סקי בחופשות בי"ס

mobzy

New member
סקי בחופשות בי"ס

היי,
אני מתכנן נסיעה לסקי עם ילדיי שלומדים בחטיבה, כך שלא יאלצו להפסיד ימי לימודים (או נגיד, להפסיד לכל היותר יומיים). החופשות במער' חינוך הן:
חנוכה 8-14/12
פסח 13-30/04
מה שדוחף אותי לקצוות של העונה.
מתי אתם ממליצים לנסוע?
האם נסיעה בסוף אפריל לאתר גבוה (למשל ואל-טורנס) יכולה לבוא בחשבון?

I Gabe

New member
עפ"י נתי השנה עדיף בחנוכה, לצרפת

ואגב, אני מוציא את שלי בד"כ מביה"ס ונוסעים לא בחופשות, כשהמחירים איכשהו עוד שפויים. עם מערכת האין-חינוך בארץ, הם לא מפסידים יותר מדי, אם בכלל.

marceloros

Member
מנהל
מסכים איתך !

לילד שלי לא הזיז להפסיד שבוע ויום בשביל 3 העמקים, ועכשיו בכלל הוא חזר ממשלחת למזרח והפסיד שבוע ויומיים ובתיכון.

marceloros

Member
מנהל
סבים/סבתות/פלייסטיישן

Cמן רשום

New member
שני המועדים ברמת סיכון מאד מאד גבוהה

השנה הזאת היא גם שנת אל ניניו. ועוד שנת אל ניניו שניה ברציפות. לא חושב שמישהו יסתכן בהימור מה יהיו תנאי השלג. עדיף אם תחכה ותחליט ברגע האחרון.

natyh

New member
תן להם בחופש חנוכה אימון מרוכז בוויקבורד לקראת החופשה בסקי

מיים בתל אביב אחר כך, תן להם לנוח שבוע בבית ספר להתאושש מ
הוויק בורד וצא ב 21 לדממבר , אלו התאריכים שלך.

mobzy

New member
הזמנת חופשה עצמית מול חבילות מוכנות - שאלת האוכל

טוב, לגבי מועד החופשה אני נוטה לקבל את אזהרותיכם בדבר הסיכון של תחילת/סוף העונה, ולכן נראה לי עדיף לצאת בשבוע של פורים (סוף מרץ).

עכשיו השאלה היא אם ללכת על חבילה מוכנה, כמו זו שמוצעת ע"י סקידיל או לחפש חסכון ולהזמין הכל לבד. אין לי בעיה להזמין את כל מרכיבי החופשה לבד, פרט לדבר אחד: אני מאד אוהב בחבילות של סקידיל פתרון של ארוחות - הסדר של ארוחות חצי פנסיון ברשימה של מסעדות בעיירה. זאת מאחר ואני נוסע עם ילדים לדירה שכורה ולא סובל לבשל. האם מנסיונכם אפשר לארגן פתרון כזה שלא במסגרת חבילת סקידיל? האם נתקלתם באיזשהו אתר באפשרות של קניית שוברים למסעדות של הכפר?

לפי מה ששמעתי על הארוחות של סקי דיל.....

אני תמיד מרכיב לבד בגלל הגמישות ככה שבאותו מחיר אני כמעט תמיד יכול לכוון יותר גבוה מהחבילות. החריג היחיד זה קלאב מד שלפי הדיווחים של מרסלו וגבי, משני קלאבים שונים, האוכל מצויין.

למעלה