סקסית 23 המסכנה

סקסית 23 המסכנה

את פשוט מסכנה רחמנות עליך אם סוגרים את הבלוגים את פשוט מתה העפת את כל הבחורות מהבלוג עלק מי מקנא בי? מה יש לקנא בך את עלובת החיים.. והספר של הוגו קטן עליך מחפשת תשומי בכל דרך אפשרית את אומנם משיגה לך רייטינג כאן אבל במציאות את 0 שיר של בן ארצי מתאים לך את חלולה ונבובה מכירה את השיר לפעמים חלומות מתגשמים? אצלך החלומות בורחים ממך איזה מסכן יתנדב להכנס לחלום שלך? שלא נדבר על מציאות.. אז להבא אל תגידי שמקנאים בך בתכלס את עושה כאב לב לכולם רחמנות אני כבר צופה מה הסוף שלך אגב אני אסטרולוגית ופותחת בקפה.. ביי

gilriv

New member
צודקת

{סקסית חבל מאוד שאת כך ?כל החברים שלך עשו אותך משוגעת באמת ?את מסכנה 'מה עשו לך שאת מתחסדת ובוכיה כל הזמן את בטלפונים , לא חשוב העיקר שאת איתנו תיהיא בריאה ושלמה ובחייך תפסיקי לרחם על עצמך יש לך גוף של {כל הילדות האלה מהארלם וכל הבחורים יהו עבדים שלך תעשי לי טובה תשכחי מהפרייר שזרק אותך -ותתחיל לחיות בצלילות יותר באהבה ממני את ממש מתוקה ובתוכך החיים תמיד יפים {שאת קמה מוקדם בבוקר ומספקת אותך בכוס המתוק שלך בי

gilriv

New member
../images/Emo183.gif ../images/Emo139.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

סקסית23 המדהימה

את פשוט מדהימה אותנו כל פעם מחדש אם סוגרים את הבלוגים אנחנו מתים העפת את הבנות בבלוג כי כל היום את הפה מלכלכות עלק מי מקנא בך?!!! שאלה רטורית כמובן , באמת מעניין למה לקנא בך את מדהימה מכל הבחינות... והספר של הוגו והוגולינה קטן עלייך כי תנצחי את את הכל... מעניקה לנו תשומי בכל דרך אפשרית את תמיד משיגה רייטינג ובגדול ובמציאות את ל0 לא 1 ולא 2 אלא מיליוןןןןןןן השיר של אביב גפן - "אנחנו דור מזויין" מתאים מאוד פה לכולם הם דור מזויין ומגעיל לימדת אותנו את השיר - "לפעמים חלומות מתגשמים" והוכחת לנו שלפעמים חלומות באמת מתגשמים אצלך החלומות עולים אל על ונהפכים למציאות ואותם את מצליחה להגשים אצלך החלומות מתגשמים ואצל כולם הם בורחים איזה מאונן או מסכן ייעז להכנס בכלל , שמא תגרשי אותו והוא ימות מפחד בתאכלס את באמת עושה כאב לב לכולם ובמיוחד לבנות (כל לילה מקנאות בך) רחמנות על כולם, אני כבר צופה מה הסוף של כולם אגב אני אסטרולוג ומתקשר ומגרש שדים ובנוסף פותח בקפה עוד לפני ששתתו ממנו ... ואני לא שקרן בכלל ביי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shlomi9511

New member
אני עושה עוד העתק הדבק 1 לפה

את פשוט מדהימה אותנו כל פעם מחדש אם סוגרים את הבלוגים אנחנו מתים העפת את הבנות בבלוג כי כל היום את הפה מלכלכות עלק מי מקנא בך?!!! שאלה רטורית כמובן , באמת מעניין למה לקנא בך את מדהימה מכל הבחינות... והספר של הוגו והוגולינה קטן עלייך כי תנצחי את את הכל... מעניקה לנו תשומי בכל דרך אפשרית את תמיד משיגה רייטינג ובגדול ובמציאות את ל0 לא 1 ולא 2 אלא מיליוןןןןןןן השיר של אביב גפן - "אנחנו דור מזויין" מתאים מאוד פה לכולם הם דור מזויין ומגעיל לימדת אותנו את השיר - "לפעמים חלומות מתגשמים" והוכחת לנו שלפעמים חלומות באמת מתגשמים אצלך החלומות עולים אל על ונהפכים למציאות ואותם את מצליחה להגשים אצלך החלומות מתגשמים ואצל כולם הם בורחים איזה מאונן או מסכן ייעז להכנס בכלל , שמא תגרשי אותו והוא ימות מפחד בתאכלס את באמת עושה כאב לב לכולם ובמיוחד לבנות (כל לילה מקנאות בך) רחמנות על כולם, אני כבר צופה מה הסוף של כולם אגב אני אסטרולוג ומתקשר ומגרש שדים ובנוסף פותח בקפה עוד לפני ששתתו ממנו ... ואני לא שקרן בכלל ביי

TROYA888

New member
חח עלק שלומי...סקסית מה קרה התבלבלת ?

