סקי בדרום גרמניה

Cמן רשום

New member
סקי בדרום גרמניה

שלום חברים,

אשמח לרעיונות ממכם.

אנחנו עושים סקי בגרמיש-פרטנקירכן בגרמניה כבר כמה שנים. הפעם באסיפה משפחתית החלטנו לגוון קצת ולחפש יעד אחר. אודה לרעיונות. אדגיש שחשוב לנו מאד שהעיירה עצמה תהיה גם יפה ועם מסעדות וקצת אטרקציות. אנחנו לא תחרתותיים במיוחד בעניין הסקי כך שהייתי אומר שהעיירה אפילו יותר חשובה מטיב אתר הסקי.

הטיסות למינכן כבר נקנו כך שהתחום הגאוגרפי מוגדר ברדיוס של שעתיים פלוס מינוס ממינכן שמכסה את חלק נכבד מרכס האלפים מפיזן עד זלצבורגרלנד.

יש רעיונות? תודה.

Cמן רשום

New member
אני מכיר אתרים אלה. תודה.

מעדיף בעדיפות ראשונה משהו יותר קרוב למינכן. אם לא יימצא, אז ארחיב את מעגל החיפושים לתוך טירול ואז יש עוד אפשרויות.

תודה.

סקיוולט?

Skiwelt
לא גלשתי בו, אבל אני חושבת שהוא קרוב יחסית למינכן. כדאי לקחת בחשבון שזה אתר נמוך - ועל כן עשוי להיות הימור.

Cמן רשום

New member
תודה, טרם שמעתי עליו

אשמח מאד לחקור וללמוד עליו. עד עכשיו על כל מקום שחשבתי עליו, נתנו לי סיבה שלא. כולל על מאיירהופן שאמרו שעמוס ולא נעים.

לגבי מאיירהופן,

העומס הוא בעיקר באתר שצמוד למאיירהופן, הפנקן. בשאר האתרים, לדעתי העומס פחות מורגש.
אפשר לקחת את הרכב לגונדולה של הורברג או של פינקנברג, שם יש תורים קצרים יותר, או פשוט לנסוע לאחד האתרים האחרים בעמק.

Oldster

New member
SKIWELT

שנה שעברה "הדבקתי" כמה ימים לנסיעת עבודה..... נסעתי ל SOLL שזה עיירה הכי קרובה באזור SKIWELT למינכן (לא לשכוח לקנות PASS לאוטוסטרדה באוסטריה לפני שחוצים את הגבול)
האתר - רק טוב יש לי להגיד

- חניה בשפע ללא תשלום
- התורים בסופ"ש ממש מינימליים
- אתר מאד גדול (ביומיים להצלחתי לכסות את כולו). יש גם אוף-פיסטים למי שרוצה.
- רוב המסלולים הם אדומים, אך יש גם שחורים מאד נחמדים
.... החסרון היחידי (בכל אזור טירול) זה פקקים בכבישים

למעלה