סקסיות

hadas330

New member
סקסיות

אני הולכת להרקדות ומבתכלת על הגברים סביבי, בכדי לראות כיצד לפתור את הדילמה בה אני נמצאת. סתם מתוך שעמום התחלתי לחשוב על כך שנשים מטפחות עצמן על מנת שיהיה נעים לרקוד עמם. אך משום מה אני נתקלת לא פעם בגברים אשר אינם מטפחים עצמם עבורנו הנשים. גברים , גם לנו הנשים יהיה יותר נעים לרקוד אתכם ויותר סיכויים עבורכם לקבל תשובה חיובית להזמנה לרקוד יחד אם תשקיעו מעט בטיפוח. הכוונה היא ללבוש נעים לעין ולא גופייה שכאשר אתם מרימים את ידיכם ואנו צריכים להריח או לראות את שיערות האיזור (אפילו שזהו דבר טבעי),ולא להרגיש את רטיבות זעתכם ישירות מגופכם. החולצה סופגת וכך יותר נעים לגעת. לגיטימי מאוד להזיע אך כאן באה לידי ביטוי החולצה שגם מונעת לא מעט מהריח הנודף מהגוף. ראיתי לא פעם כתבות בפורומים על נשים אך לא נשים שכותבות על הגברים. עוד הערה היא לאותם אלו ששמים מגבת בכיס שמתנופפת לה בזמן הריקוד. שימו אותה בצד על הכסא . כשאתם מזיעים צאו רגע מהמעגל ותתנגבו,למה אתם חייבים לשים אותה עליכם?! זה מגעיל!! לפחות בעיניי. לאלו מכם שגם מחפשים הכרות נעימה או סתם להכיר עוד אנשים => זה הרבה יותר נעים וגם סקסאפילי.

ayesman

New member
32 טיפים לשיפור תדמיתם של רקדנים

להלן 32 טיפים לשיפור תדמיתך כרקדן-זכר נחשק: 1. ברחבת הריקודים, הפירספט percept מה שניראה הוא הקובע. 2. הפחת ממשקל גופך, כי כולם מתעבים שמנים. 3. לבש ביגוד ספורטיבי, מודרני וממותג מבד כותנה רך ועדין. 4. זרוק את המשקפים ושים עדשות מגע, (רצוי צבעוניות). 5. השתמש ב after shave משובח. ריח טוב מגרה את הבחורות. 6. גלח שערות מכל מקום בגוף, שפם, זקן, בית השחי, גם במפשעה. 7. צבע שערות פעם בחודש, כל שחקני הקולנוע עושים זאת. 8. לכל הקרחים, והקירחים חלקית, פאה נוכרית הכרחית וחובה. 9. עשה מניקיור ופדקיור, לא להתבייש. השתמש באיפור גברי עדין. 10. שים עדיים מסוג (fetish) חגורה שחורה, עגיל, שרשרת עם חזה פתוח. 11. לך לניתוחים פלסטיים וקוסמטיים (כרס, חזה, קמטים, שומה). 12. רכוש נימוסים elegance ודפוסי התנהגות של ג'נטלמן אמריקאי מטקסס. 13. אסור לחטט באף, לעשות גרפס, לכוסס צפורנים, להפליץ, אצבע באוזן. 14. התקלחות לפני ההרקדה חובה. אם יש הזעת ייתר, החלף חולצה. 15. שתה כוס מרטיני לפני הריקודים. זה מרגיע ומוסיף אדמומית ללחי. 16. הדפס כרטיס ביקור אישי (רומנטי עם פרח) וחלק לכולם. 17. סגל לעצמך חיתוך של דיבור אלטיסטי ומיוחס (עגנוני, מרטין-בוברי). 18. תבל לשונך בלועזיות. צטט משקספיר, גאנדי, אריסטו, ג'פרסון וניצ'ה. 19. אמץ מנאריזם גברי לאטיני, מחודד Spanish flamengo style. 20. גלה בטחון עצמי ואסרטיביות מדודה. אתה המתחיל והיוזם. 21. חלק מסטיקים, סוכריות וממתקים לרקדניות (סיפוק אורלי תחליפי). 22. תן הרבה חיוכים ומגע חמים ואבהי קל. תצחק הרבה ותצחיק אחרים. 23. שנן כמה בדיחות טובות. רק לא מה "סליק" השחוק של דב אורבך. 24. שלוט היטב ברפרטואר ריקודי הזוגות. עשה שיעורי בית עם וידיו. 25. רקוד תמיד במעגל הפנימי, רצוי עם בת זוג מהממת ומנקרת עיניים... 26. בזוגות אתה ה "מוביל" הגברי, הדומננטי, ההחלטי, ובעל הזקיפות! 27. קפוץ מהרקדה אחת להרקדה שנייה. דאג שבכל אחת יחגגו לך יום הולדת. 28. שמור על המכונית שלך שתמיד תהיה נקיה, נאה ונוצצת. 29. מלא ארנקך במרשרשים. למאוויים שלך... יש "מחיר", שלם ברוחב לב. 30. הסר את טבעת הנישואין, בריקודים אתה שייך לקולקטיב... לכולן... 31. שקר, וכמה שיותר, שחק אותה, כל העולם במה. כולנו בורחים מהאמת. 32. לבסוף If you have nothing good to say… say nothing Yes man אגדה מהלכת .