חחח מרוב ניקים את לא שמה לב?חחחח אמנם ניסית לתקן אבל זה שקוף סתומה אגב לפחות תגיבי חצי שעה או שעה אחכ לא 5 דקות....פאטתית......

shlomi9511

New member
סקסית 23 המדהימה

את פשוט מדהימה אותנו כל פעם מחדש אם סוגרים את הבלוגים אנחנו מתים העפת את הבנות בבלוג כי כל היום את הפה מלכלכות עלק מי מקנא בך?!!! שאלה רטורית כמובן , באמת מעניין למה לקנא בך את מדהימה מכל הבחינות... והספר של הוגו והוגולינה קטן עלייך כי תנצחי את את הכל... מעניקה לנו תשומי בכל דרך אפשרית את תמיד משיגה רייטינג ובגדול ובמציאות את ל0 לא 1 ולא 2 אלא מיליוןןןןןןן השיר של אביב גפן - "אנחנו דור מזויין" מתאים מאוד פה לכולם הם דור מזויין ומגעיל לימדת אותנו את השיר - "לפעמים חלומות מתגשמים" והוכחת לנו שלפעמים חלומות באמת מתגשמים אצלך החלומות עולים אל על ונהפכים למציאות ואותם את מצליחה להגשים אצלך החלומות מתגשמים ואצל כולם הם בורחים איזה מאונן או מסכן ייעז להכנס בכלל , שמא תגרשי אותו והוא ימות מפחד בתאכלס את באמת עושה כאב לב לכולם ובמיוחד לבנות (כל לילה מקנאות בך) רחמנות על כולם, אני כבר צופה מה הסוף של כולם אגב אני אסטרולוג ומתקשר ומגרש שדים ובנוסף פותח בקפה עוד לפני ששתתו ממנו ... ואני לא שקרן בכלל ביי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo190.gif

שלומי אהבתי את הסוף

"אגב אני אסטרולוג ומתקשר ומגרש שדים ובנוסף פותח בקפה עוד לפני ששתתו ממנו ... ואני לא שקרן בכלל ביי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "..

אוי את כזאת מסכנה ופתאט

בואנה ראיתי את הסרטון ואת לא משהו בכלל יש מבט של משוגעת בעיניים את לא נראית מטופחת , ואת דיי מכוערת. חוץ מזה שיש לך רושם רע וכנראה בגלל זה אין לך בן זוג ובחיים לא יהיה לך את מתנשאת ואומר שכולו מקנאים בך , רונית את יושבת ובוכה ימים ולילות בבלוג לא נראה לי שמישהו רוצה להגיע למצב כזה. תודי במציאות רונית אין לך כלום לא יהיה לך כלום כי את פשוט טיפשה מידי כדי לאסוף את עצמך ואל תחשבי שאנחנו מפגרים את ושלומי פירסמתם את ההודעה בדיוק באותה דקה מה שמראה לי שהתבלבלת בין ניקים וחשפת את עצך ששלומי זה למעשה את אלוהם אלוהים כמה נמוך את יורדת אין לך חברים אז את ממציאה כמה חחחחחחח חוץ מזה את כל כך טיפשה שחשפת את העבודה שלך בבלוג כי עכשיו יכולים לבדוק אם את מנהלת או לא הלוואי ויום אחד יחשפו אותך בתור החסרת חיים שאת והטיפשה שאת. לסיכום דנה ויס מטומטמת מי נתן לה להיות בטלויזיה!!!!!!!!!

shlomi9511

New member
מכוערים שלי אני כתבתי את זה

וסקסית לא אמרה לי לכתוב ואני אוכיח שזה אני כי אם תבואו לבלוג של סקסית תראו את הניק שלי מדבר וכותב ומסתובב בבלוגים של אחרים בזמן שסקסית משדרת וכולכם פה יודעים שאני לא סקסית כי אתם עוקבים אחרי כל דבר קטן בבלוג של סקסית אז יאללה תפסיקו לשחק אותה ואתם לא יודעים כלום היא יפה במציאות וכמו שסקסית אומרת: שימותו הקנאים ויאוננו חחחחחחח

רחמים

וואייי איזה פתאטית!!!! עד שיש אחד שמגיב תגובה בעדך ולא נגדך... (שזה קורה פעם בשנתיים) אז את מתלהבת מזה כאילו הוא כתב עכשיו מחזה תיאטרון... יאללה תרגעי הבנו ששלומי לא השמיץ, פגע, קילל או זלזל בך, כמו רוב האנשים פה בקהילה... ואני לא אופתע אם שלומי זה בעצם את או ששילמת לו שיכתוב את זה... לכי לישון "סקסית".

רחמים

וואייי איזה פתאטית!!!! עד שיש אחד שמגיב תגובה בעדך ולא נגדך... (שזה קורה פעם בשנתיים) אז את מתלהבת מזה כאילו הוא כתב עכשיו מחזה תיאטרון... יאללה תרגעי הבנו ששלומי לא השמיץ, פגע, קילל או זלזל בך, כמו רוב האנשים פה בקהילה... ואני לא אופתע אם שלומי זה בעצם את או ששילמת לו שיכתוב את זה... לכי לישון "סקסית".

למעלה