סקי בארה"ב

HillaR

New member
סקי בארה"ב

הי אני וחבר שלי עומדים לסוע החורף לארה"ב, ולכן חשבנו לעשות חופשת סקי שם. אני מתחילה (פעמיים סקי באנדורה) והבחור יותר מתקדם, ובסנובורד. נשמח לקבל המלצות על אתר סביר, עם אפשרות לשעורים גם, ובמחיר הגיוני. ממה שראיתי באינטרנט, לא בטוח שלא עדיף לסוע לאירופה לסקי ומשם להמשיך לארה"ב, וגם על האפשרות הזאת אשמח לשמוע הצעות.
 

drz400e

New member
לאן בארה"ב אתם נוסעים?

ארצות הברית עצומה ויש בה מגוון גדול של אתרים. לאן אתם נוסעים?
 

HillaR

New member
בין וירג'יניה לקליפורניה

אנחנו נוסעים לוירג'יניה, אבל את הסקי אנחנו רוצים לעשות עם חברים מקליפורניה, אז מבחינתנו כל מקום על הקו הלא קצר הזה בא בחשבון. ממה שבדקנו באינטרנט, נראה שהמחירים הרבה יותר גבוהים מבאירופה, או שאנחנו לא מחפשים במקומות הנכונים (ובגלל זה אני פה).
 

drz400e

New member
אני אישית גלשתי רק בחוף המזרחי

אבל לכם בדרך יש את הרוקיז הדרומיים, כלומר האתרים לדוגמא של סנטה פה,לייק טהו,סולט לייק סיטי וכדומה. אני משתמש הרבה בRSN.COM skicentral.com למידע על אתרים בארה"ב.יש שם גם את כל האתרים וגם הרבה מידע אל לינה. עקרונים מחירי הסקי ליפט הם נעים בין 30-50 דולר ליום (ואני דוקא הבנתי שזנ זול יותר מארופה,אני טועה?),ויש המון דילים על לינה, שדרכם מקבלים כרטיסי מעליות אם לנים במלונות מסוימים או להפך, מקבלים לינה אם קונים קרטיסי מעליות לכמה ימים. אנחנו עשינו ככה חופשה נהדרת בורמונט ב69 דולר ליום (מעליות ולינה בקונדו).
 

yaircarel

New member
יש לי חוברת עם השוואת אתרים בארה"ב

אם את גרה באיזור המרכז את מוזמנת להשאיל את החוברת ממני.
 

dfl

New member
קולורדו

פירסמתי כאן בעבר הלא רחוק הודעה מפורטת בנושא סקי בקולורדו אבל לצערי אני לא מוצא אותה. אין לי כח לחזור על כל הפרטים, אבל העיקר: מהעיר דנוור יוצאת אוטוסטרדת I-70 שעוברת דרך שרשרת של אתרי סקי. הידועים שבהם הם Vail וכמובן Aspen אבל יש עוד הרבה בדרך. שני האתרים שהזכרתי יקרים מאוד - הלינה רצחנית ממש קרוב לשלג וסקיפס ליום זה 70 דולר ומעלה לאדם. לא הייתי ב Aspen . Vail הוא אתר רחב ידיים ומפותח על הר ענק. בימים רבים התורים שם מזעזעים, כמו בכל מקום אופנתי. אפשר לעמוד חצי שעה ויותר בתור למעלית בחברתם של סוחרי סמים מקולומביה וידוענים מארה"ב. האתרים האחרים שעל הדרך הרבה פחות יקרים - בין 35 ל 50 דולר ליום אם קונים על בסיס יומי. אני פשוט גרתי באמצע הדרך וכל יום נסעתי קצת ופקדתי אתר אחר. הגבהים מאוד מרשימים - כל האתרים כמעט מעל 3000 מטר וחלקם מתקרב ל 4000. שלג מיוחד, נעים ויבש. גלישה כיפית מאוד בין עצי אורן (או ברוש, אין לי מושג בדברים האלה). יש פרוט של כל האתרים בקולורדו באתר www.goski.com עם הרבה ביקורות גולשים שהתגלו כמדויקות מאוד. בהצלחה - לדעתי זה שווה את המאמץ והמחיר.
 

dfl

New member
תיקון

על המקינטוש שלי אני רואה שכתוב שלא הייתי ב Vail. לא יודע אם זה בגלל בעיות בהצגת עברית/אנגלית. בכל אופן - האתר שתיארתי הוא Vail ב Aspen לא הייתי
 
למעלה