סקי בדרום אמריקה

jackmate

New member
סקי בדרום אמריקה

היי

מזדמן לי ביקור בבואנוס איירס וסנטיאגו צ'ילה בעוד שבועיים ונראה שיש אתרים קרובים מאוד לסנטיאגו.
האם מישהו ביקר וגלש בצ'ילה? אשמח לטיפים

תודה

jackmate

New member
תודה

יש שם קצת חומר....נראה שאם הגיע לסטיאגו אז יש מספר אתרים קרובים לגיחה של כמה ימים...
השאלה האם להתאכסן בסטיאגו ולצאת ליומיות או שממש להתאכסן באתרים? אני בלי רכב ומתנייד לבד.
אין שום אתר קרוב לבואנוס איירס? או אולי לסאו פאולו בברזיל?

natyh

New member
יש

אתרים מהממים ,מפלי האיגווסו למשל קרוב לבואנוס , ויש את סירו טורנדור וסירו טורה קרוב לבארילוצה
ואין שום בעיה להתאכסן בסנטייגו בזול ולעלות יום יום מאוונידה ויטאקורה למיטב זכרוני עד לה פארווה באוטובוס .

בסנטייגו אף אחד לא זז ברכב יש מטרו .
בברזיל יש חופים מהממים , אך הם לא בסאו פאולו .

jackmate

New member
עכשיו חורף

ואני רוצה להאריך את הנסיעה רק ביומיים שלושה ובעלות מינימלית...אז נראה לי שסנטיאגו + סקי זה הכי כדאי..
לברילוצה יש דרך להגיע בזול??

natyh

New member
לא יודע בעניין כדאי

הכי מוצלח יהיה ללא ספק בסנטייגו , הכי קל לזוז ממקום למקום אתרים מדהימים לכל דבר ועניין אל תשכח לצלם ולדווח , ברילוצה לא זולה ולא תהיה אף פעם , הכי משתלם תמיד סנטייגו .פאריונס נמצאת באמצע הדרך בין סנטייגו למנדוזה אם אתה כבר מגיע מבואנוס בנסיעה שוה ביקור בעניין זול ,לא ממש .

jackmate

New member
אני מחכה לתשובה

אני מחכה לתשובה מהעבודה לגבי הטיסה (הטיסה מתוכננת ליום שבת בעוד שבוע).
אם אני יסיים את "הטיול" בסנטיאגו אז בטוח אני ישאר עוד כמה ימים לסקי באזור.

natyh

New member
רק ברזיל

אם אתה מסיים בסנטייגו אתה חייב אחרי הסקי להמשיך לברזיל .
אגב אלונה לא עומדת במתח אתה חייב לספר לנו מה קורה , עד היום אלונה נסעה עם האופניים לאתרי סקי רק בקייץ, האם נפתחת בפני המנהלת שלנו לנסוע לאתרי סקי גם בחורף כמו כולם ?

אתה חייב לתת לנו תשובות מהר ,לרדת מ 5400 מטר מעל פני הים באופניים עד סנטייגו זה טוב בהרבה מאשר המנהלת חוותה עד היום.
באתרי הסקי הצוציקיים של אירופה בלאט ...

jackmate

New member
לא יכול להמשיך לברזיל

המסלול סגור. יהיו לי יומיים חופש בסוף בסטיאגו..אני עובר דרך סאו פאולו ובואנוס איירס...
אני רק חושש ממצב השלג...לא נראה שיש שלג חדש באופק.

natyh

New member
בדקתי אתה צודק

האפשרויות הן :

יש שלושה אתרים בצילה עם שלג טרי :

http://www.snow-forecast.com/countries/Chile/resorts/powder

וולקן אנטוקו הנמצא ליד לוס אנחלס ההגעה לשם היא אוטובוס לילה סנטיגו קונספביון מטרמינל האוטובוסים הדרומי .
האתר השני ציאן שהוא עוד קרוב יותר בסביבות 5 6 שעות נסיעה מסנטיגו גם לא רחוק מסנטיגו

הנה המפה של האוקטווה רחיון המחוז השמיני המחוז של נהר הביו ביו , תוכל לראות כי ציאן קרובה יותר ונראית הבחירה המועדפת תדירות האוטובוסים מאד גבוהה עשה הזמנה בבוקינג ברר בטוריסט אינפו המצוין בסנטיגו
הגעה אתה יכול להזמין גם באתר גו צילה המצוין 340 ס"מ שלג הם בהחלט תנאים מצוינים .

אל תיבהל מהמרחק כביכול זה אפילו עדיף על להיות בסנטיגו ולנסוע כל יום 30 ק"מ לויה נבדו .

natyh

New member
נסה להזמין כאן

שמונה ק"מ מהאתר ברר אם תהיה לך הסעה מן הסתם בטוח יש

קצת יקר 80 דולר ללילה אבל רק שתי לילות או אולי רק אחד , זה הכי זול שמצאתי כרגע בשלוף תביא בחשבון שמדובר בדרך עפר ודי רחוק להגיע אז צריך לישון קרוב עד כמה שאפשר ברר את היתר בזמן מצומצם זה המיטב שאני יכול למצוא ..
http://www.gochile.cl/hoteles/centros-de-ski-chillan/hotel-mi-lodge.html

jackmate

New member
תודה על כל האינפורמציה

80$ לילה זה בסדר גמור מבחינתי אבל אני עדיין לא משוכנע שהתרחק מסנטיאגו.. יש לי רק 2-3 ימים חופש...
אני יחליט במקום..יש לי יום יומיים עבודה בסנטיאגו ואחרי זה 2-3 ימים חופש.
האם יש שם לשכת תיירות טובה שאפשר להעזר בה לבירורים בנושא זה?
איפה ממוקמת?

natyh

New member
לשכות תיירות מעולות

תמצא אותן במרכז העיר לא זוכר כרגע בדיוק כתוב טוריסט אינפו אין סנטייגו גוגל ותמצא כמו כן כמובן בשדות התעופה ולמיטב זכרוני ליד פסיאו אהומדה .

אם רמת השלג לא קריטית אז מרחב שלושת העמקים יספיק לך :

לה פרווה וויה נבדו , קולורדו , אם קריטי לך רמת השלג אזהכי טוב ציאן אבל יקר. ורחוק .

למעלה