סקסופון

Investigations

New member
סקסופון

שלום לכולם. אני מכין אוסף של רגעי סקסופון נהדרים. ואני מבקש את עזרתכם במציאת עוד שירים או קטעים אינסטרומנטליים. הנה רשימה של מה שכבר יש: Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond Dire Straits - Your Latest Trick Inxs - Never Tear Us Apart Hazel O'Connor - Will You Gerry Rafferty - Baker Street Lenny Kravitz - Stand By My Women תודה מראש

dj MosheL

New member
בשיר Bobby Jean

מתוך התקליט BURN IN USA של Bruce Springsreen ש קטע ענק של סקסופון בכלל בתקליט הזה יש כמה קטעים ממש טובים של סקסופון בברכה D.J MosheL

dj MosheL

New member
תיקון שגיאות כתיב :)

מתוך התקליט BORN IN USA של bruce springsreen השיר Bobby Jean

dj MosheL

New member
אני אשכרה לא יודע לכתוב

עכשו זה יהיה בסדר אני מקווה Bruce Springsteen - Born In The U.S.A

בלהקת הליווי של ספרינסטין

ה-E Street Band, יש סקסופוניסט - קלארנס קלמונס. הוא מנגן בכל האלבומים בהם ליוותה הלהקה את ברוס.

haimgl

New member
תשמע את born to run (האלבום)

של ברוס. יש שם מלא קטעי סקסופון טובים.

rnissenbaum

New member
תשמע מאותו תקליט את JUNGLELAND

יקצת ארוך השיר אבל המוזיקה - במיוחד הסקסופון שם - ח ז ק !!!!!!!!!!!!!!!

giba70

New member
וכך גם יתברר שהפתיחה

של Romeo & Juliet של דייר סטרייטס "מושפעת מאוד" מהפתיחה של Jungleland

giloni

New member
רק עוד רגע קט

ב year of the Cat של אל סטיוארט. קטע המעבר האינסטרומנטאלי שכולל גיטרה חשמלית שמתחלפת לסקסופון. קצר ונהדר. מהמרגשים! אסטרינה בלגינא קיש קיש קריא יקי

Liorking

New member
יש לי יש לי יש לי

טוני סופרנו? לא! סקסופון סופרנו! אפשר גם אלטו וטנור וגם בס ובריטון. מה שבא לכם. Pink Floyd - Money; Us And Them Rolling Stones - Brown Sugar; Can't You Hear Me Knockin'; Live With Me; Miss You David Bowie - Soul Love; Changes John Lennon - Stand By Me ועוד מלא קטעים של הבוס.

epitaph

New member
קבל כמה...

Camel - First Light Camel - Lunar Sea (בגירסת ההופעה מתוך A Live Record) King Crimson - Starless King Crimson - Formentera Lady/Sailor's Tale (שני הקטעים בדרך כלל באים אחד אחרי השני, אישית ממליץ על הגירסאות הופעה) Head Hunters (Herbie Hancock) - Chameleon Weather Report - Birdland

bibi50

New member
THIS NOTES FOR YOU

של ניל יאנג מכיל מספר קטעי סקסופון מצמררים. ואני מזכיר את הקטל סמית של קולוסיאום בהופעה החיה שלהם

La Rossa

New member
פשוט שמע כל דבר

של ואן דר גראף ג'נרייטור. זאת אם חפצה נפשך בשיגעון טהור, כמובן, ולא בקטעי סקסופון סטנדרטיים.

anatyp

New member
Clapton and Friends in Concert

משנת 1999, בשירים הראשונים יש שיתוף פעולה עם David Sanborn אם הוא מספיק טוב בשביל קלפטון...

giba70

New member
Madness

גם להם היה הרבה סקסופון בשירים, אמנם לא מתוחכם כמו אצל VDGG. אבל הנה קליפ משעשע של Night Boat to Cairo, שהיווה גם את ההשראה ל"רכבת לילה לקהיר" של משינה.

Liorking

New member
איך שכחתי אותם

Night Boat to Cairo לא סתם היווה השראה לרכבת לילה לקהיר, הלחן גנוב. זה בדיוק אותו שיר, חוץ מהקטע "או או או או או או...". כל הכבוד למשינה, איך חשבו על דבר כזה.

shiptz

New member
וואו יש הרבה

Men At Work - Who Can It Be Now Dire Straits - Two Young Lovers Bill Withers - Just The Two Of Us Sting - Englishman In New York Sting - Fortress Around Your Heart Hall & Oates - Maneater Madness - One Step Beyond Rod Stewart - Baby Jane Donna Summer - She Works Hard For The Money Duran Duran - Rio Kool & The Gang - Too Hot Madness - Our House Supertramp - Logical Song The Carpenters - Mr. Postman Whitney Houston - I Will Always Love You ואם אתה רוצה יש גם לא מעט בעברית ... :)

Barmelai

New member
בלדות סקסופון

נדמה לי שלזה אתה מכוון לפי הדוגמאות PETER HAMMILL - BEEN ALONE SO LONG -NADIR'S BIG CHANCE סולו לירי של דיויד ג'קסון דומה ל(אבל אוכל את הראש של) WILL YOU, BAKER ST. COLOSSEUM - THEME FOR IMAGINARY WESTURN - DAUGHTER OF TIME סקסופון של דיק האקסטל-סמית בעיבוד לשיר של ג'ק ברוס. חצי מהשירים האלבום הזה מתאימים לקונספט שלך. KEITH JARRETT - MY SONG - MY SONG. סקסופון של יאן גארברק. קטע אינסטרומנטלי מפיל שצריך לסגור את האוסף כי אחריו עדיף שיהיה שקט. BLOOD SWEET & TEARS - I LOVE YOU MORE THAN YOU'LL EVER KNOW יש גם חצוצרה שם, תאלץ לכופף לעצמך את החוקים שלך אבל זה כדאי לך. PHIL COLLINS - IF LEAVING ME IS EASY - FACE VALUE. לא שמעת את זה ממני, לא אני כתבתי ואין לי קשר אפילו עקיף להמלצה הזאת. אבל תכניס, תכניס. STEELY DAN - AJA - AJA זאת אחת הבלדות היפות והמורכבות ביותר משנות השבעים. הסולו סקסופון של וויין שורטר.

למעלה