ברור לכן כתבתי מקום למומחים ואפילו ציינתי שמות ... צודקת הייתי צריך לציין גם אלונה .
N natyh New member 5/11/14 #22 ברור לכן כתבתי מקום למומחים ואפילו ציינתי שמות ... צודקת הייתי צריך לציין גם אלונה .
N natyh New member 5/11/14 #23 אולי זה אני לא רואה נפלאות המחשב השם למיטב זכרוני דומה . אני צריך שתגידו לי מה זה ...לא מצחיק ...
N natyh New member 5/11/14 #24 הצלחתי להתקין תוסף ולראות כן זה זה . יש תחליף לבקירה ברט בשנת אל ניניו
M marceloros Member מנהל 5/11/14 #25 זה בורדיסט עם סקי על הרגליים ! גם יש לו ויזור, וגם די מראה שסקי "זה לזקנים" לא ממש הגיוני להגיד.
M marceloros Member מנהל 4/11/14 #13 קדימה נתי תן סקירה מלאה מומחה למקומות נידחים וטובים זה תואר טוב יותר?
N natyh New member 5/11/14 #17 תודה אבל דוקא גורגיה היא מקום למומחים למרות שאולי יישמע מוזר , מספר אתרים קטנים שמה שמושך באזור בגדול הוא דוקא האוף פיסט כך שאלו אתרי מומחים ברמות של הלואין דודו וכולי אז דוקא הם המתאימים לסקור את האתרים הללו .
תודה אבל דוקא גורגיה היא מקום למומחים למרות שאולי יישמע מוזר , מספר אתרים קטנים שמה שמושך באזור בגדול הוא דוקא האוף פיסט כך שאלו אתרי מומחים ברמות של הלואין דודו וכולי אז דוקא הם המתאימים לסקור את האתרים הללו .