ובמהירות בתנועות קיפול (המרשמלו נוטה להתקשות מהר), לשים בתבנית, להכניס למקרר עד שמתקשה, לחתוך לריבועים ו--- וואלה (בצרפתית זה VOO A LA).. חטיפי מרשמלו טעימיייייייים!
תאמינו לי, זה ייחטף...
בתאבון!!!! כן כן, אני חולה
....זה מה שאנשים חולים/פצועים עושים... מציפים את הפורום בשטויות....

Moo Moo

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo35.gif

סקסי? אם אתה מפמפם את הראדיאטור, אז מין הסתם שראדיאטור שמן יתן לך הרבה יותר סיכה מראדיאטור מים. בנוסף שמעתי שאגזוז של DT ממש נעים ולח

MusicA

New member
רק שהקוטר של חור היציאה

של האגזוז הוא איזה חצי ס"מ... טוב די, מישהו חדש יכנס לפורום יראה את השרשור הזה ויברח.

YLEE

New member
מי שלא קם כל בוקר.

ולפני המשחק המקדים עם הצ'וק - מסתכל לה עיין בפנס - ואומר לה - "גיישה יפאנית שלי ! אני לאהוף אותך!" ולא חשוב אם היא לבושה - או חושפת שרירים. לא חשוב אם כמה חדרים בלב יש לה. מי שלא מאוהב (מאוהבת) - שיקום!!!

M.Z

New member
לא יודע לגבי הסקסיות של קרור אויר

אבל אני בהחלט חושב שדלק נטול עופרת הרבה יותר סקסאפילי מאוקטן 96 . ואני לא נכנס כאן לחוות הדעת הסקסיסטית שלי לגבי ג'ק צד לעומת ג'ק אמצע, כי זה נראה לי מתאים יותר לפורום "סטיות קשות".

shirshir6

New member
עכשיו שאני חושבת על זה..יש דברי בגו

איזה קטע, אחרי ההודעה שלך (M.Z) בדיוק נזכרתי! אני יותר בקטע של הוויברציות.... מנוע וי..... אחחחחחח.... רק המחשבה..... ובנוגע לחתימה -
גדול!! ויש לי תשובה : לא!

shirshir6

New member
מה שנכון נכון ../images/Emo88.gif

זה אחרי יום שלם של רכיבה לאילת... ככה שתבינו למה הוא לא נקי....(הוא היה נקי בתחילת הטיול)

למעלה