סקי בגלבוע הי, מישהו התנסה ויכול לספר על החוויה? דומה במשהו לגלישה בשלג? תודה!
F frodo9 New member 15/10/14 #1 סקי בגלבוע הי, מישהו התנסה ויכול לספר על החוויה? דומה במשהו לגלישה בשלג? תודה!
מ מבקר גבולות New member 16/10/14 #2 אולי כבילוי עם הילדים הקטנים בילוי משפחתי עם הילדים בלבד. או שאם אתה מתחיל גמור שלא עשה סקי מימיו, יכול להיות נחמד בשבילך. אחרת זה מיותר בעיני.
אולי כבילוי עם הילדים הקטנים בילוי משפחתי עם הילדים בלבד. או שאם אתה מתחיל גמור שלא עשה סקי מימיו, יכול להיות נחמד בשבילך. אחרת זה מיותר בעיני.
M marceloros Member מנהל 16/10/14 #3 כל הרשמים ע"י רישום "סקי גלבוע" בתיבת החיפוש למשל שלי:   www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=396&MessageId=175983927  
כל הרשמים ע"י רישום "סקי גלבוע" בתיבת החיפוש למשל שלי:   www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=396&MessageId=175983927  
N natyh New member 16/10/14 #4 אני ניסיתי סקי מיים בכבלים , כשאקבל תעודת הסמכה אמשיך לגלבוע בינתיים מתאמן ביורשליים ...
M marceloros Member מנהל 16/10/14 #7 את כותבת מהאפליקציה של תפוז? סתם רציתי לוודא שאת מודעת שכיום ניתן לערוך הודעות בתפוז, אבל כן האפליקציות תמיד יותר מוגבלות.
את כותבת מהאפליקציה של תפוז? סתם רציתי לוודא שאת מודעת שכיום ניתן לערוך הודעות בתפוז, אבל כן האפליקציות תמיד יותר מוגבלות.
ט טלית נודדת New member 17/10/14 #8 בגלישה רגילה מהסלולרי אין אפשרות עריכה... האפליקציה לסלולרי גרועה בעיני. מעדיפה לגלוש גם מהנייד דרך האתר הרגיל.
בגלישה רגילה מהסלולרי אין אפשרות עריכה... האפליקציה לסלולרי גרועה בעיני. מעדיפה לגלוש גם מהנייד דרך האתר הרגיל.