סקי באוסטריה

• פותח הנושא mno5
  • פורסם בתאריך

mno5

New member
סקי באוסטריה

אשמח לקבל תשובה ממישהו שיודע, על מלון ברמה בינוני בסאן אנטון קרוב לרכבלים (לעונת סקי).
בתודה מראש

alonaski

New member
כבוגרת 2 חופשות בסן אנטון, אני יכולה רק

להמליץ על המלונות שהייתי בהם אבל גם חשוב לי לציין שסינט אנטון היתה עבורי אתר הסקי הראשון שהוכיח לי שאין צורך לחפש לינה צמודה לרכבלים כל עוד יש סקי-באס חופשי-חודשי (=בחינם) בעיירה. מה שכן עוזר במיקום המלון - שיהיה צמוד לתחנת אוטובוס כזאת.

המלצות שלי + של אחרים על לינה ועוד בסינט אנטון - כנס ל"מאמרים" וחפש "רשמי חופשות סקי" ושם לחץ על "אוסטריה". בהצלחה!

alonaski

New member
אותו הדבר והינו הך!

כמו כל הקדושים הלועזיים... ראה למשל: סאן ברנארד שיכול להיות גם: סנברנארד וגם סינט ברנארד...

תלוי מאיזה חבל ארץ אתה מגיע ומה הדיאלקט שלך!

natyh

New member
אישה עבריה דברי עברית

מדובר בצדיק ברנארד בניב של נתיבות העורך תיקונים קדושים באלפים אמרי מעתה לא סן ולא סיינט מדובר בצדיק אנטון ובא לציון גואל ומשיח שקר לקלאב מד .

marceloros

Member
מנהל
יפה אלונה !

ולא צריך ללכת סחור סחור כדי למצוא סיבה לפרסם תמונה

z x 7 r

New member

הכלב חשד שזאתי לא סתם מתחבקת אלא בונה על הרום שיש לו בחבית!

alonaski

New member
חחחח... לפי הפרצוף המבועס שלו, נראה יותר

שמה שעובר לו בראש עכשיו זה משהו כמו: "ס...אמק! עוד אחת שנדבקת אלי ונמרחת עלי... די!! אני גיי!!! תסבירו לגולשות החרמניות האלה!!! אני גיי"!!!
או: "תנו כבר לחזור הביתה, על השטיח מול האח, לחסל את החבית רום הזאת שהבטיחו לי שאקבל בסוף יום הצילומים"!!!...

marceloros

Member
מנהל
כל הכבוד

נראה איך יעבור הלילה אחרי המחזות הקשים...בגלגול הבא כלב אם אני לא סן-ברנרד

marceloros

Member
מנהל
ולעניינינו: כן ולא

נכון שמבחינת סקי אין בעיה ללון כמוני בקצה העיירה (מלון מוסרקרוץ) - מלבד הסקי באס המלון מסיע הלוך וחזור לבקשתך.

אבל לעניין הבילויים בערב ההליכה היא טובה לבריאות, אם לא מחליקים, אבל די ארוכה (20-30 ד'). מונית יקרה מאוד אז ניסינו אבל התקמצנו.
זה היתרון בללון "קרוב למעליות" ששווה ערך לקרוב למרכז הבילויים.

eOfer

New member
מלון Basur ***

מלון נהדר ולא יקר צמוד לתחנת אוטובוס (חינמי), רבע שעה מסן אנטון.
כולל ארוחות, ספא ואינטרנט חופשי...

למעלה