מצחיק אותי - מצאתי חלק הסעיפים הללו

בבן זוג שלי...אין ספק שנעים יותר לפזז עם בן זוג מדיף ריח נעים...

אליק 31

New member
ידעתי ש" AYESMAN מתעלה על עצמו

הנה ההוכחה, מי יכול היה לאסוף מקבץ כזה מרשים של הנחיות לגבר הישראלי המרושל, שתקוע עדיין בתקופת הפלמ"ח, וחושב שרישול זה IN. נא, גברים ישראלים, תפסיקו להתפעל מעצמכם כאילו רוח הקודש בראה אתכם, לימדו ושננו את ההנחיות של א-יס-מן. הערה לסעיף 8. אם אינכם מעדיפים פאה נכרית, מי שמתקרח, מוטב שיסלק מעל ראשו את מעט היבלית שעוד נשארה שם, והיא צומחת פרע לכל כיוון, דהויית צבעים: אפור, לבן, כסוף,צהוב, גלחו! בסגנון יול ברינר!

הדס. א.הרקדה זה לא מועדון הכרויות

ב. הגופיה סופגת זיעה יותר טוב מבגדים אחרים.(בודדים מאד רוקדים בגופיה) ג. הנשים חשופות למעלה יותר מהגברים. ד. הנשים לא מטופחות יותר מהגברים. ה. הנשים לא שומרות על גזרה יפה יותר מהגברים (תראי כמה נשים שמנות מאד מגיעות להרקדות). ו. יש לאחד מתוך אלף שמתנופפת לו איזו מגבת קטנה. ז. כאשר חלק ממכם מניפות את הידיים למעלה ,נודף ריח של סירחון מאיזה בושם זול ומסריח שחונק אותנו.

No name for now

New member
../images/Emo13.gif

אני מציעה שכולם ישמרו על גזרה מטופחת ועל הגיינה אישית ויחליפו חולצות (או גופיות) ספוגות זיעה במיוחד בקיץ

כן הזדמנות להכרויות

דווקא הרקדה היא הזדמנות להכיר, כיוון שהיא מאגדת קבוצה של אנשים (גברים ונשים), שאולי בהזדמנות אחרת לא היית פוגש. אני מסכימה שכל אחד ואחת צריכים/ות לדאוג לאסתטיקה והגיינה אישית, קודם כל בשביל עצמ/ן. אך לא פחות חשוב מזה - בשבילנו הרוקדים. בברכת הרקדה ריחנית, נעימה ונטולת זיעה!

tzion10

New member
לא יזיק לשים דאודורנט ואפטרשייב

הדס את מזההההה צודקת גם הגברים הרוקדים ליד גברים שלא משקיעים מינימום הכרחי סובלים מהריח הנודף לא פעם יצאתי במעגל מאזור מסויים לאזור אחר בגלל הריחות שנודפים משני המינים

למעלה