סקי ביום של הטיסה ...

davesh

New member
סקי ביום של הטיסה ...

למישהו ייצא לגלוש ביום של הטיסה (חזרה לארץ)?
מצאתי טיסה ממינכן שיוצאת ב-22:45. כלומר אני צריך לצאת מהאתר רק ב-18:30. ורציתי לנצל את היום לגלישה.
איך מתארגנים מבחינת המלון, מקלחות והחלפת בגדים אחרי סוף הגלישה?

איל שחר

New member
יצא לי כשטסתי בחזרה מטורונטו בלילה.

עזבתי את המלון לפני הגלישה. גלשתי. נכנסתי עם החליפה לרכב, החלפתי בגדים בחניון של השדה, בהחזרת רכב ויאללה, למטוס.

davesh

New member
בתנאי שיש במלון ספא ...

צריך גם לבקש רשות להשתמש בשירותי המלון אחרי שעשית צ'ק אאוט.

סקיטוב

New member
היתרון באוסטריה שלא צריך בגד ים

davesh

New member
בעעעעעעע

טסת מבלי להתקלח?!?!?
בטח הנוסעים שישבו ליידך "נהנו" מהארומה במהלך הטיסה.

dfl

New member
כמעט תמיד

בד"כ חוזר עם ה 22:45 מציריך או טיסת הערב ממילאנו (בין 20 ל-22, משתנה בין הימים וחלקי השנה), מה שמאפשר גלישה לפחות עד 15:00 (אני עם רכב שכור, הזמנים קצת מתכווצים כשצריך לעלות על הסעה ארוכה, למשל מטין לז'נב).
המלונות מכירים את האילוץ הזה ומציעים אחד מהשניים: או להתקלח בחדר, כשאין לחץ, או להתקלח בספא. עד היום עבד לי חלק.
&nbsp

frodo9

New member
כמה זמן לפני ההמראה אתה מגיע לשדה התעופה?

לי יש את אותו סיפור, וחשבתי לצאת מהאתר באיזור שעה 3-4...

davesh

New member
שעתיים וקצת

ממה שראיתי באתר של רכבת גרמניה, יש רכבת שיוצרת ב-18:30 מהאתר ומגיעים לשדה התעופה בסביבות 20:30.
15:00-16:00 נראה לי מוקדם לצאת אם הטיסה יוצאת רק ב-22:45. אבל אני לא יודע מאיזה אתר לאיזה שדה תעופה אתה צריך להגיע, ובאיזה תחבורה בחרת.

frodo9

New member
אני גם נוסע ברכבת.

בשנה שעברה בדרך ממינכן לאוסטריה היה עיכוב של כמה דקות ברכבת, מה שהוביל לפספוס של רכבת המשך (היו חילופים) וסך הכל לעיכוב גדול. בגלל זה אני חושש להגיע לשדה התעופה רק שעתיים לפני. מרגיש כמו הימור גדול מידי. במיוחד שהבידוק במינכן קפדני ולוקח זמן...

I Gabe

New member
בטח, חבל לבזבז חצי יום

אגב, בחלק מהאתרים אם לא ברובם תוכל לקנות פס לחצי יום.

davesh

New member
סקי פס לחצי יום הוא רק אם אתה מתחיל לגלוש בצהריים

לא אם אתה מתחיל לגלוש בבוקר.

למעלה