סקסית

רייזה

New member
סקסית

אני חוששת שאחרי שבישבש ינצח דין יפתח נגדך בלו בבלוגטיוי כמו שאיים אולי תגיעי לסולחה"?

../images/Emo206.gifלרונית איכסית23../images/Emo26.gif

לפני רגע אמרת בבלוג שלך "אני הטמטומציה הראשית פה" ואני חייבת לסיין שסוף סוף את אומרת משהו נכון מבלי לשקר, עלי והצליחי, כל הכבוד!

רייזה

New member
מלכה=

בשירות מי את???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

LunasRoze

New member
רייזה זו אני סקסית בניק של לונה

רייזה יקירתי, לבלוגר הזה אין בכלל "תיבת פנדורה" חוץ מהפרטים האישיים עליי, ברגע שיפורסם משהו עליי כגון פרטים אישיים, תמונות או משהו בסגנון אני מיידית אגש להגיש תלונה במשטרה , ואף אגיש תביעה משפטית, ובנוסף הבלוגר הזה ייחסם לצמיתות. נקודה!!! אני לא במלחמה מציאותית עם אף אחד, אם אנשים לא יכולים לקבל תחרות או הפסד זו בעיה שלהם, שיתמודדו!!! תאמיני לי שאני לא דואגת !!!! שבוע טוב

LunasRoze

New member
רייזה..

רק אלוהים יודע מה הם רוצים מנשמה טובה... אני כבר יודעת...

רייזה

New member
אני חושבת שהם נוקמים

ב שעזרת לבישבש.... אבל זו כותך...מה הבעיה?

רייזה את באמת חושבת

שביגלל רונית בישביש יזכה?...מה את תמימה או מושפעת מרונית?...אם בישביש יזכה(ואם ביכלל כי זוג מהחלומות עוד יכולים להפתיעה ) זה היה בזכות עצמו ובזכות בת זוגתו כי הם באמת היו טובים ולא ביגלל, רונית המגעילה והיא ביכלל לא סקסית לדעתי להפך היא מגעילה אותי והיא היית מתה להגיע לרבע של אנג'ל (זוג מהחלומות) ואם רונית היית כול כך מוכשרת וסקסית ויפה אז כשהיא היית פותחת בלוג לא היו לה 100 200 אנשים כמו עכשיו אלה היו לה 1500 והיא היית מנצחת לא ניראה לך???!!! אז שוב פעם זה לא בזכות רונית זה בזכות בישביש ובת זוגתו ואפילו שהם ידידים של רונית אני אין לי כלום נגדם כי אני של רונית ואני גם לא שונא את רונית אני פשוט ניגעל ממנה ומההתנהגות שלה ולרונית אני בחיים לא אפרגן כי היא מגעילה ואינטרסנטית

תיקון מישפט

אין לי שום דבר נגדם כי אני לא שונא את החברים של רונית...ואני מרשה לעצמי לדבר בצורה גסה כזו כי זה מגיע לה ואני עוד אומר את זה בלשון במעטה!

למעלה