סקי בקיץ

סקי בקיץ

במסגרת הדיונים כאן בחורף האחרון היו כאלה שכתבו שיש אתרים באירופה עם קרחון, כך שיש בהם תמיד שלג לגלישה, אפילו בקיץ.

האם זה רציני?

האם יש מקומות שאפשר לגלוש בקיץ? יש דוגמא?

גלישה בקיץ

הגלישה בקיץ היא ברובה, אם לא כולה, בסנופארק שממוקם על הקרחונים באתרים כמו טין ודוז אלפ בצרפת, אנגלברג בשוויץ ושטובאי באוסטריה.

באתרים האלה יש בדרך כלל גם summer camps עם לינה, הדרכה והרבה ילדים

dfl

New member
זה לא בדיוק סקי

גלשתי בקיץ בשלושה קרחונים כאלה - LDA, הינטרטוקס, זרמט.
מקצוענים באים לשם בקיץ כדי לתרגל טכניקה ויש מחנות קיץ, בעיקר לחובבי פעלולים בסנובורד. המסלולים די קצרים, השלג גליש רק לכמה שעות והעליה להר משעממת, לפחות חצי שעה ברכבלים ובקלות יותר מזה. סקי במובן הקלאסי לא תמצא שם, אבל ממש כיף להתייחס לזה כתבלין בתוך חופשה מגוונת שכוללת 2-3 שעות יומיות על השלג.

אכן, כך חשבתי

זה לא שאני גולש כזה שוס.... אבל אני מניח שאתרים האלה לא יתאימו לחופשת סקי בקיץ. אם כבר בדיוק כמו שציינת, חופשה רגילה פלוס בונוס יום סקי.

תודה.

topsoul 360 out

New member
השאלה היא בסה"כ מה הטעם האישי שלך...

אם מבחינתך סקי=לגמוע קילומטראז', אז עונת הקרחונים היא באמת לא להיט..
מצד שני- למי שרוצה להמשיך לשמר ולשפר את הטכניקה שלו- זה אחלה זמן.. האתרים הפעילים אמנם מאוד מצומצמים אבל פועלים בד"כ מאוד object-oriented ומכשירים מסלולי מדידה נהדרים לגולשי הסקי ה"מסורתי" יותר, ומכשירים סנופארקים לא רעים בכלל (בד"כ יותר קטנים מאלו הפעילים בחורף) לגולשי הפריסטייל על קרש אחד או שניים..

אני חושב שלגולשי פריסטייל זה בהחלט מתאים אם הם גם ככה טסים לאתרים רק בשביל הפארק..

אני אגיד לך מה הטעם שלי

אני כמו אסיר עולם שיצא לחופש והולך למסעדה. אני אוהב הכל! לא מסרב לכלום

בינואר יצאתי לחופשת סקי לראשונה בחיי. ותאמין לי אם היה לי כסף וזמן הייתי יוצא כל שבועיים מצידי.

לכן חשבתי אולי לגנוב איזה משהו בקיץ, אבל דרום אמריקה וכו', סתם מייקר את כל הסיפור. אירופה קרובה וזולה.

יש בארגנטינה בברילוצ'ה

הקיץ שלנו זה החורף שלהם. אני נוסע לשם באוגוסט לחודש

natyh

New member
מעניין .....

דוקא בדרום אמריקה דרום אפריקה ועוד יבשות יש אתרי סקי .

דוקא ברילוצה לא נחשב המשובח שבהם .....אתן לך רמז חפש היכן נערכו אליפויות עולם ....

הטיסה מעט יקרה אגב,

CERRO CHAPELCO?

אולי אני אעבור גם שם. האמת שאני פשוט רוצה גם להיות ב CERRO CATEDRAL כי אני גם רוצה להיות בברילוצ'ה עצמה שהבנתי שהיא די מדהימה.
אני שוקל אולי גם לעבור בצ'ילה לקצת, הבנתי שאפשר לגלוש שם מלוע הר געש או משהו כזה.

אבל אם יש לך טיפים אני אשמח לשמוע.
.

natyh

New member
צילה יפה יותר

אולי גם יקרה יותר ...על דברים טובים משלמים .

אתה מוזמן לדפדף באתר שלי פורום דרום אמריקה בענין טיפים
קבל שלושה :

פורטיו , וויה נבדו , לה פרווה .

למעלה