סקי באנדורה במרץ

nathun

New member
סקי באנדורה במרץ

אני וחברים מתכננים לטוס לסקי באנדורה מה7 עד ה 15 למרץ
אנדורה יחסית נמוכה ודרומית מה אתם אומרים יהיה לנו שם מספיק שלג?

dfl

New member
כן

יהיה לכם מספיק שלג. אגב, ב-10 במרץ צפויה לאחד מכם התפתחות מעניינת בתחום הרומנטי.

marceloros

Member
מנהל
זה לא ענק זה בומבה

בא לי בידיוק במקום הנשיקה בחצות

alonaski

New member
כבר ננזפתי לא מזמן וכמנהלת הפורום

אני נדרשת לעדכן אותך בהווי ובהומור הפנימי שלנו (לפני שתעלב חו"ח):

הכוונה של זה שענה לך - שלא ניתן לנבא תשובה כזו לשאלה שלך... מזה"א מתנהג לפי איך שבא לו. יש אומנם סטטיסטיקות ויש גם אנטר אנגלי שעורך סטטיסטיקות כאלה רב שנתיות למצב השלג באתרים השונים אבל הכל בגדר סטטיסטיקה...

לכן, קבלת פה תשובה בסגנון של "אסטרולוג-חובב-דה-מאקולו" הרואה את הנסתר...

nathun

New member
ותן לי לנחש...ב 7 למרץ יהיה משהו שקשור לחו"ל?

תודה על התשובות, ברור שאי אפשר לנבא, אבל כמו שכתבת, יש סטטיסטיקות.
וכמובן שהתכוונתי האם בגדול יש בכלל טעם לבנות על חופשה באנדורה בתאריכים אלו?

הבנתי מעוד כמה מקורות שממש כן! ושוב עם אותה הסתייגות שכל גולש אוהב להגיד "אבל אי אפשר לדעת, תראה לפני שנתיים היה חורף מצויין אבל זה לא אומר כלום על השנה"

:) :)
בקיצור אנדורה אנחנו באים!!

alonaski

New member
יפה אמרת!!!
נראה לי שיש מקום

כבר לפתוח כאן תת-פורום לאסטרולוגים מתחילים... אני רואה שיש ממש התעניינות שלא לומר התעוררות... - בתחום!

חחח

dfl

New member
אנדורה במרץ

השאלה היא, האם יש לך סיבה מעשית לשריין עכשיו את החופשה הזו?

טיסות לברצלונה יהיו כל הזמן. מקומות במלון טוב איפשהו בגרנד ולירה גם יהיו. אם השבוע שלכם יהיה טוב לגלישה, תוכלו להזמין את החופשה ב-1 במרץ בלי בעיות. אולי זה יעלה מאה יורו יותר לאדם - טיסה קצת יותר יקרה - ואולי זה דווקא יהיה זול יותר כי יהיה לכם כוח מיקוח מול מלון שכבר יודע שלא ימכור את החדר.

nathun

New member
האמת שלא חשבתי על לחכות לרגע האחרון

אשמח לשמוע טיעונים בעד ונגד...
מבחינתי אם זה ודאי (סיכוי גבוהה מאד) שיהיה מלון שבוע לפני אז ממש לא אכפת לי לחכות
מצד שני אם זה יהיה יותר יקר אפילו ב 100 יורו אז אני מזמין עכשיו - כי אם לא הייתי חוסך הייתי טס לטין

skiaddict

New member
יהיה מלון

מקסימום יהיה מלון באנדורה לה וולה, או אסקלדס שהם 15 דקות נסיעה מגרנד ואלירה או ואל נורד (פאל-ארינסל)

natyh

New member
מקומות במלון טוב ?

אם אתה מתכוון לברצלונה אז זה די רחוק אם לא אנא הגדר את המושג מלון טוב ....
באנדורה ...
בעצם תגדיר מה טוב באנדורה בכלל קודם ...כבר אמרתי לך שעדיף כבר לנסוע לפיריניאים ואל תבלבל בין ספרד לאירופה על החתום ה"אוירון ...."

dfl

New member
יש הרבה מלונות טובים באנדורה

יורו מול יורו, התמורה במלונות שם טובה יותר בממוצע מאשר בצרפת, שוויץ או איטליה. לא יודע לגבי אוסטריה, אין לי כמעט נסיון שם. השלג פחות טוב, ההגעה לא משהו אבל הארוח סבבה.

natyh

New member
או קיי בבקשה

באנדורה צפוי השנה במרץ הרבה שלג .

נא לבדוק את התשובה הזו במרץ , לא שאני ממליץ לנסוע לשם אך מבחינת מזג אויר זו התשובה הנכונה לדעתי .

למעלה