סקי דרך העירייה

Guy Schlesnar

New member
סקי דרך העירייה

שלום. השנה,העיר שלי (ראשון לציון) מוציאה 8 אנשים בני 14-18 לטורניר סקי בין לאומי בעיר התאומה שלנו ברומניה,קרשוב או משהו דומה. הכל כמובן בתשלום העירייה,חוץ מהציוד שצריך להביא איתך. העניין הוא שאין לי ציוד סקי,וקצת מוזר לי העניין שצריך להביא ציוד מישראל במקום לשכור את הציוד שם. אם לא ייתנו לשכור ציוד באתר עצמו,יש חנות בישראל שאני יכול לשכור ממנה את הציוד לסקי? תודה.

alonaski

New member
ולי נשמע יותר מוזר...

הבחירה של העיריה בך דווקא! אם אין לך ציוד סקי משלך... אני מניחה שאתה לא ממש מועמד לזכיה בטורניר הסקי ברומניה?...
בכל מקרה, ממליצה לך לברר בדיוק בדיוק לאיזה אתר סקי העיריה שולחת אותכם כי אני לא מכירה הרבה אתרי סקי שאין שם חנויות להשכרת ציוד סקי!!! וחפש את הפרטים לגביה פה בנט! אם תשכיר בארץ... אתה גם עלול לשלם יותר! וגם - אם תהיה לך בעיה עם הציוד שם - לא תוכל לתקן/להחליף בשום מקום... והכי חשוב - אתה עלול לשלם תוספת הובלה במטוס עבורו או סתם תוספת משקל עודף שזה עלול להסתכם בכמה עשרות שקלים ועד כמה מאות שקלים!
נסה לא לשכור ציוד בארץ! אלא - שם!

Guy Schlesnar

New member
הערייה לא בחרה בי

רק היום שמו את המודעה. אין לי ציוד משלי,אבל אני עושה סקי הרבה שנים. עכשיו אני ביב',התחלתי בכיתה ז'. אני חושב שאני לא רע בכלל,ולמרות שזה לא הישג כזה גדול אם בכלל אפשר לקרוא לזה הישג,זכיתי מקום ראשון בתחרות סקי במלון בואלטור לפני כמה שנים. הבעיה היחידה היא ההשכרה. גם אני לא מכיר אתרי סקי בלי אפשרות להשכיר ציוד,ולכן זה נשמע לי מוזר שצריך להביא את הציוד איתך. אני עוד צריך לברר פרטים,אבל על התשובה כרגע-תודה!

alonaski

New member
אולי...

במודעה שהעיריה פרסמה היא רשמה שצריך להביא ציוד סקי שלכם מהסיבה שהיא לא מתכוונת לממן עבורכם השכרה שם ולאו דווקא מהסיבה שאין בנמצא לשכור שם... סתם השערה

למעלה